Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda.


Gast

#526 Waar blijft de waardige opvolger van Pim Fortuyn?

2014-08-28 17:16

God, wat zou ik er een moord (figure of speech, no worries links loederig Nederland, ik ben niet zoals jullie, nog niet) voor doen om een waardige opvolger voor Pim in de politiek te kunnen krijgen!!

verloren ziel

#527 en ja hoor het hek is van de dam

2014-08-28 17:35

 

AMSTERDAM (ANP) - Amsterdam wil wel opvang bieden voor uitgeprocedeerde asielzoekers, maar niet als enige. ,,Iedereen die op straat zwerft, moet toegang hebben tot bed, bad en brood, net als daklozen'', zei burgemeester Eberhard van der Laan donderdag tegen de gemeenteraad. ,,Maar dit kan alleen als héél Nederland het doet. Voorzieningen voor iedereen, maar overal.''

Eberhardt van der Laan zijn broer

#528 5000 Illegalen alleen al in A'dam !!

2014-08-29 09:00

Dom, dom broertje,

Ga direct je mond wassen en voor straf zonder brood naar bed. 

 

gast

#529 bed bad en brood

2014-08-29 09:05

BED, BAD EN BROOD. Het nieuw stopwoordje van de zielgheidsindustire.

Wel voor uitgeprocedeerde asilezoekers die hier al > 2 jaar illegaal verblijven, maar niet voor onze zorgbehoevende ouderen of mensen die noodgedwongen bij de voedselbanken moeten aankloppen !

 

Schaam je heel , heel diep PVDA !

 

Jullie breken in 20 jaar af wat onze voorouders in 500 jaar hebben opgebouwd. Zelfs Joop Den Uyl draait zich om in zijn graf. 

 

 

gast

#530 Uitbreiden die Boschpoort en snel

2014-08-29 09:56

Sinds afgelopen vrijdag al weer 3500 nep vluchtelingen ingestroomd in Italie 

Ja het is  nog de  ver van uw bed show , want  Zuid Italië is bijna 2000 kilometer van ons land verwijderd. Hoewel dat lijkt maar zo, want inmiddels is het een bekend feit  dat ze na hun aankomst snel  doorreizen naar de Noord Europese landen, waaronder Nederland.

In Engeland zijn ze wel wakker:

Immigratie van asielzoekers moet worden gestopt.


http://wie-lebt-man.tumblr.com - sexcam

De Britse denktank Immigrationwatch.uk heeft een interessant artikel gepubliceerd over de volkomen uit de hand gelopen immigratiepolitiek van de Britse overheid, waarbij een link wordt gelegd met Nederland. Terwijl in Groot Brittannië dit soort berichten wèl gepubliceerd mogen worden, is in ons eigen land  het tegenovergestelde schering in inslag. Nog steeds is het  vertroetelen van migranten is ‘bon ton ‘ waarbij de bevolking middels een slimme desinformatiecampagne onwetend gehouden wordt, wat hen te wachten staat, indien er niet snel een halt wordt toegeroepen aan de migratie politiek in Den Haag.

 

SIX KEY FACTS

Net migration nearly quadrupled from 48,000 in 1997 to 185,000 in 2003. Once the East Europeans had been granted free movement in 2004 it peaked at 273,000 in 2007. Net foreign migration between 1997 and 2010 totalled nearly 4 million, two thirds of it non EU.

In 2013 over half a million migrants arrived in Britain, more than the total population of Bradford. In the same year 314,000 migrants left so net migration was 212,000.

We must build a new home every seven minutes for new migrants for the next 20 years or so.

England (not the UK) is the second most crowded country in Europe, after the Netherlands, excluding island and city states.

The UK population is projected to grow by over 9 million (9.4m) in just 25 years’ time, increasing from 64 million in 2013 to 73 million by 2039. Of this increase, about two thirds is projected to be due to future migrants and their children – the equivalent of the current populations of Birmingham, Leeds, Sheffield, Bradford, Manchester, Edinburgh, Liverpool, Bristol, Cardiff, Newcastle, Belfast and Aberdeen.

To keep the population of the UK below 70 million, net migration must be reduced to around 40,000 a year. It would then peak in mid-century at just under 70 million (about 69.7 million).

 

 


Gast

#531 En intussen, in Breda:

2014-08-29 11:35

http://www.steungezin.nl/

 

Over de besteding van mijn belasting geld heb ik, helaas, niks te zeggen. Gaat op aan falende zorggraaires, ontwikkelingshulp, duizenden gelukszoekers uit Eritrea, de subsidie ellende van de PvdA, SP en Groenlinks, Europa...

Voor Bredanaars kan ik tenminste wat goeds doen, echt goeds. Het is erg genoeg dat bij deze mensen de nood zo hoog is. Denk goed na wat u gaat stemmen. Pvda, SP Groenlinks zijn er voor de hele wereld, behalve voor mensen die al wonen in Nederland.

http://www.steungezin.nl/

 

Mijn hart breekt als ik zie welke kant Nederland aan het opgaan is. Ik zie veel (verborgen) armoede om me heen. En die neemt toe en toe en toe....

Patrick

#532 En laten we inderdaad meneertje Pechtold niet vergeten

2014-08-29 13:24

Verkiezingen 2011:

De PVV maakt zich schuldig aan massahysterie op het gebied van immigratie. Daarvan beschuldigde D66-leider Alexander Pechtold de partij van Geert Wilders tijdens het verkiezingsdebat bij Eenvandaag.

Moet je nu zien... Wat een puinbak de politici en de zieliheidsindustrie ervan hebben gemaakt. Illegalen hoeven meer weg. Waarom uberhaupt nog de poppenkast van een asielprocedure handhaven ?

Wanneer komen we in opstand mensen ? Ik heb begrepen dat die advocaat nu pas echt gaat beginnen. Dat kort geding ging alleen over stopzetting van de verbouwing.  Ik sluit me aan !!

 

 

 

bob de bouwer

#533 16.000 ! huizen voor de goudzoekers dit jaar al

2014-08-29 13:45

 

Gemeenten moeten meer huizen beschikbaar stellen voor asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben, maar nog in een asielzoekerscentrum wonen. Dat heeft staatssecretaris Teeven de gemeenten per brief laten weten. 


In totaal moeten het komende half jaar 9250 nep vluchtelingen met een vergunning worden geplaatst. Dat zijn er 2500 meer dan in de eerste helft van dit jaar toen er ook al meer mensen moesten worden gehuisvest dan vorig jaar.


 

Dat is nou de aanzuigende werking van de zieligheidsindustrie ! Onze burgemessters zullen zeggen da's  goed voor de bouw ....en nu maar hopen dat wij burgers zijn vergeten dat door het beleid uit Den Haag de bouw al kapot is gemaakt en onze bouwvakkers noodgedwongen allemaal thuis zitten. 

 

 

En Van der Laan doet er nog een schepje bovenop door te zeggen dat alle illegalen ook gelijk onderdak moeten krijgen.  Nou als Breda nu eens alle leegstaande kantoorpanden en winkels in de binnenstad gaat vullen, dan kunnen we snel laten zien hoe humaan we zijn. Zet 'm op Van der Velden !!

teleurgestelde gast

#534 Re: En laten we inderdaad meneertje Pechtold niet vergeten

2014-08-29 21:30

#532: Patrick - En laten we inderdaad meneertje Pechtold niet vergeten 

 In opstand komen.

Dit zie ik voorlopig niet gebeuren.

Kijk naar Griekenland, toen ze nauwelijks  nog te vreten hadden, kwam er pas een Gouden Dageraad.

Hollanders auwehoeren alleen maar veel te veel.

Die advocaat is wel een lichtpuntje.

Er gaan geruchten, dat er geen 400, maar 700 aso's (iel)zitten aan te komen.

Hoop dat dit niet waar is, want dan zijn we dus echt bedonderd.

 

 

wakkere gast

#535 goed nieuws. mensensmokkelaars opgepakt

2014-08-30 07:42

Marechaussee heeft stroom eriteers ingedamd door 64 mensensmokkelaars op te pakken. Nu komen er nog maar 15 per maand doorheen, dus kan de boschpoort mooi gesloten blijven. Nood is dus lang niet meer zo hoog als coa en gemeente op leugenachtige wijze aan rechter hebben voorgespiegeld. 

Goed gedaan marechaussee !!!! Ga zo door. Nu de rest nog. Opvallend is dat de syriers dus ook via de smokkelaars hier naar toe komen. Dus zelfs uit echte oorlogsgebieden zitten er viespeuken (oorlogsmisdadigers en vriendjes van Assad) tussen met foute motieven die blijkbaar bulken van het geld en connecties en de plaats innemen van de echte slachtoffers. Ik moet er eigenlijk wel om lachen dat de zieligheids industrie zo dom links incompetent is dat ze hun eigen idealen verkrachten en alleen alle criminelen in de wereld aan het binnen harken zijn en het zelf niet eens doorhebben.

Jammer voor Denemarken want die krijgen er nu opeens 150 per week van die goudzoekers uit Eritrea bij. 

 


Gast

#536

2014-08-30 16:01

Lees de artikelen in de telegraaf van 30 augustus, 64 mensensmokkelaars aangehouden, stroom Eritrese gelukszoekers houdt daarmee gewoon bijna op! Wie is hier nu gek, gemeente? Stop die absurde locatie, NIET IN DE BINNENSTAD!

 

Lees de artikelen via http://geenazcinbinnenstad.weebly.com/

 


Gast

#537 En lees de reacties van de buurtbewoners op de absurde bestuursovereenkomst per atikel

2014-08-30 16:06

Lees zelf de reactie op de belachelijke bestuursovereenkomst tussen COA en Gemeente Breda op de website. Stukje overheidskafka. Over twintig jaar zit dat AZC er nog, en is de buurt nog verder aan gebrek aan cohesie ten onder gegaan. Ons totaal incapabele gemeente bestuur vindt het wel best.

 Los nog van het absurde karakter ervan, zo'n bestuursovereenkomst is qua juridische zeggenkracht evenveel waard als een stuk plee papier. En wat het woord van bestuurders waard is.....? HAhahahahahahaha ja inderdaad.

 

bewoner Kennedylaan

#539 MALLE JAN

2014-09-01 06:06

Afgelopen zondag de rust weer verstoord door Malle JAN Hopman, nu liep hij weer eens mee met een pro hamas demonstratie in de binnenstad. Malle Jan heeft nog niet door dat we er niet op zitten te wachten om de ellende van heel de wereld op onze deurstoep te krijgen. De kerken zijn overal leeggestroomd en hij mist duidelijk zijn schaapjes en vooral lammetjes die vroeger aan zijn lippen lagen. Ik snap dus wel dat hij nieuwe hobby's moest zoeken, maar blijkbaar geeft het actief steunen van illegalen nog niet de genoegdoening die hij zoekt.  Afijn, ieder zijn meug, maar blijf toch eens lekker in Breda Noord, Malle Jan. Ik weet zeker dat daar nog wel wat lui rondzwereven die ' het redden'  waard zijn.

Opvallend was dat wethouder Bob Bergkamp (CDA) ook ineens kwam opdagen ' omdat hij wil weten wat er in zijn stad speelt' . Is dat het goedmakertje naar de meer dan 1000 protesterenden omwonenden van PI de Boschpoort of gaat de wethouder zich daar nu ook eindelijk eens serieus in verdiepen ?  Wellicht toch weer een kwestie van eigen imago oppoetsen na de blammage van de informatie-avond door het COA, want wij hebben de wethouder helaas nog nooit gezien of gehoord.

In ieder geval wel fijn om te zien dat er werkelijke tientallen politie-agenten, inclusief fiets-team, video-surveillancewagen, motoren en 2 volle bussen met ME gemakkelijk vrijgemaakt konden worden om 200 vreedzame demonstranten begeleiden. Ik neem aan dat hiermee de trend is gezet en de bewoners, de omliggende scholen en winkeliers in de binnestad straks mogen rekenen op dezelfde bescherming als 300 allenstaande mannelijke goudzoekers uit Eritrea daadwerkelijk overlast gaan bezorgen.

Oh ja, jammer dat al die politie niet heeft kunnen voorkomen dat er op zaterdagavond bij 3 auto's ruiten werden ingetikt aan de Kennedylaan, er een vechtpartij was in de Sophiastraat en bouwhekken werden vernield en een idioot op zondagmiddag 2 jongens vol aanreed in de Valkenstraat en daarna er vol gas vandoor ging, maar dat laatste zijn we al aan gewend en melden we al niet eens meer.

gast

#540 Aanhoudingen mensensmokkelaars / BNDestem 30 augustus

2014-09-01 09:14

Bravo Marechaussee !! Nu eens kijken wat er gaat gebeuren.

Wat opvalt is dat de grote toestroom naar Nederland dus vooral te verklaren is door toedoen van mensensmokkelaars, want de stroom is helemaal ingezakt. De vluchtelingen zijn dus niet allemaal per definitie 'zielig' , maar beschikken over ruim voldoende financiele middelen om 1000-den kilometers langs meerdere EU en niet EU-landen te reizen op zoek naar een nieuwe locatie die (financieel en economisch) het beste bij hun past

Van de 64 aangehouden personen hielden zich er 42 bezig met de smokkel van Eritreeërs. De overige 22 personen worden verdacht van de smokkel van Syrische vluchtelingen. 

Verder valt op dat mensen die hier in afwachting zijn van hun verblijfsvergunning blijkbaar ook al direct actief betrokken zijn bij mensensmokkel. Is dit wat COA bedoelt met ' men is vrij om te gaan en staan waar men wil' ?

 

De meeste verdachten hebben een relatie met Nederland: ze hebben de Nederlandse nationaliteit of verblijven hier in afwachting van een verblijfsvergunning

 

Tenslotte valt op dat verdachten vrijwel direct in vrijheid worden gesteld en volgens de marechaussee ' in de gaten gehouden moeten worden, omdat ze dit vaker doen' . Ofwel, misdaad loont beste mensen ! Vreemd genoeg hoor je hier niemand van de linkse kerk vragen stellen hoe dit misbruik van vluchtelingen kan worden gestopt. Zelfs Malle jan hoor je hier niet over protesteren

De eerste 2 verdachten staan in september voor de rechter. Het OM meldt dat sommige zaken zijn geseponeerd en dat een deel van de verdachten vrij is in afwachting van het onderzoek. "Het feit dat iemand nu vrij is, betekent niet dat er geen vervolgonderzoek loopt", zegtLuxembourg. "We houden veel van deze mensen in de gaten, omdat we vermoeden dat ze dit vaker doen.

gast

#541 Denemarken pakt problemen met Eritreers wel serieus aan

2014-09-01 09:41

Copenhagen (HAN) August 15, 2014 –  The Danish minister explained clearly that the many Eritrean asylum-seekers will not be granted asylum in Denmark until the evaluation has been completed.

Last year, 1,800 people seeking asylum in Denmark were charged with a crime. That number is equal to 25 percent of the total number of asylum seekers and has more than doubled since 2007. 

A spokesperson for Danish opposition party Dansk Folkeparti said that the rise in crime reveals that some asylum seekers come here specifically to exploit the system.

 

The police said that crimes committed by asylum seekers are most often shoplifting, pick-pocketing, receiving stolen property, forgery and violation of immigration laws

Anne la Cour from the Red Cross, which operates the majority of the Danish asylum centres, said that despite police warnings about groups of Eritrean and others seeking asylum in order to commit crimes, they could not at this time confirm the existence of such gangs.

 

 

“We need to look into who the asylum-seekers from Eritrea are, why they are coming to Denmark, and whether they have legitimate protection needs,” Hækkerup said in a press release.

“If they don’t, they need to be sent back. I’ve noted that immigration services intends to send a mission to the area to evaluate the situation.”

Denmark isn’t the only nation to experience a spike in Eritrean asylum-seekers recently. Norway, the Netherlands and Germany have all experienced similar increases, and the Justice Ministry is in dialogue with the authorities in the three nations to glean their experiences.

Karen Hækkerup said that the percentage of asylum seekers committing crimes is actually falling, but that the government intends to continue putting pressure on “criminal punks

Hækkerup has also established a work group tasked with looking into how border control areas and airports can be improved in terms of tackling human trafficking and illegal immigration.

 

Er is nog veel werk te doen voor Malle Jan in Denemarken. Wat een vervelende bestuurders daar die zomaar naar de lokale bevolking en politie luisteren en ook nog eens zo inhumaan zijn om zomaar deze criminaliteit te erkennen en er ook nog wat aan te doen !!

gast

#542 # Stoppen die ongeremde instroom !

2014-09-01 13:31

Nergens in Europa komen asielzoekers in zo'n warm bad terecht als in Nederland. Van alle landen in Europa gunt Nederland asielzoekers de meeste verblijfsvergunningen. In 2012 werd 40% van de aanvragen ingewilligd ,in 2013 maar liefst 58% en in 2014 gaan we door het dak heen ! Als je uitgeprocedeerd bent in Nederland, moet je dus echt niet zeiken. Want als je als asielzoeker zelfs niet valt onder de zeer ruimhartige criteria die Nederland hanteert voor een verblijfsvergunning, verdien je hem gewoon echt niet. Je krijgt in Nederland makkelijker een verblijfsvergunning dan toestemming om een dakkapel te bouwen. Italiaanse media spreken over 5 a 600.000 mensen die in Libië staan te wachten om oversteek te kunnen maken. In Libië is sprake van totale anarchie na verdrijving van Khadaffie etc . Mensensmokkelaars hebben vrij spel en Van der Laan in A´dam geeft internationaal nog eens het signaal af dat het ok is om hier te blijven als je uitgeprocedeerd bent met zijn ´bed, bad en brood´.

 

 

Niet gehoorde bewoner

#543 Eritrese vluchtelingen op vakantie naar Eritrea

2014-09-02 08:19

En het misbruik gaat maar door, in alle landen. Eritrese asielaanvragers in Noorwegen gaan lekker op vakantie naar ...Eritrea. De Noorse Immigratie dienst heeft er schoon genoeg van en heeft reisbeperkingen ingevoerd voor de Eritreers. Deze 'vluchtelingen' reizen via de buurlanden Sudan en Ethiopie namelijk gewoon door naar het land waar ze zogemaand uit moetsen vluchten. Dit blijkt uit de stempels in hun paspoort.  !

THE Norwegian Directorate of Immigration (UDI) has grown tired of the Eritreans who have been granted protection in Norway , often visit their home country Eritrea. Now adds the restrictions on travel opportunities.

Immigration told the newspaper Vårt Land that there is extensive travel where Eritreans living in Norway visting the homeland through Eritrea’s neighboring countries Sudan and Ethiopia. 

Eritreans seeking to travel to Eritrea get a passport by visiting their country’s embassy in neighboring countries, which is stamped by visiting Eritrea.

 

Directorate wonder why Eritreans who claim to have escaped from an oppressive regime, the applicant country.

Eritreans are mainly granted protection because they fear mistreatment by the authorities in their home country, said press adviser John Olav Kroken (UDI). Therefore, they narrow down the travel opportunities for Eritreans who are granted residence in Norway. “By granting and renewal of travel documents and immigration passports to citizens of Eritrea, the document shall be valid for all countries except Eritrea, Ethiopia and Sudan,” according to a recent circular from the Directorate

Norway Today / June 2014

Weer een klap in het gezicht voor iedereen in Nederland die alle eindjes aan elkaar moet knopen en weer een voorbeeld dat de zieligheidsindustrie werkelijk niet 1 redelijk argument kan verzinnen waarom we die goudzoekers zo in de watten leggen. 

Alle landen om ons heen melden overlast door groepen criminele Eritreers. In Denemarken is 25% van de azielaanvragers crimineel. De cijfers inn Nederland zijn vergelijkbaar. Vooral de jonge alleenstaande mannen veroorzaken overlast.

Dat zou in Breda betekenen dat we er statistisch 100 criminelen in de binnenstad bijkrijgen die zich richten op de zogenaamde kleine criminaliteit zoals, winkeldiefstal, zakkenrollen, heling, bedreiging en andere overlast die absoluut geen prioriteit heeft bij politie.

De gemeente heeft geen enkele concrete toezegging gedaan om die overlast tegen te gaan en komt niet verder dan ons aan te moedigen om alle overlast te melden. Wat er daarna gebeurt, of ze ook daadwerkelijk worden opgepakt en vastgezet en hoe dit precies meeweegt in de afweging om eventueel een jaar te verlengen laat de gemeente bewust volledig open. Het COA heeft absoluut lak aan overlast en speelt overal de vermoorde onschuld. Zie ook # 541 in Denemarken. De politie waarschuwt voor criminele bendes van Eritreers en het Roda Kruis (de beheerder van opvang locaties) zegt van nog niets te weten. Overal hetzelfde en wij worden ermee opgezadeld. 

 


Gast

#544 Welkom in de schimmige schijnwerkelijkheid zoals de PVDA Breda die creert

2014-09-02 09:31

En dan hebben ze het toch echt over de zelfde bijeenkomst....En grondig ingelezen, hahaha laat me niet lachen. Geen onderzoek naar ervaringen in andere steden, geen risico analyse, geen wetenschappelijke literatuur. Een keertje op stap met het COA en huppekee, glibberen maar op de gutmensch wanen. Omwonenden kunnen het niet nog slechter treffen nee. u heeft niets, maar dan ook helemaal niets gedaan voor die buurt daar. Helemaal niets! 

pvdabreda.nl

onder nieuws/fractienieuws/item/919-vluchtelingen-kunnen-het-slechter-treffen


Gast

#545

2014-09-02 12:42

Morgen weer de algemen vergadering, het AZC staat op de agenda, van de eerste insprekers van de verenigde omwonenden en van diverse politieke partijen. Het gaat mn om de zwakke bestuursovereenkomst en de gang van zaken die geen schoonheidsprijs verdient. Vanavond is er weer bewoners overleg vanuit de verenigde omwonenden. Met aansluitend contact met verenigde omwonenden vanuit 6 andere gemeenten. Het COA past overal dezelfde overvalstechniek toe en het zet meer en meer kwaad bloed.

omwonende

#546 #544 schijnwerkelijkheid

2014-09-02 13:07

Hahaha,

Meer dan 1000 stemmen tegen alleen al op deze petitie 24 site. Dit zijn nog de nette reacties. Ga maar eens kijken op facebook ! Er wordt geprocedeerd, VVD en BOB hebben al gereageerd dat dit geen goed idee is en dat de manier van beslissen en zeker de inhoud van de bestuursovereekomst zeer te wensen overlaat.

Als je kijkt naar de meer dan 500 reacties op deze site dan zijn de positieve reacties letterlijk op 1 hand te tellen, waarbij het commentaar vrijwel zeker komt uit de hoek van gemeente-ambtenaren / wethouders zelf en een vriendje van Malle Jan. 

De tegen-argumenten zijn niet bepaald 'onderbuik'gevoelens, maar allemaal gestaafd met harde bewijzen (met vermelding van de bron), o.a.

1) Er is overal overlast door de groep van alleenstaande Eritreers, zowel in andere steden in Nederland waar ze azc's  hebben als in de ons onmringende landen. 

2) In Denemarken is 25% van de asielzoekers crimineel. Hier waarschuwt de politie inmiddels voor criminele bendes van Eritreers die zich richten op kleine criminaliteit. In Breda hebben we het zwakke aftreksel van de nulmeeting en heeft de gemeente nog geen enkel initiatief of inspanning getoont om ook maar 1% extra te doen voor een goede 1 meeting .

3) De mentaliteit van die gasten is verschrikkelijk. Er zijn door de marechaussee vorige week mensensmokkelaars opgepakt die zelf nog wachten op een verblijfsvergunning ! In Noorwegen heeft de immigratiedienst de regels aangepast omdat Eritreers massal op vakantie gaan naar Eritrea ! Alleen maar eisen stellen (zie de recent uit de hand gelopen demonstratie in Duitsland), ze mogen en kunnen niet werken en hebben een cultuur , normen en waarden die haaks op de onze staan. Ze voegen niets, maar dan ook niets toe.

4) Ze brengen ziektes mee (o.a. schurft, maar mogelijk erger)

5) Er is gegronde vrees voor overlast richting omliggende scholen. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om te snappen dat jonge alleenstaande (AFRIKAANSE) mannen niets anders in de zin hebben dan jonge meiden lastig vallen. Zeker als je je rot verveelt. Ouders die schoolgaande kinderen hebben waren voor het gemak overigens niet uitgenodigd op de informatie-avond. 

6) Er is een wachtlijst met 10.000 zorgbehoevenden. Besteed daar aandacht aan in plaats van een half miljard per jaar weg te smijten aan deze gelukszoekers. Geef nieuwkomers o pde woningmarkt een woning in plaats van binnen 14 dagen een woning te geven aan iemand die zijn verblijfsvergunning net op zak heeft. Doe wat aan de overlast van uitgeprocedeerde en dus illegale asielzoekers en ga ze niet pamperen met bed, bad en brood. Hoeveel overlast hebben we al niet van de opvang van drugsverslaafden in het centrum ? Gisterenavond stond er weer zo'n lol-broek de planten bij het Nassau monument in het Valkenberg eruit te trekken. Iedereen vind dat eigenlijk al gewoon en de politie doet helemaal niets of zet de man om de hoek van de straat al weer uit de bus 'omdat het toch draaideur-criminelen zijn waar ze niets mee kunnen'. 

En zo kan ik doorgaan. 

'Het meest opmerkelijke was echter de bewonderenswaardig grote bereidheid onder de aanwezigen om mee te denken en mee te helpen om het beste te maken van de uitdaging waarvoor Breda gesteld word' ????

Ik was op die bijeenkomst en ik heb niemand, maar dan ook niemand zich zo horen uitspreken. Sterker, dit is de tekst van dat COA-gedrocht met die zalvende stem dat hun ervaring was dat in andere azc's mensen zich massaal aanmelden als vrijwilleger en bijvoorbeeld schilderles gingen geven................. Ja, die boodschap zie je inderdaad op andere websites...Van Vluchtelingenwerk en COA zelf. De direct omwonenden zijn de slachtoffers van de COA overval techniek en die gaan daar echt niet rondlopen om deze vakantie-gangers te vermaken. En wat nou, iedere maand lekker voetballen met de buurt. Dan ben je zeker ook ineens vrijwillegers  ? 

Kortom, het is 1000 x nee, nee en nog eens nee  tegen 3 keer ja (en dat komt van de linkse kerk, dus daar valt de helft al van af, want de SP aanhangers hebben nog nooit de handen uit de mouwen gestoken)

Dus PVDA blijf maar lekker op die roze wolk zitten en blijf de bewoners maar lekker negeren.

Wie wind zaait zal storm oogsten  !

Gast

#547 Populisme van de VVD

2014-09-03 10:29

Halbe Zijlstra in Elsevier van 9 juli:

 

Het systeem van economische migratie is ‘verrot’.Door de criteria voor toelating steeds verder te verruimen, stimuleren linkse partijen de mensensmokkel.

Hij pleit voor 'keiharde maatregelen' tegen landen die uitgeprocedeerde asielzoekers niet terugnemen, zoals het stoppen van ontwikkelingshulp. Nederland zelf zou moeten stoppen met noodopvang. 'Illegaal is illegaal en dat moet je niet faciliteren.'

Volgens Zijlstra heeft Nederland 'geen oneindig absorptievermogen' en tast de economische migratie 'op den duur alle Nederlandse zekerheden aan'. 'Er wordt heel veel tegengehouden, maar er is continu druk vanuit de linkse partijen om de criteria van toelating te verruimen. Dat houdt de migratiestroom erin.

 

Sterker, het brengt de mensensmokkel op gang. Elke keer als hier iemand wordt toegelaten, gaat er in Angola een deurbel. De mensensmokkelaar meldt zich om te zeggen dat het is gelukt en dat nu de familie kan overkomen naar Nederland.'

Doe er dan wat aan ! VVD zit in de regering, toch ? Teeven (ook VVD) laat vluchtelingen toe die over land komen via andere EU-landen en chanteert gemeentes om azc's te toe te laten. Van Opstelten (ook VVD) doet niets aan overlast of bedreigingen. Hij wil wel graag meer drones boven de steden, meer afluisteren en alle vliegtickets in een database. Eerst de hooiberg maken om daarna de naald te zoeken, en daar heb je weer vriendjes voor nodig die 200 euro per uur kosten, want die arme ambtenaren kan je dat niet aandoen.

Lekker makkelijk roepen. Blijkbaar ook geen ruggegraat want kinderpardon is er ook doorheen gekomen en illegaliteit is niet meer strafbaar. VVD heeft dus onze belangen simpel uitgeruild of kan echt niet onderhandelen.

gast

#548 Maatsricht is ook de klos

2014-09-03 12:10

COA op rooftocht en de burgemeesters staan in de rij om voorover te bukken.

MAASTRICHT - De Maastrichtse wijk Limmel kan zich opmaken voor de komst van circa 600 asielzoekers. Zij worden waarschijnlijk nog voor het einde van dit jaar voor de duur van maximaal drie jaar ondergebracht in de leegstaande gevangenis Overmaze. Dat heeft burgemeester Onno Hoes vanmiddag bekendgemaakt tijdens een ingelaste persconferentie op het Stadhuis in Maastricht.

Zowel de tijdelijke als de permanentie locatie staan genoemd in een raadsvoorstel dat volgende week woensdag wordt besproken in de raadscommissie Algemene Zaken. 16 september moet de raad een beslissing nemen. Volgens burgemeester Hoes is het op dit moment volstrekt onduidelijk hoe de raad, die gisteren vertrouwelijk op de hoogte is gesteld, zal reageren. ,,Ik heb bewust geen onderzoek gedaan naar de vraag of er draagvlak is

De voormalige gevangenis is alleen geschikt om tijdelijk asielzoekers in onder te brengen, omdat het niet voldoet aan de kwaliteitseisen die het COA stelt aan bijvoorbeeld privacy. Dit omdat de cellen in de voormalige bajes aan de kleine kant zijn !!! ?? En in Breda wil COA hele gezinnen in 2-persoons cel zetten ? Hoe komen die aan 40% gezinnen  60% allenstaande mannen als er slechts 2 woningen zijn die ze kunen gebruiken ? Weer totale leugen !!!

Volgens Hoes maakt de bajes weliswaar deel uit van de wijk, maar zullen de inwoners van Limmel in de praktijk niet al te veel merken van de aanwezigheid van de nieuwe Maastrichtenaren. Zij zullen zich eerder richten op de binnenstad. In Limmel zijn nauwelijks voorzieningen waar zij gebruik van zullen maken."In Breda is dat een stuk makkelijker, want daar zitten ze al midden in het centrum !!

 

gast

#549 Wat kost dat ???????

2014-09-03 12:13

Het centraal planbureau heeft beraamd dat asielopvang in Nederland de Nederlandse belastingbetaler dit jaar 13 miljard gaat kosten. Bij een huidig aantal van 55.000 asielzoekers in Nederland komt dit neer op € 235.000 per asielzoeker/jaar ofwel kost iedere asielzoeker € 20.000,00 per maand!!! 

 

Dat is wel goed uitgeruild VVD ! Daar hebben we echt wat aan dat kinderpardon is ingevoerd en strafbaar stellen illegaliteit is afgeblazen. Chappeau !

 

De sluisdeuren staan open en de hele samenleving gaat door het rioolputje. EN BEDANKT !

gast

#550 What the fuck.. ?

2014-09-03 12:26

Zie website gemeente Maastricht / publicaties francois de veyestraat permanente opvang 

Voor een structurele oplossing is uit het onderzoek gebleken dat het pand François de Veyestraat 4-6 als voorkeursobject in aanmerking komt. In de huisvestingsvisie van het COA is de ambitie benoemd om in iedere provincie een kernvoorraad locatie te hebben. Voor Limburg is er nog geen locatie bepaald. De locatie François de Veyestraat 4-6 lijkt in dat licht zeer geschikt te zijn.

Het COA wil naar een kernvoorraad van opvangplaatsen dat – wanneer nodig - kan worden uitgebreid met tijdelijke locaties. De kernvoorraad moet bestaan uit nieuw gebouwde of volledig aangepaste centra, waar alle voorzieningen aanwezig zijn om een goede en adequate opvang te kunnen garanderen. Het AZC Maastricht zou tot deze kernvoorraad gaan behoren.

Voor Maastricht brengt dat als voordeel met zich mee dat het gaat om een volledig geoutilleerd centrum met voldoende voorzieningen voor opvang en begeleiding. Van 2000 tot 2005 was op deze locatie reeds een AZC gevestigd. In eerste instantie was er in de nabij gelegen buurten weerstand tegen de vestiging van een AZC, maar na verloop van tijd is dit omgeslagen in een grote betrokkenheid en groot maatschappelijk draagvlak.

Allemaal rechtstreeks uit het COA draaiboek. Grote maatschappelijke betrokkenheid, groot draagvlak (zeker als je maand in maand uit geconfronteerd wordt met overlast , een politie die niets doet of kan en linkse gemeente-amtenaren die niet willen luisteren.

.....Onno Hoes is VVD, toch ?

Het wordt de hoogste tijd voor actie !