Een zebrapad bij basisschool de Kiem!

Na alle inspanningen van de verkeersouders heeft de gemeente  Bernheze beloofd een zebrapad aan te leggen bij basisschool de Kiem. Dit zou geregeld worden voor aanvang van het nieuwe schooljaar. Helaas komt de gemeente nu terug op de eigen belofte en wordt de aanleg van het zebrapad aan De Ploeg in Heesch wederom onzeker. Dit willen wij niet! Wij willen dat de gemeente zich houdt aan de gedane belofte, er MOET voor de veiligheid van de basisschoolkinderen een zebrapad worden aangelegd. 

Teken daarom deze petitie, geef aan dat u de verkeersouders en basisschool De Kiem steunt in hun vraag om veiligheid rondom de school. Bij elke basisschool binnen Heesch liggen zebrapaden, soms wel 2. Echter bij de Kiem is dat na meerdere pogingen nog steeds niet het geval. 

 

We rekenen op uw steun! 

 

Vriendelijke groeten, 

Floortje en Patricia 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Floortje en Patricia toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...