BOUWWOEDE STOPT NIET : GEEN MEGAPROJECT IN BEAULIEUWIJK TEN KOSTE VAN HET LAATSTE STUK GROEN EN DE LEEFBAARHEID!!!

Een bouwfirma heeft een nieuw maar licht gewijzigd plan ingediend om in de Pieter Schroonsstraat rechtover het historische kasteel van Beaulieu 26 appartementen te bouwen verdeeld over 3 blokken en 1 woonhuis.

De mooie villa rechtover het kasteel Beaulieu zou hiervoor gesloopt worden.

De bomen waar we nu nog van kunnen genieten dreigen hierdoor ook te verdwijnen.  Vogels, eekhoorntjes, vleermuizen, … zullen een ander onderkomen moeten zoeken.

Deze groene long die zorgt voor wat propere lucht tussen de Ring- de E19, het toekomstige afrittencomplex Diabolo, de TGV, de Woluwelaan, de industriezone en het luchtverkeer dreigt te worden geamputeerd.

Machelen is al genoeg overhoop gehaald met allerlei bouwprojecten en nieuwbouw appartementen, die dan ook nog niet eens verkocht geraken. De noodzaak om er nog bij te bouwen in onze gemeente is er niet!

De bouwfirma deed reeds 2 aanvragen maar, ondersteund door jullie vele proteststemmen, werden deze geweigerd door de gemeente en de provincie. Als we nu ook weer samen een vuist maken lukt het zeker een derde keer.

In deze moeilijke coronatijden, waar contacten beperkt worden, moeten we elkaar digitaal helpen dus laten we dan met  z’n allen deze petitie tekenen en doorsturen zodat zoveel mogelijk proteststemmen kunnen worden verzameld.

Alvast bedankt.

LUCHTFOTO_WIJK_BEAULIEU3.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik wijkcomite-Beaulieu om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...