"DON'T LET THE MUSIC DIE, DON'T LET THE LIGHTS BURN OUT! SAVE THE EVENT SECTOR, GIVE US A VOICE!"

Door de corona crisis sinds Februari/Maart 2020 heeft de evenementen sector erg veel klappen gehad.

Zo zijn er meer dan 3.000 bedrijven, meer dan 80.000 werknemers en jaarlijks meer dan 70.000 evenementen. Helaas zal de meerderheid van onze bedrijven door deze enorme crisis failliet gaan, zouden meer dan ruim 40.000 werknemers zonder werk & inkomen gaan zitten of zitten al een paar maanden zonder.

Het enige wat wij vragen, is dat we gehoord worden!

"GIVE US A VOICE"

Geef ons een kans om te laten zien dat wij in deze sector erg creatief zijn (dat kenmerk hoort overigens bij ons vak), dat ook wij op 1 of andere manier een wat kleiner event kunnen organiseren netjes volgens de regels en maatregelingen! Zo hebben wij als werknemers/bedrijven/organisaties eindelijk weer wat werk, inkomen en een bezigheid i.p.v. (zoals al ruim 5 maanden gaande is) thuis te zitten, naar buiten te staren van ellende hoe graag wij weer aan het werk willen en moeten om onze sector te redden! Er zijn genoeg mensen/werknemers in deze sector die hier zowel mentaal als fysiek last van hebben!! 

 

"Als het op deze manier verder gaat, blijft er niks meer van onze geweldig mooie branche over!"

 

Ook wij kunnen een wat kleinere evenement geven met max aantal man op een ruime locatie in de buitenlucht, waar de 1.5 meter afstand nageleefd kan worden. Helaas zal het niet meer zijn zoals het was, maar we moeten toch ergens mee beginnen?

Desnoods maken we er een 2 daags event van, met op beide dagen de zelfde lineup, artiesten etc. En verdeel t aantal bezoekers in 2 groepen op. Laat allebei de groepen 1 dag komen en tada; je 1.5 meter afstand regel kan nog makkelijker nageleefd worden!

 

En zo zijn er veel meer ideeën die wij kunnen uitvoeren, maar dan moeten wij eerst gehoord worden!

 

"WIJ VOELEN ONS IN DE STEEK GELATEN! WIJ VOELEN ONS NIET GEHOORD! WIJ VOELEN ONS MACHTELOOS LETTERLIJK EN FIGUURLIJK!"

 

WIJ WORDEN DOOR DE OVERHEID/REGERING TOTAAL GENEGEERD! WIJ WORDEN ALS LAATSTE GEHOLPEN EN DAN IS HET AL TELAAT!

 

#safetheeventindustry #sos #soundofsilence #safetheevents #don'tletthelightsburnout #don'tletthemusicdie #wewantavoice #protest #petitie 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Nina van Leur toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...