ZEG NEE TEGEN HET WORLD ECONOMIC FORUM

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Aanbieden petitie aan 2e kamercommissie BuZa

2022-05-19 04:41:18

Beste ondertekenaars van deze  petitie Zeg nee tegen het World Economic Forum ,

iGisteren is  in de tweede kamer commissie BuZa mij n petitie besproken. Vanmiddag ben ik gebeld en ik mag de petitie aanbieden op dinsdag 7 juni om 13.45

 

Hierbij zal Pepijn van Houwelingen in van FvD ook bij aanwezig zijn. Bij het schriftelijk indienen heb ik duidelijk vermeld dat dit om een TUSSENSTAND gaat en dat de handtekeningen toe zullen nemen wanneer het debat over deze organisatie wordt geopend en het echte verhaal zal worden gepubliceerd. 

 

Met vriendelijke groet 

Iniatiefnemer petitie M.Veerman 

ZEG NEE TEGEN HET WORLD ECONOMIC FORUM 

 

 

 

 


Martijn Veerman

Update Petitie

2022-03-28 18:58:45

Beste ondertekenaars,

 

Hierbij een upddate over de petitie. Deze is inmiddels de 4500 handtekeningen gepasseerd. Dit is mede dankzij de diverse publicaties van de petitie en mijn Facebook en Telegram groep ZES NEE TEGEN HET WORLD ECONOMIC FORUM tot stand gekomen.

Helaas heeft mijn benadering tot partijen als Forum voor Democratie, BVNL(Wybren van Haga), maar ook kanalen als Jensen, Mordechai Krispijn en Arie Filmpjes en meer nog weinig effect gehad.

Vorige week belde ik nog met Forum voor Democratie, mijn eerder verzonden mail zou worden toegestuurd naar Gideon van Meijeren, maar helaas nog geen reactie.

Maar ik geef niet op. Misschien hebben jullie ideeën of willen jullie ook deze kanalen benaderen met de link van deze petitie?

We zullen doorgaan! Missie Great Escape from Agenda 2030 moet gestart worden met het uitschakelen van het WEF! daar is een petitie voor nodig met meer dan 4500 handtekeningen!

 

Alvast bedankt en ik hou jullie op de hoogte zodra ik iets hoor van 1 van de benaderde organisaties!


Martijn Veerman

Update 2

2022-01-27 11:09:37

Goedemorgen, 

 

Ik heb contact gehad met Forum voor Democratie, en ze hebben mijn mail beantwoord. 

 

Zie hieronder de reactie.  Blijf ondertussen deze petitie zoveel mogelijk delen!

 

Beste Martijn

 

,Onlangs hebben wij ook telefonisch gesproken, wegens drukte lukt het nu pas om te reageren. Excuses voor de vertraging.Hartelijk dank voor het toesturen van uw petitie.Wij waarderen het feit dat u de moeite heeft genomen dit onder onze aandacht te brengen. Deze inbox is ook leesbaar voor onze collega's op de fractie van de Tweede Kamer. Zij zullen deze informatie verder behandelen.Helaas kan het zo zijn dat zij wegens drukte u hier niet direct op zullen berichten. Wij vragen uw begrip hiervoor.Indien zij aanvullende informatie van u nodig hebben dan zullen zij contact met u opnemen.Een hele fijne dag gewenst verder!Met vriendelijke groet,.Team WebcareForum voor Democratie (FVD)Herengracht 741015BR Amsterdamwww.fvd.nl


Martijn Veerman

Update Petitie

2022-01-17 08:27:08

Goedemorgen 

Hierbij een update van de Petitie. Ik heb de FvD benaderd om mij te supporten. 2 januari sprak ik Gideon van Meijeren in Amsterdam Hij vond het een geweldig iniatief. 

Ik ben nog in afwachting van een reactie van de partij. Zodra ik meer weet laat ik dat weten.

 

Wordt ook lid mijn Facebook en Telegram groep ZEG NEE TEGEN HET WORLD ECONOMIC FORUM


Martijn VeermanDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...