Balk

 

Beste mede-dorpsbewoners van Balk.

Op de eerste plaats willen wij als initiatiefnemers van deze petitie iedereen heel erg hartelijk bedanken voor het delen en tekenen van ons voorstel aan de Gemeente de Friese Meren.                                                                                                 

Het is FANTASTISCH dat zoveel mensen onze mening delen en hebben ondertekend!!!

 

Nu is het bijna zover om MET ELKAAR het voorstel,met de handtekeningen en alle opmerkingen aan te gaan bieden aan de Burgemeester en zijn wethouders.

Het is van ZEER GROOT BELANG dat we tijdens deze raadsvergadering in Joure met zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn om onze woorden kracht bij te zetten!!

 

 

 

Wij willen u gaag de mogelijk bieden om samen met ons deze raadsvergadering bij te wonen in Joure.

Als u hiervan gebruik wilt maken kunnen wij u tegen een onkostenvergoeding van EUR 10,- p.p. aanbieden met de Gaasterland-Expres vanaf een verzamelpunt in Balk naar Joure te vertrekken,er zijn meerdere bussen beschikbaar.

 

                 ----Opgeven hiervoor graag voor a.s. maandag 25 mei en via het contactformulier van de petitie----                                                               *Dit initiatief is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

 

Komt u op eigen gelegenheid,houdt dan rekening met het beperkte aantal parkeerplaatsen.

 

 

 

Wij willen nogmaals benadrukken dat UW aanwezigheid van ZEER GROOT BELANG is voor het slagen van deze avond,verenigt u en kom ik grote getale op a.s. donderdag 27-mei om 20.00 naar het Stadhuis van Joure.

                                                                                                                                                                                          

Rust is een vereistte tijdens de raadsvergadering,dit wil natuurlijk niet zeggen dat een ieder niet vrij is om bijvoorbeeld een spandoek te maken,uw eigen inbreng is meer dan welkom en juichen wij zeer toe!!

 

 

 

Om een indruk te krijgen van het aantal te verwachten mensen die op eigen gelegenheid naar Joure willen komen,stellen wij het erg op prijs als u ons dit even laat weten via het contactformulier van de petitie.

 

Bezoekadres  Stadhuis Joure  Herema State 18501 AA Joure.

 

 

                                                                                WIJ REKENEN OP U!!!!