Stop de overlast, geen horeca met terras op Snoekjessteeg 1-3

Stop de overlast, geen horeca met terras op Snoekjessteeg 1-3 / Mededelingen / 3 Maart vergadering algemeen bestuur. Wie helpt er mee met inspreken ? / Opmerkingen


Gast

#1

2015-02-22 01:55

Het gaat op 3 maart vooral om de (concept) overeenkomst tussen Woonzorg en Gemeente. Onder andere wat er gebeurt als er nieuwe huurders komen na Betty Blue.
Loes

Gast

#2

2015-02-23 13:31

terras of niet het gaat erom dat de gemeente momenteel een eenzijdig bestuur leidt: pro tourisme! de functionaliteit van de stad gaat verloren met de zoveelste horeca erbij. voor de buurt en de bewoners heeft de zaak Betty Blue 0 toegevoegde waarde. Misschien ligt er nog het oude bestemmingsplan voor van het gehele pand met de arcades?! Dit was bedoeld om de bewoners (al dan niet slecht ter been) dicht bij en droogvoets hun dagelijkse behoefden te voorzien.
Andrea

Gast

#3 Re:

2015-02-24 13:11

#1: -  

 Het gaat op 3 maart waarschijnlijk om veel meer: als de voorwaarden goedgekeurd wordt daarmee waarschijnlijk het groene licht gegeven voor het aanvragen van de exploitatievergunning met alcohol en terras. Dat komt verder niet meer aan de orde in de AB vergaderingen. Dus dit zal de laatste keer zijn dat bewoners zich uit kunnen spreken. Afgezien van de bezwaarprocedure natuurlijk.

Loes