Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda.


Gast

#501 RE Onbenul:

2014-08-24 14:27

#500: Onbenul - Re:  

 Wat een onbenullige reactie van mw. of dhr. Onbenul. Of is dit een vorm van leuk zijn. Ha,ha,ha.


Gast

#502 #500

2014-08-24 16:25

he, de ultra linkse kerk is ook wakker. Wordt het te heet onder de voeten mensen? Snel trollen! Passen mondige burgers niet in het GROTE plan van Mao Zedong? Ik zou snel die koepel kraken en daarna die Eritreers naar binnen harken. 

mail

#503 Bouwactiviteiten

2014-08-24 16:54

Ziet u bouwactiviteiten? Deze lijken nl door te gaan, ondanks de door de rechter opgelgde tijdelijke pauze. Ziet u iets, dan svp datum, tijd, locatie en firma naam doorgeven aan geenazcinbinnenstad apestaart gmail.com

spoorstraat

#504 nep vluchtelingen

2014-08-24 17:59

Wij wonen in de Spoorstraat. Vlak bij ons woont een vrouwtje uit somalie. Ze heeft net asiel gekregen, en dus gelijk een huis wat helemaal opgeschilderd is en op onze kosten is ingericht.

Onze zoon wil graag samenwonen met zijn vriendin en die staat al 4 jaar op de wachtlijst ! 2 maanden geleden zag het ineens zwart van de somaliers. Haar familie was met het vliegtuig !! gekomen om te kijken hoe ze woonde. Van onze buurvrouw hoorden wij dat het ze goed was bevallen en dat ze binnenkort terugkomen om ook asiel aan te vragen ! Dat is wat er godverdomme fout zit. Rot toch op met gratis paraplu's uitdelen. En dan ook nog subsidie aanvragen. Opzouten met die profiteurs.

den buurman

#505 onze nieuwe buren

2014-08-24 18:47

Noem mij maar gek, maar zo gaat dat dus. Als er straks problemen zijn is politie en gemeente niet thuis.http://www.omroepbrabant.nl/?audio/1289941343/Buurt+is+overlast+Somali%C3%ABrs+beu.aspx

 

 

Jochem

#506 Humaniteit

2014-08-25 07:39

Kijk eens aan, PVDA en CDA vielen nog niet zo lang geleden over elkaar heen om te laten zien hoe humaan ze zijn en hoeveel aandacht ze wel niet willen besteden aan 1 armeens gezin. Afgedekt door lijvige rapporten van Vluchtelingenwerk kwamen die Armenen waarschijnlijk voor een gratis hartoperatie en een zak met geld, want dat is schaars goed in Armenie. Volgens CDA en PVDA is dit het toppunt van humaniteit. 

http://www.bredavandaag.nl/nieuws/politiek/2013-08-23/gesprek-over-humaniteit-opvang-asielzoekers

Dit stopwoordje ' onze humane verplichting ' wordt nu door CDA en PVDA gemakshalve herhaald. Heel Breda moet nu humaan zijn en blijvend 400 of meer gelukszoekers binnenhalen in ons eigen centrum. Het COA wordt straks hoofdgebruiker van de Koepel en de dienst DJI gaat onderhuren. Dat is nu al bekokstoofd, maar wordt ons natuurlijk niet verteld. Hoezo De koepel beschikbaar houden tot 2016 als gevangenis ? De wetten , regels en afspraken gelden natuurlijk niet voor COA of gemeente zelf.

PVDA en CDA zitten nu in de gemeenteraad en drukken dit absurde plan van een gelukszoekerscentrum in de binnenstad erdoorheen samen met de Salon-socialisten van de SP (die zelf lekker in het Ginneken wonen) en bedonderen zo meer dan 1000 direct omwonenden die blijven aangeven dat er echt 0.0% draagvlak is voor dit absurde plan. Ondertussen overtreden ze zelf weer een andere wet door een monumentenpand compleet te verbouwen en voor tonnen ijzer af te voeren, terwijl u en ik het niet in ons hoofd zouden moeten halen nog maar een balk los te schroeven.

Zo kunnen ze straks nog veel meer belastinggeld wegsmijten aan gratis woningen, gratis inrichting, verzekeringen, uitkeringen, noem het maar op en zichzelf hard op de borst slaan hoe humaan ze wel niet zijn. Een asielzoeker kost de staat ongeveer 20.000 per jaar. We hebben er nu al zo'n 20.000 binnengehaald dit jaar (waarvan de helft gelukszoekers) , dus dat is al zo'n 400 miljoen euro ! Dit is bijna het hele budget aan lastenverlichting voor de hele Nederlandse bevolking waar het kabinet nu met D66 en SGP over wil praten om de begroting rond te krijgen.

En ondertussen vergeten we gemakshalve dat vandaag de dag er ongenadig hard gesnoeid wordt in de gezondheidszorg en dat onze eigen ouders als oud vuil behandeld worden in de verzorgingscentra. Bijstandmoeders kunnen niet rondkomen en moeten alle eindjes aan elkaar knopen. Heel veel mensen die een normale baan hadden lopen nu bij voedselbanken. We vergeten ook even dat wij op wachtlijsten moeten staan voor een huurwoning (als die al te betalen is, want zelfs daar worden we kaalgeplukt) en dat we onder het mom van ' het is crisis  dus we moeten bezuinigen' alleen maar meer belasting zijn gaan betalen. En wat doet de overheid zelf om te bezuinnigen ? Worden er ergens 20.000 ambtenaren uitgegooid ? Draaien we de ontwikkelingshulp van 5 miljard per jaar eens tijdelijk op een laag pitje totdat we zelf weer een beetje kunnen ademen ? Nee Teeven sluit alle gevangenissen, zodat we duidelijk signaal geven dat crimineel gedrag zeer lonend is !

Met alle respect voor meneer pastoor, maar ben je niet een beetje doorgeslagen als de bevoling wordt gevraagd paraplu's in te leveren, zodat je die kan uitdelen en dan gelijk even subsidie aanvraagt bij de gemeente om sinterklaas te kunnen spelen ? Zijn de paraplu's niet genoeg om een statement te maken ? Waarom gelijk geld vragen van de gemeente om 'humaan' te kunnen zijn, terwijl dit geld direct naar mensen in Breda had kunnen gaan die het echt nodig hebben of naar een extra speeltuintje in de binnenstad ?

Mijn dochter van 13 werd vorig jaar aangehouden vlak bij haar school tijdens een politie-strooptocht naar nog meer geld toen zij zonder achterlicht reed. Blijkbaar moeten wij ons dus wel aan de wet houden en worden we zonder pardon op de bon geslingerd bij het minste of geringste. Geen waarschuwing, geen begrip, geen pardon als je zonder licht durft te fietsen. Ze mocht trouwens nog blij zijn dat ze geen extra bon kreeg, omdat ze zich niet direct kon legitimeren ! (in onze eigen stad).

Het coa wil straks in het kader van een zinvolle dagbesteding een maandelijks voetbalwedstrijd opzetten met de buurt. Ik kan u zeggen, ik ben hiervoor niet in de stemming. En ik vindt het belachelijk dat als je niet leuk meedoet je gelijk bestempeld wordt als inhumaan of zelfs een racist (zoals leden van de sp deden tijdens het plenair overleg). Dat is pas intimidatie en er zijn helaas veel buurtbewoners die gewoon bang zijn om hun stem te laten horen. Met name ouderen (inclusief mensen die altijd PVDA hebben gestemd).

Echt fantastisch die humaniteit, maar wordt het nu niet eens tijd aandacht te besteden aan alle problemen die we al hebben ? Wordt het niet eens tijd dat politici weer gaan luisteren naar de bevolking in plaats van zo snel mogelijk uit puur eigen belang hun eigen ideeen erdoor te drukken ? Wanneer gaat B&W nu echt eens de problemen in Boschstraat en omgeving aanpakken in plaats van erover te praten en in dikke algemene rapporten allerlei tabellen te plakken ? 

We zijn inmiddels zo murm geslagen dat dagelijks dealen, intimidatie en bedreiging niet eens meer worden gemeld bij de politie. Alleen als er iets gestolen is ga je nog aangifte doen want dat moet van de verzekering. Maar om aangifte te doen moet je een vrije dag nemen, want je wordt natuurlijk niet zomaar geholpen bij de politie. Die hebben het druk en mogen geen overuren meer draaien. 

Zijn wij nu zo slim of zijn de politici nu zo dom ? 

 


Gast

#507 '#506

2014-08-25 08:40

Hear hear! Petje af, goed verwoord!

gast

#508 Open TBC / Bij het COA is alles ' in principe' onder controle

2014-08-25 08:42

En ze komen niet met lege handen: http://ejbron.wordpress.com/2014/06/09/minstens-10-italiaanse-soldaten-na-redding-van-vluchtelingen-bij-lampedusa-besmet-met-tbc/

Gelukkig controleert COA op TBC, dus lijkt er niets aan de hand: http://www.ggdkennisnet.nl/?file=13720&m=1373548631&action=file.download

Maaaaaaar, ook hier wordt ons een rad voor ogen gedraaid. Zie onderdeel 4. " De bereidheid van een asielzoeker om een tbc-onderzoek en eventueel behandeling te ondergaan blijkt uit de ondertekening van het door COA of INDverstrekte verwijsformulier ' tbc-instemmingsverklaring'. Bij weigering van deelname door de asielzoeker voert de GGD geen TBC-onderzoek uit. "In principe dient de IND, op basis van opgave door de GGD vast te stellen of de asielzoeker aan de verplichting om een tbc-onderzoek te ondergaan heeft voldaan.

Gelukkig wachten TBC bacillen met de verspreiding tot de IND een check heeft gedaan of iemand wel een formuliertje heeft ondertekend. 

Hoe zat het ook al weer met testen op andere andere besmettelijke ziektes, zoals aids, schurft ed ? Oh nee, dat staat niet op takenlijstje COA, dus daar komen we vanzelf wel acher.


Gast

#509 Re: Humaniteit

2014-08-25 09:11

#506: Jochem - Humaniteit 

 BRAVO - ik kreeg een brok in mijn keel bij het lezen van uw stuk. Heel fijn dat iemand onze gevoelens en gedachten zo duidelijk onder woorden weet te brengen. Dank u wel!

 

gast

#511 Zelfde list en bedrog door gemeente eindhoven

2014-08-25 13:14

Ouderen uit tehuis. Plaatsmaken voor "asielzoekers".

 
Het is nog niet openbaar gemaakt, maar het is wel degelijk realiteit.
 In de Pvda stad Eindhoven zet de gemeente ouderen uit het verzorgingshuis de Orangerie, om het dienst te kunnen laten doen als nieuw in te richten asielzoekerscentrum. 
 
- Zodra de laatste bewoners van Archipel Orangerie in Blixembosch verhuisd zijn naar nieuwbouwlocatie Landrijt, komt er een asielzoekercentrum (AZC). 
 LPF Eindhoven zegt dat uit betrouwbare bron vernomen te hebben. 
 De LPF Eindhoven stelt er nu vragen over. 

 "Het is een schande dat het gebeurt. Maar dat het ook nog eens op achterbakse wijze gebeurt, dat maakt het nog erger.
En de buurt is natuurlijk helemaal niks gevraagd. Die moeten de overlast maar dragen".
De moraal van het verhaal: 
Overal gaan verzorgingstehuizen sluiten omdat het te duur is. 
Nu gaan de mensen in Eindhoven naar een ander nieuw tehuis en staat het oude tehuis leeg. 
Het oude tehuis ombouwen en gebruiken voor asielzoekers kost dus blijkbaar niets. 
In de ene gemeente willen ze mensen die al 50 jaar bij elkaar zijn uit elkaar houden omdat alles te duur is. 
In Eindhoven houden ze een tehuis open voor asielzoekers. 

Het mag dus wél wat kosten, maar niet voor de oude medemens... 
Dit kan geen toeval meer zijn ook. 
Verzorgingstehuizen sluiten. Oude mensen worden gedwongen terug te gaan naar hun kinderen en als ze al doen krijgen ze te maken met een mantelzorgboete van maandelijks 300 euro

 

http://mijnvrijdenkersruimte.blogspot.com/2014/05/ouderen-uit-tehuis-plaatsmaken-voor.html

 

Verdrietige buurtbewoner

#513 Dank je wel Jochem! (506)

2014-08-25 19:11

Wij voelen allemaal dezelfde onrechtvaardigheid! We blijven strijden.

gast

#514 Inderdaad Jochem

2014-08-26 09:12

Zie hoe de PVDA de hele gezondheidszorg kapot maakt en goochelt met cijfertjes. 

http://nieuwsuur.nl/onderwerp/690718-10000-ouderen-wachten-op-zorg.html

Ruim 10.000 mensen wachten op een plek in een verpleeg- of verzorgingshuis. Volgens veel zorginstellingen is er sprake van een maatschappelijk probleem. Maar het ministerie van VWS stelt in mei dat slechts 65 mensen te lang wachten. Er is nooit onderzoek gedaan naar die 10.0000-wachtenden, dus dan ontken je gewoon alles. Net als COA en gemeente Breda doen rond besluitvorming AZC.

Instellingen moeten plaatsen afbouwen van het zorgkantoor en hebben inmiddels lege kamers. Ondertussen hebben ze een wachtlijst, waar mensen op staan die dringend zorg nodig hebben. Ze hebben allemaal een geldige indicatie, maar de afbouw is in volle gang.

Hoe humaan is dat Peter van der Velden (PVDA) , Bob Bergkamp (CDA) en Patrick van Lunteren (SP) ? 

Even jullie prioriteiten bijstellen ?!

"Als negende stad van Nederland heeft Breda een maatschappelijke en humanitaire verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan het oplossen van het urgente huisvestingsprobleem van vluchtelingen'

 


Gast

#515 OPENBARE RECHTSZIITNG

2014-08-26 13:13

Woensdag 27 augustus om 11.00 uur aan de Nassausingel 26.

Het beste is aan te melden via 076-5311269 en legitimatie meenemen.

KOMT ALLEN!!!


Gast

#516 Re: Bouwactiviteiten

2014-08-27 11:03

#503: mail - Bouwactiviteiten 

 Ik heb vanmorgen idd weer renovatie bezigheden  gezien aan de kant vd Kloosterlaan, ze zeiden dat dat door moest gaan..terwijl vanavond de rechtzaak is, ze schijnen nogal zeker van hun zaak.

gast

#517 Bouwactivitetien / Elke plek is welkom !

2014-08-27 13:23

Tuurlijk gaat dat gewoon door. Tijdens rechtzitting beweren gemeente en het COA dat er niks mis is met de vergunning voor de verbouwing (=leugen). Het COA vindt de vertraging bij de verbouwing vervelend. (= waarheid).  "Het zit overal hartstikke vol " volgens woordvoerder COA (=halve waarheid). 

Ik hoop dat de rechter kritisch is en het COA controleert op exacte cijfers. Er wordt ons namelijk weer een rad voor ogen gedraaid en gegoochelt met algemene cijfers !

De instroom gedurende eerste half jaar was 12.000. Nu daalt het al weer. Overal zijn afgelopen 8 maanden (geschiktere) locaties geopend en heropend. Binnenkort 2 nieuwe in flevopolder. Het is zeker druk in Ter Apel, maar er is echt geen enkele azielzoeker die op straat moet leven of niet te eten heeft. Ze hebben voor de echte nood hotelboten klaarliggen en zouden kunnen uitwijken naar vakantieparken (COA heeft immers onbeperkt budget, zeker als je Gilze even voor 20 miljoen kan verbouwen). 

Elke plek is welkom zei de woordvoerder van COA nog.

Wel, heren van het college van B&W:

"Als bestuurders en vollksvertegenwoordigers van de negende stad van Nederland heeft u een maatschappelijke en humanitaire verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan het oplossen van het urgente huisvestingsprobleem van vluchtelingen' .

Ik zou zeggen, goed voorbeeld doet goed volgen, dus neem er ieder een stuk of 10 op in huis. Het is absoluut van korte duur ! Echt waar, hooguit 2 jaar.

 

 

 

de rekenmeester

#518 Instroom / halve waarheden.

2014-08-27 14:04

COA heeft op dit moment al opvangcapaciteit van ruim 22.000 plaatsen. Een aantal locaties wordt aangehouden om uitgeprocedeerde asielzoekers (met kinderen) onderdak te verlenen.

Instroom eerste half jaar was 12.300, maar CBS bericht dat in maand juni er beduidend minder asielzoekers naar Nederland zijn gekomen dan in de maand mei. Aanvragen in juni waren 1758 en in mei 3428. 

Dus, meneer van het COA en heren van de pers: De instroom was hoog, maar neemt inmiddels beduidend af. Het zijn er sinds mei al geen 1000 per week meer !!!!

 

 

 

 

 

gast

#519 Eens kijken of de Eritreers dat beter kunnen

2014-08-27 14:31

Somaliërs

 

Van de circa 22.000 Somaliërs in Nederland is 36 procent afhankelijk van een bijstandsuitkering, meer dan welke andere migratiegroep ook. Fraude met uitkeringen en identiteitspapieren is schering en inslag. Om in aanmerking te komen voor een asielstatus in Nederland verminken aanvragers hun vingertoppen zodat ze niet kunnen worden teruggestuurd naar Griekenland, veelal het eerste land van aankomst in Europa.

 

Eens kijken of onze nieuwste wijk 'Klein Eritrea' al is opgenomen in de plannen van gemeente. Je moet straks al die uitgeprocedeerde alleenstaande kerels immers ergens kwijt.  Waar zal B&W voor kiezen, nieuwe wijk bouwen naast Ginneken of misschien toch naast Haagse Beemden ?

gast

#520 Te gek voor woorden die zieligheidsindustrie

2014-08-27 18:36

Hierbij de koude cijfertjes hoe wij worden achtergesteld bij de goudzoekers uit Afrika:

Gaat u er even voor zitten, het is in feite zeer eenvoudig. Als voorbeeld om een beetje in de pas te lopen met de gemiddelde asielzoeker, laten wij hem voor het gemak Mohammed ( M.) noemen, hier eerst wat een autochtone Nederlander , Jansen ( J ) na 50 jaar sappelen en zwoegen ontvangt:

Dat is de AOW, die hem indien hij alleenstaand woont maandelijks bruto € 1.099,37 opbrengt. Daar moet J. nog wel wat van afdragen, zoals de bijdrage van de Zvw . € 56,36 ( dus niet de premie ziektekostenverzekering )  en de loonbelasting die 15.1%  dus afgerond € 150 bedraagt. Trek van het bruto bedrag dan ook nog de verplichte ziektekostenverzekering af die rond de €100  bedraagt, en u ziet dat J. gemakshalve rond de € 800 in de hand heeft, waar hij dan uiteraard zijn leef en woonkosten van moet betalen. Stel dat J. een flatje heeft dat hem € 350 per maand kost, hij toch iets aan een opstal- en inboedelverzekering wil doen, dan kost hem dat nog eens € 60 per maand en onder de streep zou hij € 390 per maand overhouden, ware het niet dat wat ouder geworden hij toch gebruik moet maken van een arts en het eigen risico momenteel €360 per jaar , hetgeen €30 per maand is. Blijft er over voor voedsel en kleding per maand € 360.

Nu kijken wij naar M. die in Nederland aangekomen asiel aanvraagt en voorlopig gaat wonen in een asielzoekerscentrum  Laten wij eens even kijken wat onze overheid voor hem in de aanbieding heeft :

Hoofdstuk IV. De verstrekkingen gedurende de opvang

Artikel 9

1. Behoudens de uitzondering genoemd in lid 9, omvat de opvang in een opvangvoorziening in elk geval de volgende verstrekkingen:

a. onderdak;

b. een wekelijkse financiële toelage ten behoeve van voedsel, kleding en andere persoonlijke uitgaven; in het geval van M. en er van uit gaande dat hij zelf kookt , ( noot redactie hij  ontvangt hij maandelijks €180)

c. openbaar vervoerskaarten voor reizen van en naar de rechtsbijstandverlener in verband met de asielprocedure afgezien van de dagen die beschikbaar zijn voor het onderzoek naar de asielaanvraag gedurende de algemene asielprocedure;

d. recreatieve en educatieve activiteiten;

e. de dekking van de kosten van medische verstrekkingen overeenkomstig een daartoe te treffen ziektekostenregeling;

f. een verzekering tegen de financiële gevolgen van wettelijke aansprakelijkheid;

g. betaling van buitengewone kosten

maar daar blijft het niet bij :

3. Tijdens het verblijf in de opvangvoorziening wordt de asielzoeker een programma voor educatie en ontwikkeling geboden.

4. Voor bijzonder kwetsbare personen omvat de opvang naast de in het eerste lid bedoelde verstrekkingen tevens specifieke begeleiding.

5. Het aanbieden van recreatieve en educatieve activiteiten en het in bruikleen geven van gebruiksvoorwerpen kan afhankelijk gesteld worden van de betaling door de asielzoeker van een waarborgsom.

6. Tijdens het verblijf in de opvangvoorziening bestaat voor de asielzoeker de mogelijkheid om tecommuniceren met familieleden, raadslieden en vertegenwoordigers van de Hoge Commissaris van de Verenigde Naties voor vluchtelingen (UNHCR) en door Onze Minister erkende niet-gouvernementele organisaties (NGO’s).

7. Juridisch adviseurs of raadslieden van asielzoekers en vertegenwoordigers van de UNHCR of van de door het Bureau van de Hoge Commissaris gemachtigde en door Onze Minister erkende NGO’s hebben toegang tot de opvangvoorziening, zodat zij de asielzoekers kunnen bijstaan.

U ziet dus dat J. die wel zelf o.a. zijn W.A. verzekering moet betalen, zelf de telefoonkosten naar familieleden betaalt, en ook zelf zijn lidmaatschap aan een Biljardclub of de kosten van de Bibliotheek uit eigen zak betaalt onder de streep niet beter uit is dan de eerste de beste (???? ) asielzoeker, die wel de €6.000 kon betalenvoor de reis naar ons sociale paradijsje aan de Noordzee.

Nog beter is het leven voor een asielzoekersfamilie van b.v. man en vrouw, en ofschoon wij mogen aannemen dat bij een AOW-er de kinderen uit huis zijn, wordt het voor de familie asielzoeker helemaal feest als zij ook nog 2 of meer kinderen hebben.

Asielaanvraag goedgekeurd, dan verlaat de man, vouw of familie het opvangcentrum en moet de als woonplaats aangewezen gemeente binnen VEERTIEN DAGEN !!!!! zorg dragen voor een passende woonruimte. Zou in ons geval J. willen verhuizen, mag hij beleefd met de pet in de hand zich melden bij een ambtenaar en zich op een wachtlist in laten schrijven, als hij b.v. dichter bij zijn kinderen wil gaan wonen. Heeft hij het rampzalige plan opgevat bij zijn kinderen in te trekken, nu dan weet u wat de gevolgen zijn, een korting van tussen de 30 en 50 procent. De redenatie is immers dat u veel bespaart op uw levensonderhoud.

Laten wij dit artikel afsluiten met de opmerking waarmee wij begonnen : 50 jaar je inzetten voor de vaderlandse economie en dan onder de streep slechter behandelt te worden dan iemand die nog nooit een cent bijgedragen heeft aan de welvaart in ons land. Kom je als Nederlander b.v. na 10 jaar verblijf in het buitenland terug, wordt je 2% per ” weggebleven” jaar gekort op je AOW, dus in dit geval 20%. Zou je pas op je 65ste terugkomen, dan kun je als Nederlander geen asiel aanvragen, ontvang je geen AOW (!!!) en moet je maar zien hoe je van een steunuitkering rond moet zien te komen.

ZO SPRINGT ONZE OVERHEID MET DE EIGEN BURGERS OM !

 

Karel Doorman

#521 Het kan nog gekker hoor

2014-08-27 18:41

Terwijl ons land in sneltreinvaart afstevent op een situatie waarin  iedere Nederlander zijn eigen knuffel asielzoeker krijgt, begin je als buitenstaander toch zo langzamerhand ernstig te twijfelen aan de verstandelijke vermogens van je landgenoten. Ons land is het enige land in Europa dat bestrafte Somalische piraten de mogelijkheid biedt na een uitgezeten straf in ons land asiel aan te vragen.

 

Welkom buurman !

gast

#522 En Hoppa

2014-08-28 05:54

Noord-Irak krijgt 6,5 miljoen extra noodhulp. Dat heeft Ploumen (PVDA) net even extra weggegeven tijdens een kopje thee. Dat is het bruto modaal jaar inkomen van 200 Nederlandse gezinnen. het is heel veel geld, maar je zou zeggen, goed besteed.

Maar 5 miljoen gaat zo in zak van het Rode Kruis, die dat direct moet doorstorten naar hun Amerikaanse moeder-organisatie en hier niets over te vertellen heeft. Internationale Rode Kruis zet het vervolgens op de bank en gaat dit naar eigen inzicht besteden. Dus hoezo, we geven 6.5 miljoen aan de vluchtelingen in IRAK ???

Heerlijk zo'n baan waar j elekker humaan kan zijn. En dan straks doorstromen naar een grote stad als burgemeester (a la Van der Velden) en daar alle gelukszoekers uit Afrika binnenhalen. (Niet de echte oorlogs-vluchtelingen natuurlijk die het nodig hebben, die moeten eerst maar eens hier zien te komen).

 

 

Snappie

#523 Wie is wie in de zieligheidsindustrie ?

2014-08-28 06:58

Het is fijn als u straks na de zoveelste melding van overlast weer door iemand van de linse kerk wordt uitgemaakt voor inhumaan , racist of iemand met ' niet in mijn achtertuin mentaliteit' dat u ook weet door wie u bent beledigd. Hier even een kort overzichtje.

HET COA: is met 43 opvanglocaties en ruim 22.000 !! bedden inmiddels de grootste hotelketen in Nederland en groeit nog steeds. Natuurlijk, zij hoeven zich niet aan wetten, regels of afspraken te houden en hebben daardoor een voorsprong op de gewone burger, maar toch, we kunnen niet ontkennen dat dit het succesvolste overheidsorgaan is. Gelukkig eindelijk iets wat wel functioneert bij de overheid ! Ze zijn ook de motor van de zieligheidsindustrie met als belangrijkste partner Vluchtelingenwerk en politieke sponsors PVDA, CDA, SP en GL. Belangrijkste argument voor azc in binnenstad: Het is goed voor de lokale economie (ja, idd vooral als je daarvoor eerst de gevangeis sluit en iedereen op straat gooit en vergeet dat de gelukszoekers alleen maar proletarisch winkelen).

Vluchtelingenwerk: heeft als taak iedere lokale stammensstrijd in de wereld (welke al duizenden jaren bestaat) buiten iedere proportie op te blazen tot een schrijnend conflict waar u en ik direct de beurs voor moeten trekken en in het kader van de humaniteit moeten accepteren dat we schaamteloos achter worden gesteld bij de Afrikaanse gelukszoekers. Gebruik makend van rapporten opgesteld door Internationale organisaties (u weet wel die mensen die zich af en toe in een Afrikaanse land laten rondrijden in witte landrovers van meer dan 140.000 euro, hetzelfde aan salaris verdienen en een vernietigend rapport schreven over zwarte piet) komt echt iedereen bij ons in aanmerking voor opvang. Echte (oorlogs-) vluchtelingen hebben dus gewoon pech dat hun plaats wordt ingenomen door gelukszoekers. Belangrijkste argument voor azc in binnenstad: U bent inhumaan en a-sociaal als u nee durft te zeggen. Denk eens aan de tweede wereldoorlog ! (alsof dat er werkelijk iets mee te maken heeft dat mensen hier naar toe stromen voor louter economische motieven)

En dan hebben we door heel Nederland natuurlijk gesubsideerde instellingen die uitgeprocedeerde asielzoekers met alle macht hier willen houden. NB mensen die ondanks de batterij aan advocaten van de zieligheidsindustrie en oeverloze gerechtelijke procedures de rechter niet hebben kunnen overtuigen dat er ook maar 1 rede is waarom ze hier zouden moeten zijn. In Breda hebben we Steunpunt ongedocumenteerden Breda en Omstreken. (Voor de niet oplettende lezer: een ongedocumenteerde is iemand die uitgeprocedeerd is en dus illegaal in Nederland verblijft). Onze vriendelijke gesubsideerde pastoor uit Breda-Noord (u weet wel die man die uw paraplu wil hebben om uit te kunnen delen). Belangrijkste argument:  Omwonenden van de Boschpoort reageren vanuit een onderbuik gevoel en ' ik ben geschokt van het niveau van de reacties door omwonenden' . (mooi geprobeerd meneer pastoor, maar tegenwoordig is iedereen in NL geschokt over alles)

Oplossing

Het COA heeft net zo goed een maatschappelijke en humanitaire  verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan het oplossen van het urgente huisvestingsprobleem van vluchtelingen'. Dat betekent stop het misbruik door mensensmokkel-organisaties en stop de instroom van economische vluchteligen. Iedereen met louter economische motieven eruit en het huisvestingsprobleem is opgelost.

De hele asielopvang is verziekt door de economische vluchtelingen, terwijl de echte oorlogsvluchtelingen letterlijk buiten de boot vallen.

 

 

De asiel maffia

#524 # Snappie - Uitzetten kan niet

2014-08-28 12:10

Lees en huiver hoe de asiel-maffia (inclusief onze welbekende gesubsidieerde pastoor uit Breda-Noord) gesteund door bovenmenselijk-Humane politici van de linkse kerk de deur naar uitzetting allang heeft dichtgemetseld:

Na ruim zes jaar is de Commsie Integraal Toezicht Terugkeer tot het oordeel gekomen dat bij de huidige stand van zaken het effectief uitzetten van vreemdelingen — mede door alle waarborgen, rechtsregels en rechtshulp — een schier onmogelijke opgave is geworden voor alle bij de uitzetting betrokken medewerkers.

De komt o.a. door bijvoorbeeld geen medewerking van landen van herkomst wordt verleend, maar ook door politieke besluitvorming rond het zogenaamde kinderpardon en de alternatieven voor vreemdelingenbewaring. Ook de breed uitgemeten incidenten zoals de ongelukkige dood van de Russische asielzoeker Dolmatov hebben het vele goede werk dat in de vreemdelingenketen op de werkvloer wordt verricht overschaduwd.

Het kinderpardon leidde niet alleen tot vergunningverlening aan circa 1500 uitgeprocedeerde minderjarigen en hun familieleden, maar had ook tot gevolg dat gezinnen die hier ook voor in aanmerking dachten te komen minder snel bereid bleken mee te werken aan hun vrijwillige duurzame terugkeer.

In 2013 werd een begin gemaakt met de uitvoering van alternatieven voor vreemdelingenbewaring, waarbij de eerste indicaties zijn dat dit er toe leidt dat het aantal uitgeprocedeerde vreemdelingen dat met onbekende bestemming vertrekt stijgt. Te meer daar ingevolge de inmiddels geïmplementeerde Terugkeerrichtlijn niet alleen vreemdelingen in bewaring, maar ook vreemdelingen die in volle vrijheid vertoeven, minimaal 48 uur voor vertrek op de hoogte moeten worden gesteld van de voorgenomen uitzetting. In de praktijk is het überhaupt de vraag of laatstgenoemden nog wel voor hun vertrek op komen dagen. Dit leidt tot onnodige annuleringen.

De CITT is van oordeel dat indien ten principale geen vreemdelingen meer gedwongen worden uitgezet, dit niet alleen een aanzuigende werking heeft, maar ook de mensensmokkelaars en mensenhandelaren in de kaart speelt met als gevolg dat het onderscheid tussen vreemdelingen die recht op bescherming hebben en vreemdelingen die om economische en sociale redenen naar Nederland komen verder zal vervagen.

Het beeld van de hulpeloze vreemdeling dient naar het oordeel van de commissie in zoverre te worden bijgesteld, dat er onder vreemdelingen zich ook personen bevinden die met minder goede bedoelingen naar ons land komen of reeds hier verblijven.

Zo maakt de Commissie melding van een zaak waarbij een criminele Guineese asielzoeker binnen een kort tijdsbestek van zes weken maar liefst zeven — overwegend kansloze — juridische procedures heeft weten aan te spannen, hetgeen bij de invoering van de nieuwe Vreemdelingenwet nimmer de bedoeling is geweest. Dit riekt naar misbruik van procedures. .


Gast

#525 Zo ziet corruptie er uit.

2014-08-28 17:14

De rechter, in alle wijsheid besloten dat het COA opper opper machtig is.

Nederland anno 2014. Een kalifaat in de schilderswijk, zwarte piet is racistisch,een gelukszoeker heeft meer inkomen dan een aow'er, gaan voor op de huurhuizenmarkt, krijgen gratis zorg, en de zorg is voor mensen die werken onbetaalbaar geworden, de gemiddelde niet-gelukszoeker mag jaren op de wachtlijst staan en als je voor je mening uitkomt wordt je weggezet als institutionele racist. kijk eens wat dat heeft gedaan in Rotham, als autoriteiten massal wegkijken:

http://nos.nl/artikel/691164-gruwelijke-misbruikzaak-rotherham.html

Nederland is ziek, rot en verloren.....

 Maar goed, we gaan door, we moeten wel. Ons spaargeld zit in dit huis en weg komen we niet meer.