De toekomst is van ONS!

Dag toekomst,

klimaatmars1.jpeg

https://www.hln.be/wetenschap-planeet/milieu/jongeren-van-spijbelen-voor-het-klimaat-protesteren-donderdag-in-brussel~a24444c8/

 

Vind je het niet normaal dat leerlingen opkomen voor hun recht op een toekomst, om een kans te krijgen, om aan hun kinderen met een gerust hart te kunnen vertellen dat alles goed komt, dat ze morgen eten op hun bord zullen krijgen, dat hun huis niet overspoeld zal worden, en dat je nog altijd tot Oostende zult moeten reizen om aan een kuststad te zijn. Zou jij ook nog eens zo graag een witte kerst willen hebben en een sneeuwballen gevecht willen houden en met de slee van de berg racen? Is het dan niet normaal dat deze leerlingen spijbelen voor hun toekomst? Zijn de mensen die dit tegen werken, of mensen die de macht hebben om hier iets aan te doen en dat niet doen dan zo blind of egoistisch om ons, jongeren, mensen van de toekomst, het leven niet te gunnen dat zei hebben kunnen leiden? Laat jezelf horen, wie je ook bent, als jij binnen een paar jaar niet op Mars wilt gaan wonen en nog steeds gelooft dat deze planeet de volgende generaties een mooi leven kan bieden! Teken deze petitie om te voorkomen dat jongeren, die opkomen voor hun toekomst en daarvoor MOETEN spijbelen, geen sanctie krijgen, maar daarvoor worden aangemoedigd tot de regering (die momenteel spoorloos is) maatregelen neemt om ons te redden, want zij hebben ons nodig!

 

Als je de tijd hebt genomen om deze tekst te ontcijferen, dan ben ik u daar zeer dankbaar voor. Voor mijn fouten in de tekst stel ik mijn leraren verantwoordelijk (hopelijk kunnen ze er dan ook mee lachen).

 

Hopelijk tot in de toekomst!

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Grimm De Mulder Touzani toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie tonen aan 3000 mensen die andere petities op onze website bekijken, maar deze petitie nog niet hebben bekeken.