Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda.

gast

#1426 Asielzoekers: diefstal en schurft in kamp

2015-12-15 07:47

je woont in een tent en opeens heb je het,....je gaat stelen


Onder bewoners van tentenkamp Heumensoord bij Nijmegen is schurft en krentenbaard uitgebroken. Ook zouden mensen luizen hebben. Er wordt ook gestolen en sommige asielzoekers bedreigen medebewoners om aan geld te komen. Dat staat in een brief die Syriër Mohamed Sameh Okko maandag met ongeveer zestig medebewoners van Heumensoord heeft bezorgd op het Nijmeegse stadhuis. De asielzoekers vragen burgemeester Hubert Bruls om hulp.

 

Volgens de asielzoekers is een noodopvang in tenten ongeschikt voor een maandenlang verblijf. "Het leidt tot frustratie, depressies, onvrede over het COA en criminaliteit. Er is veel te weinig medische zorg en mensen hebben geen geld meer, omdat ze pas zakgeld krijgen als ze in een asielzoekerscentrum wonen", aldus Okko. "De doorstroom in Heumensoord is echter nihil."

Een andere bewoner van Heumensoord schakelde vorige week al de Nationale ombudsman in met min of meer dezelfde klachten. De ombudsman overlegt over de klacht met het COA. Het is nog niet bekend of hij een onderzoek begint.

Volgens een woordvoerder van het COA is het geschetste beeld in de brief "niet representatief" voor de opvang van de 48.000 asielzoekers in ons land . Een kleine groep is volgens hem ontevreden, vermoedelijk door de lange verwerkingstijd van asielaanvragen.

"Het gaat om een groep van zestig tot zeventig mensen en daar zijn we mee in gesprek. Ze hebben geen bewijzen gepresenteerd." Op Heumensoord worden 3000 mensen opgevangen en "de zorg is er 24/7 bereikbaar". De politie waakt over de openbare veiligheid en is inzetbaar in geval van criminaliteit, cijfers hebben we daar niet van, aldus de woordvoerder.

gast

#1427 Verdachten ’Parijs’ in AZC Oostenrijk opgepakt - je gelooft het niet

2015-12-16 15:59

Twee mannen die worden verdacht van betrokkenheid bij de aanslagen in Parijs vorige maand, zijn afgelopen weekeinde opgepakt in het Oostenrijkse Salzburg. De mannen zijn gearresteerd in een asielzoekerscentrum.

 

Volgens de krant Krone zijn het een Fransman van Algerijnse komaf en een met Pakistaanse wortels. Ze waren met valse Syrische paspoorten als vluchtelingen onderweg en zouden samen met plegers van de aanslagen van 13 november over de Balkan naar Europa zijn gekomen.

De twee zijn maandag in Salzburg in een opvangcentrum voor asielzoekers gearresteerd. Krone meldde woensdag dat in de zaak wordt samengewerkt met de Franse inlichtingendienst. Circa een week geleden werden ook twee verdachten in een opvangcentrum in Salzburg opgepakt. Ze worden er ook van verdacht bij de terreurgroep Islamitische Staat te horen.

Er gaan geruchten dat ze aan het wachten waren op bevelen om nieuwe aanslagen te plegen, meldt The Local.

 

MORGEN IN BREDA of ergens anders in NEDERLAND ?!

gast

#1428 Sociaal cultureel planburo: SCP: 'Moslims voelen zich geen deel van Nederland'

2015-12-17 06:46

sociale wetenschap. 'zo'n 10% van de Turks-Marokkaanse jongeren steunt IS. En die 10%, dat zijn er toch ongeveer evenveel als ons Korps Mariniers en Luchtmobiele Brigade bij elkaar (3000 + 4500).

 

lang leve de maakbaarheid van de multi-culti onzin door de PvDA. en maar kapot slaan dat belastinggeld.

bewoner

#1429 meer, meer, meer

2016-01-05 08:04

Duitse bestuurders op jacht naar aanranders

KEULEN - 

Vertegenwoordigers van de stad Keulen, van Justitie en de federale politie buigen zich dinsdag over de massale aanranding die in de nacht van oud op nieuw in de Duitse domstad plaatsvond. De autoriteiten hebben inmiddels al meer dan zestig aangiften binnen van vrouwen.

 

De vrouwen werden bij het station van de stad pal naast de domkerk ingesloten door een groep van circa duizend mannen tussen vijftien en 35 jaar van Arabische en Noord-Afrikaanse afkomst. Ze werden vervolgens beroofd van zaken als geld en telefoons, en seksueel aangerand. Veel mannen zouden dronken zijn geweest.

Hoewel de Keulse politie na de eerste berichten omstreeks één uur 's nachts ruim 140 mensen naar het station stuurde en daar ook nog eens ongeveer zeventig federale politiemensen aanwezig waren, konden die niet op tegen de enorme groep mannen die zich er had verzameld. Burgemeester Henriette Reker heeft aangekondigd de daders hoe dan ook te zullen opsporen. Minister Ralf Jäger van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Noordrijn-Westfalen zegde de stad in elk geval alle steun toe, aldus het blad Die Zeit.

De politie is met het benoemen van de afkomst van de verdachten bewust afgeweken van de richtlijn die uit de publiciteit te houden. De politie vindt dat dat niet verzwegen mag worden in een uitzonderlijk geval als dit. Zij zegt inmiddels ongeveer tachtig verklaringen van vrouwen te hebben. Een derde van hen is ook seksueel lastiggevallen.

De stadsbestuurders houden in het oog dat over ongeveer een maand het bekende Keulse carnaval losbarst. Ze willen herhaling voorkomen. Reker wil dan meer personele ondersteuning en videobewaking in de stad.

Ja, laten we dit jaar nog meer 'zieligers' binnenhalen, en nog grotere AZC's bouwen !! Ik hoop wel dat de vrouwen, dochters van politici niet gedicrimineerd worden en een volledige behandeling van de Afrikaanse artsen ondergaan. Allemaal pareltjes.

Marielle

#1430 Re: meer, meer, meer

2016-01-05 10:14

#1429: bewoner - meer, meer, meer 

 NOS spreekt over 'groepjes mannen". Duitse policor kijkt heftig de andere kant op en dit is wat er langzaam doordruppelt:

 

Schokkende bonusquotes: agente en slachtoffer vertellen over de aanrandingsnachtmerrie in Keulen

'Wat die vrouwen daar hebben meegemaakt, dat is gewoon verkrachting'

04-01-2016, 19:35
 

“Rond 23:00 uur kregen we de melding dat er een vechtpartij tussen 400 buitenlanders zou zijn uitgebroken op het centraal station. Toen we daar aankwamen zagen we bijna 2000 mensen die werden bekogeld met zwaar illegaal vuurwerk.

Nadat we meerdere gewonden constateerden besloten we het plein te ontruimen. Maar een groep jonge mannen leek geen enkel woord Duits te verstaan. We hebben ze uiteindelijk met fysiek geweld van het plein moeten verwijderen.

Kort na middernacht kwamen de eerste slachtoffers van aanranding naar ons toe. Huilende en geschokte meisjes die beschreven hoe ze door een grote groep mannen waren aangerand. We zijn toen in de menigte op zoek gegaan naar meer slachtoffers. We vonden een 20-jarig slachtoffer uit Stuttgart. Ze schreeuwde en huilde. De daders hadden haar slipje van haar lichaam gescheurd en ze hadden haar onderlichaam betast. Drie andere meisjes, vriendinnen van het slachtoffer, konden we niet uit de menigte redden omdat we zelf werden bekogeld met vuurwerk.

Uiteindelijk hebben we acht mannen kunnen aanhouden. Allemaal waren ze in het bezit van kopieën van certificaten voor een asielaanvraag.

Wat die vrouwen daar hebben meegemaakt was gewoon verkrachting.”

 

Bovenstaande quotes zijn het verbijsterende relaas van een Duitse politieagente die tijdens de oudejaarswisseling aanwezig was bij het centraal station in Keulen en daardoor één van de getuigen is van een massale aanranding en beroving van vooral jonge vrouwen door vooral Noord-Afrikaanse jonge mannen.

Maar het Duitse Magazine Express heeft niet alleen een politieagente gesproken over die dramatische nacht. Ook één van de vele jonge slachtoffers doet haar ontluisterende verhaal:

 

“Toen we uit het station kwamen waren we al verbaasd over de enorme groep jonge buitenlandse mannen. We moesten door de menigte heen en ik voelde een hand op mijn kont. Toen greep iemand mijn borsten vast. Daarna waren er handen overal op mijn lichaam, het was een nachtmerrie.

We schreeuwden en sloegen van ons af, maar het hield niet op. Ik denk dat ik tijdens een stukje van 200 meter zeker 100 keer ben betast.

De jongens riepen ‘neuken, neuken’ en scholden ons uit voor ‘slet’.

Ik ben er kapot van, ik ben woedend en bang. Ik hoop dat de politie de daders pakt, want anders ga ik nooit meer naar festiviteiten in de stad.”

gast

#1431 Re: Re: meer, meer, meer

2016-01-05 11:37

#1430: Marielle - Re: meer, meer, meer 

 Waar vorig jaar de foto van dat dode ventje op het strand het symbool werd van het onvermogen om de influx in goede banen te leiden wordt deze foto wat mij betreft het symbool van het onvermogen van realistische integratie: pi-news.net...

gast

#1432 en de gekheid gaat door

2016-01-07 06:33

Op NPO was nog even een idioot uit Eindhoven aan het woord die zei dat alle gelukszokers zsm een baan aangeboden moet worden om duitse toestanden hier te voorkomen..... Tuurlijk joh, en de meer dan 10.000 hardwerkende nederlanders die bij V&D en DA eruit gegooit worden vergeten we gemakshalve maar even. . Op welke linkse roze plofplaneet leef je dan ?

Ander commentaar op twitter: De massale verkrachtingen en aanrandingen zijn koren op de molen van rechts.. . . Het gaat niet om slachtoffers of wangedrag, nee de wet geldt niet voor de zeldzame diersoort gelukszoeker, het gaat om de eigen verheven idealen en die moeten kosten wat kost in stand worden gehouden.

Gutmenschen missen dus eenvoudig wat hersencellen om te luisteren naar redelijke argumenten , om feiten te analiseren. Het zoveelste bewijs dat er niet in redelijkheid valt te praten met ze.

Nog een voorbeeldje als toetje:

 

Een vluchteling in een asielzoekerscentrum in de Duitse plaats Salching in Beieren heeft een televisie van de muur geschroefd en doodleuk opgestuurd naar zijn familie in Kosovo. Dat meldt vandaag een lokale krant.

Volgens de politie in Salching hadden de beheerders van het centrum aanvankelijk niets in de gaten. De verdwijning werd pas later opgemerkt.

De 33-jarige Kosovaar bekende zijn daad al vlot tegen de beheerders, aldus de politie. De tv heeft een waarde van 350 euro. Het is niet bekend of de man het toestel moet vergoeden. (ANP)

gast

#1434 nog een incidentje mbt hoog opegeleide (Nederlandse ????) Syriers

2016-01-07 14:13

Hoera, hulde. Laten we ze een cursusje geven en theedrinken

 

Nederlandse Syriërs betrokken bij verkrachting in Duitsland

Amsterdam - 

Tijdens oudejaarsavond zijn er in het Duitse Weil am Rhein twee meisjes van 14 en 15 jaar verkracht. Het openbaar ministerie heeft arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen vier uit Syrië afkomstige mannen, van wie er drie in Nederland en Zwitserland zouden verblijven.

 

De mannen zouden de meisjes meerdere malen verkracht hebben. De twee slachtoffers en de aangeklaagden zouden bekenden van elkaar zijn. Tijdens oudejaarsavond zijn de meisjes naar de woning van een van de verdachten gegaan, een 21-jarige man die er met zijn 14-jarige broer woonde. Daar zou het later op de avond tot de verkrachtingen gekomen zijn.

Volgens het openbaar ministerie zou er geen verband zijn met de massa-aanranding in Keulen en andere Duitse steden. De verkrachting zou ook niet in de buurt van een asielzoekerscentrum plaatsgevonden hebben.


Gast

#1435 COA weigert 2e balletje bij tafelvoetbalspel...Schandalig

2016-01-08 08:00

Aanhoudingen na vechtpartij in Oisterwijk

OISTERWIJK - 

Zeven mensen zijn donderdagavond aangehouden na een vechtpartij in een asielzoekerscentrum in Oisterwijk. Twee personeelsleden zijn tijdens de vechtpartij mishandeld, zij hebben aangifte gedaan. Verder raakte niemand gewond. De recherche doet onderzoek naar het incident.

 

Volgens de eerste verklaringen zou de ruzie zijn begonnen om het wegmaken van het balletje van het tafelvoetbalspel.

gast

#1436 Duitsland was geen incident

2016-01-08 08:05

Finnen voorkomen tweede ’Keulen’

Amsterdam - 

De politie van Helsinki heeft in de nieuwjaarsnacht een tweede ’Keulen’ voorkomen.

 

Agenten in de Finse hoofdstad hadden er lucht van gekregen dat er daar, net als in Duitsland, massa-aanrandingen zouden gaan plaatsvinden. Een groep van naar schatting duizend asielzoekers zou van plan zijn geweest op seksuele rooftocht te gaan. Met versterkingen uit andere delen van het land werd dat voorkomen, citeert de website van de Finse publieke omroep een politiewoordvoerder.

Zes mensen zijn gearresteerd en afgelopen zaterdag weer vrijgelaten. Uiteindelijk kwamen er drie aangiftes van seksueel geweld binnen.

JW

#1437 Re: Duitsland was geen incident

2016-01-08 08:09

#1436: gast - Duitsland was geen incident 

 Dat is oud en nieuw op zijn Afrikaans. Komend jaar ook in Nederland:

 

Ook aanrandingen gemeld in Zürich

ZÜRICH - 

Ook in de Zwitserse stad Zürich zijn rond de jaarwisseling vrouwen beroofd en betast door mannen met een getinte huidskleur. Bij de politie in Zürich waren donderdag ongeveer 25 diefstallen gemeld, terwijl zes vrouwen meldden seksueel te zijn lastiggevallen.

 

Eerder deze week werd al duidelijk dat in diverse Duitse steden op grote schaal mensen zijn beroofd en vrouwen zijn aangerand. In Keulen deden 121 mensen aangifte van diefstal, waarbij in een kwart van de gevallen ook sprake was van aanranding. Volgens de Duitse krant Die Welt, die zich baseert op een anonieme politiebron, zouden de meeste daders asielzoekers uit Syrië zijn.

In Hamburg kwamen tot donderdag zeventig aangiftes binnen van diefstal, waarvan 23 inclusief aanranding. Ook in het centrum van Frankfurt zijn enkele vrouwen betast. Vooralsnog zijn daarvoor twee aangiftes binnengekomen.

 

Ennuh, voor alle roze brildragers.... Het waren wel degelijk migranten:

 

Daders Keulen veelal migrant

KEULEN - 

Een groot deel van de daders die in Keulen op oudejaarsavond vrouwen beroofden en aanrandden, was asielzoeker en nog maar kort in Duitsland. De meesten komen uit Syrië. Dat zeggen anonieme agenten tegen Welt am Sonntag.

Uit een intern politieverslag van de rampzalig verlopen oudjaarsnacht spreekt een politiechef ook van het ,,opvallend hoge aantal migranten'' dat is aangehouden. Hij wijst er bovendien op dat er te weinig agenten waren ingezet om de orde te kunnen handhaven. ''De politie kon niet ieder slachtoffer helpen en alle daders aanhouden, wat bij de dienstdoende agenten tot grote frustratie leidde. We werden geconfronteerd met een respectloosheid die ik in mijn 29 jaar bij de politie nog nooit heb ervaren.''

''Ik heb jonge vrouwen gezien van wie het slipje was uitgetrokken of die door de menigte bespuugd waren. Ik heb huilende vrouwen gezien. Die beelden hebben me geschokt en moesten we eerst verwerken. We waren bezig onszelf te beschermen, omdat we massaal werden aangevallen.''

De politie in Keulen vreesde dat er gewonden en zelfs doden zouden vallen in de chaos rond het station in de stad. Pas na een paar dagen werd wereldkundig gemaakt door de Duitse autoriteiten was er is gebeurd. In een eerste persbericht op nieuwjaarsdag sprak de politie zelfs nog van een ''vreedzame'' stemming.

gast

#1438 Om moe van te worden

2016-01-08 08:53

Asielzoekers Veldhoven klagen over azc

 VELDHOVEN - Syrische bewoners van het asielzoekerscentrum (azc) De Buitenjan in het buitengebied van Veldhoven klagen over spanningen tussen verschillende bevolkingsgroepen. De asielzoekers hebben verder moeite met de afgelegen locatie van het azc, een gebrek aan privacy, drugsgebruik door mede-bewoners en het ontbreken van weekgeld.

De politie moest woensdagavond ingrijpen nadat een vechtpartij ontstond tussen Irakezen en Syriërs. Vier bewoners werden meegenomen en zijn donderdag weer vrijgelaten, aldus een politiewoordvoerder.

Eten

Bewoners van de noodopvang hebben ook moeite met de kwaliteit en hoeveelheid warm eten die ze dagelijks tussen de middag krijgen voorgeschoteld. Enkele tientallen bewoners hebben daarom woensdag voedsel laten staan. Ze zijn donderdag weer gaan eten omdat ze honger hadden, verklaarden verschillende bewoners.

Het COA was donderdag niet in staat te reageren.

gast

#1439 De harde feiten - tussenstand mbt Duitsland

2016-01-08 12:21

Ministerie: 18 asielzoekers betrokken bij geweld

KEULEN - 

Zeker achttien asielzoekers waren ruim een week geleden betrokken bij de aanrandingen en berovingen van vrouwen en meisjes in en voor het station van Keulen. Dit heeft het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken vrijdag bevestigd. Inmiddels zijn twee verdachten aangehouden die betrokken zouden zijn geweest bij de aanrandingen en berovingen van talrijke vrouwen en meisje rond Nieuwjaar in het centrum van Keulen... Foto: EPA

 

Een woordvoerder zei dat de federale justitie inmiddels 31 mensen heeft geïdentificeerd die een belangrijke rol bij het geweld hebben gespeeld. Achttien van deze verdachten zijn asielzoekers.

Twee mannen zouden volgens de Duitse omroep WDR zijn gearresteerd. Het gaat om twee mannen met een 'migrantenachtergrond' die bij de gewelddadigheden aanwezig waren. Bij hen is belastbaar beeldmateriaal gevonden op hun mobieltjes. Ze hebben ook wat basiskennis van het Duits vastgelegd. Zo stonden er onder meer de Arabische teksten 'mooie borsten', 'ik dood je' en 'ik wil seks met je' in het Duits vertaald.

Er zijn 170 aangiftes gedaan waarvan 117 met betrekking tot aanrandingen.

 

Niks cursus, niks gezinshereniging, niks huis & uitkering. gewoon vanaf nu alle grenzen dicht van de volgende miljoen staan alweer klaar

bewoner binnenstad

#1440 Massa verkrachting is typisch moslim fenomeen

2016-01-11 12:45


Elsevier Buitenland / Servaas door Servaas van der Laan 10 jan 2016
Waait aanrandingsfenomeen Taharrush nu over naar Europa?
Tijdens de protesten op het Tahrirplein ging het er dikwijls gewelddadig aan toe.

Tijdens de protesten op het Tahrirplein ging het er dikwijls gewelddadig aan toe.

Georganiseerde groepsaanrandingen tijdens grote evenementen zijn in Arabische landen al langer een bekend probleem. El-taḥarrush, zoals dit fenomeen wordt genoemd, lijkt nu ook Duitsland te hebben bereikt.

De Duitse federale recherche (BKA) onderzoekt de massale aanrandingen tijdens Oud en Nieuw in Keulen en in andere steden als een 'gecoördineerde seksuele intimidatie van vrouwen'.

De recherche bekijkt op dit moment soortgelijke gevallen in andere delen van het land om zo een 'compleet beeld van de situatie' te krijgen. De BKA zegt dat dit soort aanrandingen op deze schaal in Duitsland nooit eerder voorkwamen, maar dat het fenomeen wel bekend is in een aantal Arabische landen. Volgens de krant 'Welt am Sonntag' is het fenomeen 'Taharrush' nu ook aangekomen in Duitsland.
Wat is Taharrush?

'Taḥarrush of 'Taharush ginsy' is de term die sinds enige tijd in de Arabische wereld wordt gegeven aan georganiseerde aanrandingen van vrouwen, veelal tijdens grote evenementen.

De aanrandingen, verkrachtingen en berovingen worden veelal georganiseerd via sociale media. 'Taharrush Ginsy' verwijst vooral naar seksuele intimidatie van vrouwen in Egypte. Vrouwenorganisaties zoals Egyptian Center for Women's Rights en Harassmap zetten het probleem in Egypte de afgelopen jaren met succes op de kaart.

Meer weten?

Lees deze studie naar het begrip van Taharrush el-Ginsy op Arabische online forums en anti-aanrandingsactivisten.
Laks optreden

Tot enkele jaren terug bleven de groepsaanranders meestal onbestraft, schrijft Mohamed El-Khateeb van Harassmap in een recent blog. 'De onaantastbaarheid van de aanranders viel te verklaren door sociale laksheid om het probleem aan te pakken, in plaats van te vechten voor verandering, kregen de slachtoffers meestal de schuld.'

Deze laksheid bestond ook bij politieagenten die vrouwen meestal aanraadden 'het maar te laten zitten'. Volgens El-Khateeb werd het probleem vóór 2011, toen de massaverkrachtingen op het Tahrir-plein wereldwijd aandacht kregen, nauwelijks benoemd. De aanrandingen werden veelal 'moaksa' oftewel 'flirten' genoemd, terwijl het met flirten weinig te maken had. Door het werk van de vrouwenorganisaties is 'Taharrush' niet alleen op de kaart gezet, maar wordt er ook meer tegen opgetreden in Egypte en worden daders vaker bestraft, schrijft El-Khateeb.

Lees ook...

Van doofpot tot beerput: de Keulse klucht in 7 dagen
Arabisch fenomeen

Hoe groot het probleem in Egypte is, blijkt uit de studie Clouds in Egypt's Sky uit 2008. Van de ondervraagde niet-Egyptische vrouwen zei 98 procent in aanraking te zijn gekomen met 'Taharrush'. Voor Egyptische vrouwen lag dat percentage op 83 procent.

Volgens de studie is 'Taharrush' een probleem dat hoofdzakelijk in Arabische landen, vooral in Egypte voorkomt en wezenlijk anders is dan seksuele mishandeling in andere delen van de wereld. Critici van de vrouwenbewegingen hielden altijd vol dat aanrandingen overal, ook in Amerika, voorkomen en dat de aandacht voor 'Taharrush' wordt overdreven.

Lees ook...

Egyptenaren en seksualiteit: verkrampte omgang
Burgerinitiatieven

Tussen 2011 en 2013 werd 'Taharrush' hoe dan ook een hardnekkig probleem tijdens de vele demonstraties op het Tahrirplein in het kader van de 'Arabische Lente'. In een tegenreactie ontstonden er verschillende burgerinitiatieven, zoals Operation anti-sexual harassment en Tahrir Bodyguard.

Deze organisaties gingen naar grote demonstraties om daar vrouwen te beschermen en uit de handen van aanranders te bevrijden. De organisaties geven ook adviezen aan vrouwen om bij grote evenementen zelf cirkels te vormen door elkaars hand vast te houden, zodat aanranders niet binnen kunnen dringen. Dit is in feite dezelfde tactiek die de aanranders zelf ook gebruiken. Binnen de grote menigte worden vrouwen in een cirkel 'opgesloten' waardoor de mannen vrij spel hebben en het slachtoffer niet meer kan ontsnappen.
Zelfde tactiek

Uit beschrijvingen van de vrouwen die in Keulen en in andere Duitse steden zijn aangerand, ontstaat het beeld dat mannen gebruik hebben gemaakt van dezelfde tactieken.

Het vermoeden dat het hier om 'Taharrush' gaat wordt versterkt door het feit dat veel van de verdachten een Arabische achtergrond hebben. Vergelijkbare gevallen van georganiseerde groepsaanrandingen waren tot nog toe onbekend in West-Europa.

inwoner binnenstad

#1441 Ook na Keulen ontkent Rutte bestaan van verkrachtingscultuur in Afrika en Midden Oosten

2016-01-11 12:53

Zie ook: http:// joostniemoller. nl /2016/01/ ook-na-keulen-ontkent-rutte-het-bestaan-van-een-verkrachtingscultuur/ #more-6175

Massale verkrachting door jonge molims is heel ernstig en angstaanjagend is voor iedereen, maar vooral voor vrouwen, die in de buurt van een AZC wonen. Ook in Nederland. Maar premier Rutte ziet dat niet. Het patroon. Hij stelt dat de mannen die verkrachten ‘schoften’ zijn. Uitzonderingen dus. Dat kan hij dus alleen zeggen door de culturele patronen te negeren.

Hij zegt:

We gaan er niet vanuit dat iedereen die komt een potentiële verkrachter is.

Maar waarom niet? Er is alle reden om er wel vanuit te gaan dat elke jonge man uit deze landen met een verkrachtingscultuur wel een potentiële verkrachter is.  Sterker nog: Als Rutte het goed voor had met de Nederlandse vrouwen, dan hield hij hier ernstig rekening mee.

gast

#1442 hersenkronkels van de linkse Gutmensch

2016-01-12 08:01

Zweedse politie verzweeg Keulse toestanden

STOCKHOLM/MALMÖ - 

De Zweedse politie is zwaar onder vuur komen te liggen, omdat het Keulse toestanden tijdens een festival in Stockholm afgelopen zomer en tijdens de jaarwisseling in Malmö doelbewust onder de pet heeft gehouden. Jonge vrouwen zijn massaal aangerand door groepen jonge mannen afkomstig uit Afghanistan. Onacceptabel, vindt de Zweedse premier Stefan Löfven.

 

De politie geeft toe de wantoestanden te hebben verzwegen. (WTF ???) ,,Dit is een pijnlijk punt. Soms durven we niet te zeggen hoe de vork in de steel zit, omdat we denken dat dat de (extreemrechtse) Zweden Democraten in de kaart zal spelen'', aldus politiechef Peter Ågren tegen de krant Dagens Nyheter.

Premier Löfven is woedend. ,,De politie heeft in mijn optiek de taak misdaden op te lossen en schuldigen voor het gerecht te brengen en mag op welke grond dan ook niets willen verdoezelen'', aldus de regeringsleider maandagochtend.

 Daily mirror:

Readers will be more than aware that Sweden has become Europe’s rape capital. Its government has blamed this on everything from increased reporting to the internet to the weather. Norway and Denmark also have some rather alarming rates of rape, but those countries are more readily willing to admit the cause.

In Norway, recent statistics revealed that 100 per cent of violent street-rapes committed in the capital city of Oslo were committed by “non-western” immigrants.  It’s a similar story in Denmark, where the majority of rapes are committed by immigrants, usually Muslim.

In England, it’s been rape after rape – tens of thousands of young British girls are brutalised, tortured, beaten and raped by organised gangs comprised almost exclusively of Muslims. And now we have Germany. When Chancellor Merkel threw open the doors of her country to hundreds of thousands of migrants from the Middle East and Africa, she opened the door to the rape of German women.

 

We importeren handophouders en verkrachters en onze (lokale) politic willen nog steeds dat het COA massale AZC's uit de grond stampt 'omdat dat lekker rendabel is'. Wanneer wordt er voor ons gezorgd ?

gast

#1443 Zweden, de oogst van 1 maand / november 2015

2016-01-12 09:12

http:/ /nl.gatestoneinstitute.org /7195/ zweden-verkrachtingen-vrijspraak-afgesneden-hoofden

Bewoner Maurtitsstraat

#1444 Ook in Almere aanrandingen door asielzoekers

2016-01-15 08:13

Alles wat ooit is ingebracht aan bezwaren door omwonenden komt uit. vechtpartijen, verkrachtingen, diefstal en onveilig gevoel opstraat, Wel dames en heren van de Bredase politiek, denk nog maar eens goed na of je wel een nieuw mega azc in Breda wil hebben. Jullie zijn verantwoordelijk voor het welzijn van de burgers !!! EN niet voor het welziejn van gelukszoekers die hier hun hand komen ophouden

 

NRC

Klacht over ‘doofpot’ na aanrandingen Almere

Asielzoekers vervolgd Zeker twee meisjes zouden in Almere zijn aangerand door asielzoekers. Na ‘Keulen’ vrezen ouders ook hier een politiedoofpot.

 
 

Twee bewoners van het asielzoekerscentrum in Almere worden door het Openbaar Ministerie vervolgd voor het aanranden van twee meisjes in het centrum van de stad, in september vorig jaar. De twee verdachten van achttien en twintig jaar oud moeten op 9 februari verschijnen voor de meervoudige strafkamer in Lelystad.

Woordvoerders van de rechtbank, het Openbaar Ministerie en de politie hebben na vragen van NRC bevestigd dat de zedenzaak voor 9 februari staat geagendeerd. Zij willen echter niets over de identiteit van de verdachten zeggen. „Dat is voor ons niet relevant”, aldus de politiewoordvoerder.

 
 
 De gemeente Almere bevestigde na vragen van de plaatselijke PVV dat de verdachten uit het asielzoekerscentrum afkomstig zijn. Een van de twee verdachten zou bij twee aanrandingen zijn betrokken, de ander bij één aanranding.
 

Voor zover bekend is het de eerste keer sinds de vluchtelingenstroom vorige zomer op gang kwam, dat inwoners van een azc vanwege een zedendelict voor de rechter moeten komen. Het nieuws over de aanranding veroorzaakte vorig jaar commotie in Almere, en later ook in de rest van het land, toen PVV-leider Geert Wilders erover had getwitterd. Hij zag in de aanranding het bewijs dat de grenzen dicht moeten voor vluchtelingen.

De ouders van de meisjes vrezen voor ‘politieke correctheid’ bij de politie

De gemeente sprak na vragen van Leefbaar Almere in de raad over een op zichzelf staand incident en over één enkele aanranding. „De aanranding in het centrum van de stad (....) stond als voorval op zich” , aldus het gemeentebestuur. In algemene zin zag het bestuur een „afname van het aantal feiten” in het azc in Almere.

De ouders van de slachtoffers, die anoniem wensen te blijven om de privacy van hun dochters te beschermen, stellen tegenover NRC dat er veel meer aan de hand is. Er zouden vier meisjes op één avond zijn aangerand door inwoners van het azc. Twee van de meisjes hebben geen aangifte gedaan. Dit wordt bevestigd door een onafhankelijke bron.

Eén van de twee meisjes zou volgens haar ouders door de politie „zijn ontmoedigd” om aangifte te doen omdat zij als 17-jarige nog minderjarig was. Aangifte zou „te aangrijpend" zijn geweest voor het slachtoffer. Het meisje legde alleen een verklaring af.

Een ander meisje, dat anoniem wil blijven, deed geen melding van de aanranding omdat haar ouders niet wisten dat zij nog zo laat op straat was.

De twee verdachten zouden rond drie uur ’s nachts in de Herbergsteeg een 18-jarig meisje van achteren op de rug zijn gesprongen. Daarbij werden ze geholpen door een derde man. Het meisje was volgens haar vader met een vriendin op weg van een café aan het plein naar een naburige taxistandplaats. Eén belager zou haar in een klem hebben gehouden; een ander zou haar op verschillende plekken hebben betast. Nadat de vriendin het meisje te hulp kwam, lieten de verdachten haar los. Het hele voorval staat op beelden van bewakingscamera’s. De belagers werden ter plekke ingerekend. De derde man werd al snel vrijgelaten.

‘Politieke correctheid

„Om te voorkomen dat de zaak in de doofpot zou belanden”, had de vader van het slachtoffer een bericht op Facebook gezet over de aanranding. Daarna publiceerde hij het op zijn eigen nieuwswebsite Almere Headlines. De vader is beheerder van deze pagina. Over deze zaak werd aangifte gedaan door de dochter.

Kort voor het incident deed zich volgens betrokkenen nog een andere aanranding voor, waarvan geen aangifte is gegaan. Drie meisjes liepen door dezelfde steeg, toen één van hen door een groepje mannen werd besprongen. Het 17-jarige meisje werd door een man van achteren vastgehouden, terwijl een andere man haar gezicht vasthield. Een derde man betastte haar schede. Toen haar vriendin haar te hulp wilde schieten, werd ook zij aangerand. Het derde meisje werd ongemoeid gelaten.

Volgens de moeder van één van de meisjes is het voorval niet op camera vastgelegd. „Van de politie kregen wij te horen dat de camera niet aanstond.” De ouders van de aangerande meisjes zijn bang dat de zaak „door politieke correctheid” in de doofpot wordt gestopt. „In Keulen werden veel meer vrouwen lastig gevallen dan in Almere”, zegt een moeder, „maar het schokte de wereld, en kwam voor ons wel op het juiste moment. Dit kan de politie niet zo maar laten passeren.”

gast

#1445 Volledige integratie in Dortmund

2016-01-18 05:58

Gewaagd project volledig gelukt. Sharia in de straten is een feit. Leve Merkel en de EU !

 

Steniging transseksuelen in Dortmund voorkomen

DORTMUND - 

Voorbijrijdende agenten hebben vrijdag kunnen voorkomen dat twee transseksuele vrouwen in Dortmund gewond raakten toen zij door drie jonge Noord-Afrikanen werden bekogeld met stenen. De jongens zijn aangehouden.De drie hadden geprobeerd een gesprekje aan te knopen met de twee vrouwen, maar toen ze erachter kwamen dat het transseksuelen waren, werden ze agressief. Ze bedreigden Elisa (37) en Jasmin (50) met de dood en zouden stenen naar hen hebben gegooid. Ook zouden ze naar hun haren en borsten hebben gegrepen.

Toevallig reden er agenten langs, die op tijd konden ingrijpen. De politie bevestigt dat twee van de drie jongens al eerder in aanraking waren gekomen met justitie.

De vrouwen raakten niet gewond. Ze zijn wel ernstig getraumatiseerd, zo vertellen ze onherkenbaar op de Duitse televisie.


Gast

#1446 Re: Vluchtelingencrisis: Europa kan en wil het probleem niet oplossen

2016-01-21 00:32


Gast

#1447

2016-01-22 12:38

Het opvangen van asielzoekers is onverstandig in een toch al zo kwetsbaar en voller dan OVERVOL Nederland.
Bovendien al die jonge kerels zijn geen echte vluchtelingen, eerder profiteurs.
gast

#1448 Re: Volgens EU is 60% profiteur. Dat betekent in praktijk dus minimaal 90% !!!!

2016-01-26 08:09

#1447: -  

 Zelfs Franske is wakker geworden en blaat nu wat iedereen al wist:

 

Timmermans: meer dan helft vluchtelingen heeft economisch motief

Timmermans: 60 procent van asielzoeker is economische vluchteling
 

Meer dan de helft van de vluchtelingen die naar Europa komen, is niet op de vlucht voor een oorlog. Het zijn vooral Noord-Afrikanen die om economische redenen hun thuisland verlaten. Dat zegt eurocommissaris Frans Timmermans in een interview met de NOS. 

"Het gaat om 60 procent van alle vluchtelingen", zegt Timmermans. "Dat zijn mensen waarvan je kunt aannemen dat ze geen enkele reden hebben om een vluchtelingenstatus aan te vragen." Het zijn volgens hem mensen uit landen als Marokko en Tunesië, die via Turkije naar Europa willen reizen. Timmermans baseert zich op de laatste cijfers van het Europese grensbewakingsagentschap Frontex.

Die economische vluchtelingen moeten snel worden teruggestuurd, vindt de eurocommissaris. "Om het draagvlak voor vluchtelingenopvang in stand te houden, moet je die mensen zo snel mogelijk uitzetten." 

In het kader van het Nederlandse EU-voorzitterschap heeft NOS-Europacorrespondent Arjan Noorlander elke maand een interview met eurocommissaris en vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans. In het interview staat de actuele politiek centraal.

Timmermans: grenscontroles leiden tot grote economische schade
 

Volgens de voorzitter van de Europese Raad Donald Tusk moet de vluchtelingencrisis in Europa over twee maanden opgelost zijn. Lukt dat niet, dan vreest hij dat het vrije verkeer van personen en goederen binnen Europa moet worden beëindigd. Timmermans sluit zich daarbij aan. "Als er geen haast gemaakt wordt, moeten we teruggrijpen naar de invoering van interne grenscontroles."

Dat zou volgens de eurocommissaris enorme economische gevolgen kunnen hebben. "Dat kan uren, en soms dagen, vertraging opleveren aan de Europese binnengrenzen. Dat levert veel schade op voor de transportsector."

Timmermans beseft dat het stopzetten van de Schengenzone geen garantie biedt op een oplossing voor de vluchtelingencrisis. "Als we het pad van de interne grenscontroles opgaan, nemen we een enorm risico. De economische gevolgen zijn enorm, zonder dat je weet of het oplevert wat je wilt; namelijk dat er minder vluchtelingen binnenkomen."

 
gast

#1449 De samenvatting

2016-01-28 06:46

https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc

Iedereen weet dat het gelukszoekers zijn die niet of nauwelijks ana het werk komen, roofbouw plegen o pde gezondheidsvoorzieningen en huizenmarkt en als het even tegen zit ook nog verkrachten en aanranden. Dat wist links ook en heel politiek Nederland kan het inmiddels niet meer ontkennen. En wat doen ze ? Doorstouwen met AZC´s . . .

Straks komen ze weer met miljoenen en je krijgt ze nooit meer weg. Goed bezig, PvDA en D66 (en VVD !!!). Heel Nederland gaat kapot.


Gast

#1450 Re:

2016-01-28 10:22

#23: ink -  eindelijk iemand waar ik het roerend mee eens ben, en zonder omhaal de vergelijking maakt met gastvrijheid en "onze" houding t.o.v. joden in de jaren '30. 

"We" waren toen geen haar beter!