Petitie tegen struisvogels

Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Petitie tegen struisvogels.


Gast

#1

2015-12-12 19:44

Omdat deze samenleving het nodig heeft

Gast

#2

2015-12-12 19:46

Ik ben het er helemaal mee eens

Gast

#3 You are right

2015-12-12 19:53

Finnally some who understand me.

Nathan de Struisvogel

#4 Re: Struisvogels

2015-12-12 21:44

#1: -  

 Ik vind het onacceptabel dat er tegen struisvogels wordt geprotesteerd. Struisvogels zijn de hoeksteen van deze samenleving. Iets veel beters is een petitie tegen spanjaarden. Spanjaarden -zoals jeroen van dam- maken deze samenleving tot op het bot kapot. Door hun gekke gepraat wordt bijna iedere dag in mijn leven weer verpest.

Freek de Tak

#5 Re: Re: Struisvogels

2015-12-12 22:16

#4: Nathan de Struisvogel - Re: Struisvogels 

 Ik ben het niet helemaal eens met uw redenering, dat struisvogels de hoeksteen van onze samenleving zijn. Struisvogels voegen namelijk helemaal niks nuttigs toe aan onze samenleving en steken (letterlijk) meteen hun kop in het zand als er verantwoordelijkheden of problemen op hen afkomen. Spanjaarden daarentegen zijn daadkrachtig en positief ingesteld om onze wereld en samenleving tot een betere plek om te leven van  te maken. Daarom hebben we niks aan de struisvogel en kosten die beesten ons handenvol geld (ook trouwens een van de voornaamste redenen dat er een wereldwijde crisis aan de gang was waar we net weer een beetje uit opkrabbelen). Daarom moeten we zo snel mogelijk van dat ongedierte af, voordat we weer midden in een crisis zitten!

 

Groet, Freek de Tak

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie tonen aan 3000 mensen die andere petities op onze website bekijken, maar deze petitie nog niet hebben bekeken.