Stop antisemitisme

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Einde petitie.

2014-09-05 07:24:36

Ik wil iedereen bedanken voor hun bijdrage.

En ik wens een ieder een voorspoedig leven toe.


Michel SF

Bedankt voor uw handtekening en uw begrip voor de censuur.

2014-08-28 15:52:57

Iedereen bedankt die een handtekening heeft gezet tegen antisemitisme. De teller gaat naar de 7200 handtekeningen in vier weken tijd. Dat zijn er 2200 meer dan ik had verwacht. Natuurlijk moeten er meer handtekeningen bij komen.

Helaas voel ik mij genoodzaakt om direkte reacties te verwijderen en heb de instellingen zo aangepast dat reageren absoluut niet meer mogelijk is. Gezien het aantal reakties via email,  hebben veel mensen weinig moeite met de censuur, het zijn vooral een aantal lieden die zich onfatsoenlijk gedragen en smadelijke opmerkingen plaatsen die geheel ongepast zijn. Welke opmerkingen dat zijn laat ik hier buiten beschouwing.

Ik dank u voor uw begrip dat censuur blijkbaar nodig is. Dit is een petitie tegen antisemitisme, en ik snap dat mensen hun mening willen uitten, maar er zijn helaas mensen die zich onfatsoenlijk gedragen en de meest afschuwelijke dingen schrijven.

Daar zijn ik, en vele anderen niet van gediend.

Steun deze handtekeningenactie via Twitter, Facebook, weblogs of email.

Steun deze landelijke handtekeningenactie door te delen,volgen en tekenen. Stop antisemitisme.
De teller loopt. http://www.petities24.com/stop_antisemitisme

U kunt ten alle tijden als u vragen heeft contact met mij opnemen via email.


Michel SF

Opmerkingen vanaf 24 augustus 2014 uitgeschakeld.

2014-08-22 14:10:26

Wegens aanhoudende kritiek en beledigingen van personen op het beleid van deze petitie, zijn de opmerkingen uitgeschakeld. Helaas zijn er mensen die onfatsoenlijk blijven en menen het recht te hebben om te kunnen zieken en smadelijke opmerkingen te plaatsen omdat zij hun zin niet krijgen.

Ik DANK iedereen voor de bemoediging, de inzet en de handtekeningen waarmee een signaal gegeven kan worden dat antisemitisme niet thuis hoort in Nederland. 

HET DOEL IS HANDTEKENINGEN VERZAMELEN TEGEN ANTISEMITISME.  


Michel SF

De 4e Musketier besteed ook aandacht aan deze handtekeningenactie tegen antisemitisme.

2014-08-20 10:10:40

De 4e Musketier heeft op Twitter en Facebook ook aandacht besteed aan deze landelijke handtekeningenactie tegen antisemitisme. Heel erg bedankt.

Het Facebookaccount is: De 4e Musketier.

Het Twitteraccount is: @4eMusketier.


Michel SF

Christelijknieuws.nl besteed aandacht aan deze landelijke handtekeningenactie.

2014-08-20 09:02:08

De website Christelijknieuws.nl heeft een column gemaakt waarin deze landelijke handtekeningenactie is vermeld. Hartelijk bedankt, hopelijk komen hierdoor nog meer handtekeningen binnen.


Michel SF

Vrije Baptistengemeente Bethel Drachten besteed aandacht aan petitie.

2014-08-19 08:55:37

Vrije Baptistengemeente Bethel uit Drachten heeft aandacht geschonken aan deze landelijke handtekeningenactie tegen antisemitisme tijdens de diensten. Deze gemeente maakt zich ook ernstig zorgen over het toenemende antisemitisme in Nederland. Allen die gehoor geven aan deze petitie vanuit deze gemeente, heel erg bedankt. Hopelijk volgen er nog veel andere ABC Gemeenten.

http://www.bethel.nl/actueel/actueel/nieuws/abc_gemeenten_nederland_ondersteunt_verklaring_vpe_en_cgi.html


Michel SF

Oproep is nog niet ten einde, ondanks tegenslagen, onbegrijpelijk.

2014-08-15 11:07:39

Op dit moment staat de teller op 6250 handtekeningen. De laatste dagen gaat de teller tergend langzaam omhoog. Is dit het einde van de petitie? Nee. Zolang mensen zich genoodzaakt voelen om anderen in te lichten dat ook zij een signaal kunnen afgeven door een handtekening te plaatsen tegen antisemitisme blijft de teller lopen. De petitie is nu 19 dagen verder, en wat heb ik bereikt?  Van de sociale nieuws media hoef ik blijkbaar niets te verwachten, ik had gehoopt dat er ergens iemand werkzaam bij de nieuwsmedia dit signaal zal oppikken. De NOS, RTL nieuws, Nieuwsuur, Hart van Nederland. Niets, sterker nog, zij werken de petitie tegen. Mijn oproepen via Facebook worden geblokkeerd. Zelfs de website van de Evangelische Omroep blokkeert de oproep. Organisaties als het CIDI, Christenen voor Israël, en vele andere Joodse organisaties, ik heb deze allen een email gestuurt, niets krijg ik te horen. Of zij stellen voor dat ik mij moet scharen achter hun aanpak tegen antisemitisme. Blijkbaar is het allemaal eigenbelang, een onbekend iemand is blijkbaar niet interessant genoeg. Gezien de pagina in de Telegraaf tegen antisemitisme waar notabene ook veel ophef over is geweest, is dit waarschijnlijk het enige wat zij denken te kunnen doen.  Ik kreeg zelfs een email van iemand die vond dat ik moest stoppen met deze petitie omdat zijn petitie tegen antisemitisme hier last van had. De arrogantie en schaamteloosheid dat de petitie een wedstrijdje is wie de meeste handtekeningen binnenhalen, ik vind het onbegrijpelijk. Je doet het voor een goed doel, en je krijgt dit soort tegenslagen, ik kan het nog steeds niet bevatten. Hopelijk blijven er mensen over die de noodzaak zien in deze petitie tegen antisemitisme. Dat het geen wedstrijd is, maar bittere noodzaak dat antisemitisme bestreden moet worden. 

Mijn dank gaat in ieder geval uit naar de (bekende) personen en organisaties die wel aandacht hebben besteed aan deze landelijke handtekeningenactie tegen antisemitisme. Die wel de moeite hebben genomen om anderen te vertellen dat zij een signaal kunnen afgeven tegen antisemitisme. De strijd is nog niet gestreden, nee, die is net begonnen.

Extra aanvulling: 19 augustus 2014

Met deze strijd bedoel ik die tegen antisemitisme. Het is jammer dat bepaalde partijen niet meewerken, maar tegen hen is deze strijd niet bedoeld.

Extra aanvulling 21 augustus 2014

Christenen voor Israël heeft gereageerd en steunt deze actie ook. Dank u wel. Zij gaan binnenkort hun 20000 handtekeningen inleveren. Deze landelijke handtekeningenactie blijft stug doorgaan, er kunnen nog veel meer handtekeningen worden binnengehaald.


Michel SF

Dagelijkse Standaard plaatst column over petitie.

2014-08-08 07:27:37

De Dagelijkse Standaard heeft een column geplaatst over deze petitie. Mijn dank aan journalist Frank Verhoef.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/08/petitie-tegen-antisemitisme-verdient-meer-steun


Michel SF

4000 handtekeningen

2014-08-06 07:15:39

De landelijke handtekeningenactie tegen antisemitisme is de 4000 gepasseerd. En de teller blijft langzaam oplopen. Zelfs mensen uit het buitenland willen een signaal geven dat zij tegen antisemitisme zijn. Bedankt allemaal voor uw signaal dat antisemitisme bestreden moet worden. Nogmaals de oproep: Blijf iedereen in uw omgeving op de hoogte stellen van deze landelijke handtekeningenactie via email, Facebook, Twitter of op uw eigen weblog. Ik ga meerdere organisaties schrijven, en personen benaderen of die ook hun steun willen geven aan deze landelijke handtekeningenactie tegen antisemitisme.

Kopieër en plak onderstaande link:

http://www.petities24.com/stop_antisemitisme


Michel SF

Verbond Belangenbehartiging Vervolgingsslachtoffers steunt deze petitie tegen antisemitisme.

2014-08-05 20:06:40

Het Verbond Belangenbehartiging Vervolgingsslachtoffers, kort gezegd het VBV, heeft aandacht geschonken aan de landelijke handtekeningenactie tegen antisemitisme. In een nieuwsbrief aan alle leden van het VBV wordt opgeroepen om de petitie tegen antisemitisme te steunen. Mijn dank is groot dat hiermee veel mensen bereikt kunnen worden die ook een signaal willen afgeven tegen antisemitisme.

Zeg nee tegen antisemitisme.

De link is:

http://www.vbvinfo.nl/nieuws.php?id=174

 

 

 

 


Michel SFDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.