Behoud het Fransebos in Genk

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Behoud het Franse Bos

2012-04-16 17:12:43

Op naar de 500 ondertekenaars. Wij danken alle ondertekenaars en vragen om te volharden door nog meer vrienden, kennissen en familie te overtuigen om te steunen. Enkele weken geleden is de burgemeester ter plaatse komen kijken, dat was een eerste stap. Nu worden wij uitgenodigd om met de stad te komen praten over een compromis !! Wij kunnen allen samen het Franse Bos redden, want de natuur is er voor ons allen en niet voor projectontwikkelaars en hun aanhang om grof geld te verdienen op andermans rug. De verkiezingen komen eraan, laten wij de druk opvoeren.

De stad moet verstandige beslissingen nemen voor alle omwonenden en de toekomstige generaties. Groen en natuur is nodig om gezond te kunnen leven.


Buurtcomité Fransebos

Het Franse Bos in Genk

2012-03-31 18:49:11

Wij danken iedereen die deze petitie reeds ondertekend heeft, intussen 390 enthousiaste deelnemers (zie reacties). Toch vragen wij om ook familie, vrienden en kennissen aan te moedigen om deze petitie te ondertekenen. De kracht van het aantal heeft afgelopen week de burgemeester ter plaatse gebracht om zich persoonlijk van de toestand te komen vergewissen (de eerste verantwoordelijke van de stad in 10 jaar, die ter plaatse is gekomen). Door nog meer deelnemers, kunnen wij ook de beslissingen van de stad veranderen. Wij zijn de kiezers voor de nieuwe gemeenteraad in oktober !! In Genk zijn er nog 6350 bruikbare bouwkavels , het hoogste aantal in heel Vlaanderen. Waarom dan een ecologisch, waardevol en bosrijk binnengebied rooien ? Dat roept vreemde vragen op !!


Buurtcomité FransebosDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.