Red de Victor

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Nieuws Red de Victor

2023-04-07 09:45:26

Beste ondertekenaar,

Het is alweer even geleden dat u een bericht van ons ontving. Wat is de stand van zaken rond de Sint Victorkerk op dit moment? Het parochiebestuur organiseerde op zondag 5 maart en op donderdag 23 maart twee bijeenkomsten waarin het bestuur duidelijk maakte vastbesloten te zijn om de Sint Victorkerk aan de eredienst te onttrekken. Parochianen mogen meedenken over de toekomst van het gebouw en de gronden, maar alleen binnen kaders door het parochiebestuur gesteld.

Het ziet er dus helemaal niet goed uit. Wellicht is het dit jaar de laatste keer dat het feest van Pasen in de Sint Victorkerk gevierd zal worden. De mogelijkheid dat het gebouw voor de Sint Victorgemeenschap behouden zal blijven wordt steeds kleiner. Dat stemt heel droevig, vooral omdat de kerkbestuurders hiermee aangeven geen waarde te hechten aan de geschiedenis, en geen vertrouwen te hebben in de toekomst van onze kerk.

Van nieuwe ontwikkelingen zullen wij u op de hoogte houden. Mooie Paasdagen toegewenst,

Actiegroep Red de Victor 

 


Annemieke Kors

Nieuws Red de Victor

2023-03-01 06:46:04

Beste ondertekenaar,

Aanstaande zondag 5 maart organiseert het parochiebestuur van Sint Maarten een bijeenkomst in het Victorhuis. Komt u ook? Onze actiegroep vindt dat de historische Sint Victorkerk behouden moet blijven. Het is de verbindende factor binnen onze gemeenschap. Zonder de kerk is onze gemeenschap verloren. Zondag om 11.00 uur zal blijken of het parochiebestuur open staat voor onze visie: een inspirerende toekomst in een historisch kerkgebouw. We hopen u zondag te ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Actiegroep Red de Victor 


Annemieke Kors

Nieuws Red de Victor

2023-02-04 08:15:55

Beste ondertekenaar,

Donderdag 2 februari is er een gesprek geweest met het parochiebestuur. Wij hebben ons standpunt duidelijk uitgelegd en er is goed geluisterd. Maar onze vragen zijn nog niet beantwoord. Het is erg belangrijk dat wij onze stem laten horen. Dat kan online, via deze petitie. Maar het kan ook live, op zondag 5 maart na de viering in de Sint Victor. Wij hopen velen van u daar te ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Actiegroep Red de Victor

 


Annemieke Kors

Nieuws Red de Victor

2023-01-24 23:46:59

Beste ondertekenaar,

De petitie Red de Victor is inmiddels door u en vele anderen ondertekend. Heel veel dank daarvoor. Donderdag 2 februari zal een gesprek plaatsvinden met het parochiebestuur. Wij zullen pleiten voor het behoud van de Sint Victorkerk en voelen ons hierin door u gesteund. Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. U kunt intussen bijdragen door mensen in uw omgeving te vragen de petitie te ondertekenen. Samen staan we sterk.

Met vriendelijke groeten,

Actiegroep Red de Victor

 


Annemieke KorsDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.