Doe Batman postuum eer aan

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Vraag

2019-07-01 16:53:51

Goedenavond,

Ik ben in gesprek met een drukker om te kijken of er een tshirt gemaakt kan worden als extra statement (zie voorbeeld)

Het is de bedoeling dat er een klein bedrag bovenop de daadwerkelijke prijs van het tshirt komt want ten goede komt aan bijvoorbeeld de dierenbescherming, dierenasiels of de dierenambulance.

Hoor graag jullie mening of het iets is wat jullie zouden aanschaffen20190701_185523.png


M M

Update

2019-07-01 12:44:48

Goedemiddag,

om iedereen die dit wil op de hoogte te houden weer even een update.

# Ik heb de vraag voor eventueel een schilderij / monument voor Batman in het Wilhelminapark uitgezet naar de gemeente en heb hier tevens contact over met de partij Rijswijks-Belang

# er zijn diverse berichten naar de media gestuurd o.a. kranten of zij er aandacht aan willen besteden

# ik heb wat berichten uitgezet aan personen binnen de muziekwereld met de vraag of het niet mogelijk is om een keer een benefietconcert te organiseren om aandacht te vragen voor dierenwelzijn, en waarvan de opbrengst dan zal gaan naar de dierenbescherming, de dierenasiels en de dierenambulance

# Heb contact met oer-Hagenees Henk Bres die de petitie in zijn radioshow op zaterdagnacht gaat benoemen

# heb diverse dierenorganisaties zoals stichting DierenLot, de dierenbescherming en de partij voor de dieren benaderd of ze de petitie wilde promoten maar dit wilde ze geens van allen zelf doen, ik mocht wel zelf een bericht op hun pagina zetten maar dit komt helaas niet frontaal op de pagina en moet je echt zoeken

# ik heb inmiddels contact met een aantal mensen die aangegeven hebben te willen helpen dus dit gaat ook lopen

Als er ideeën zijn vanuit jullie zelf dan hoor ik dit graag, en tevens wil ik vragen om de petitie op regelmatige basis te blijven delen binnen jullie eigen mogelijkheden


M M

Foutje op pagina

2019-06-30 17:16:10

Goedenavond,

Op de een of andere vreemde manier kan ik niet verder kijken dan tot ongeveer 25 reacties, want er staat wel een 2e pagina maar die blijft geheel leeg. Als je dus iets gemeld hebt wat van belang is en het is na de 25 reacties probeer het dan nogmaals met de email mogelijkheid op deze pagina.

Gr Michel


M M

Hulp gevraagd

2019-06-30 11:27:27

Goedemiddag,

Ik ben van mening dat de discussie momenteel van de kern dreigt af te drijven, en daar heb ik hem niet voor opgericht. Mijn mening is dat o.a. de partij voor de dieren te weinig doen om daadwerkelijk dierenleed op de kaart te zetten, en dan heb ik het niet enkel over de mega-dossiers als de Oostvaardersplassen of stalbranden maar ook over de kleine dossiers als het overlijden van Batman.

Als het nu blijkbaar zo is dat ik persoonlijk vegetariër of veganist MOET zijn omdat ik anders geen recht van spreken heb, dan vraag ik mij wel af : gaat dit nog om de dieren of weer om bedenkelijke vooroordelen van de mens.

Om ervoor te zorgen dat deze petitie niet om mij als persoon gaat draaien heb ik besloten om hulp te vragen aan oprechte betrouwbare mensen die deze petitie verder willen helpen uitbouwen.

Voel jij je geroepen om mij te helpen alles in goede banen te leiden, en mede de koers van deze petitie te helpen bepalen mail mij dan en dan neem ik z.s.m. contact op.

Bij voorbaat dank

Michel


M M

Verontwaardiging

2019-06-30 10:39:01

Beste mensen,

Jullie kunnen mij mails blijven sturen vol verontwaardiging dat ik de plank mis sla met mijn brief over Marianne Thieme, maar dat boeit me werkelijk helemaal niets. Ik ben deze petitie niet opgestart om gehoor te geven aan de vele menselijke ego's, ik ben hem opgestart om dieren hun wettelijke stem en recht op een humaan leven te geven. Dit is dus de laatste keer dat ik reageer op weer een gekwetst ego, want het is dankzij de vele egootjes van de mensheid dat onze dieren überhaupt in hun kwetsbare positie zitten.20190630_123500.png


M M

Brief Marianne Thieme

2019-06-30 04:37:37

Beste petitie ondertekenaars,

Zoals ik al schreef wie zich er in ksn vinden........ deel.

Het staat een ieder vrij om zich uit te spreken voor of tegen mijn open brief aan Marianne Thieme, maar kom niet met onzin opmerkingen dat we het 'netjes' moeten houden of dat dit een aanval is op één persoon van een partij die ook niets kan veranderen want iedere verandering begint bij een individu.

Ik heb honderden columns geschreven waarin ik politici kei- en keihard aanpak en geloof mij..... mijn brief aan Marianne Thieme is nog in suiker verpakt.

De strekking van mijn brief is dat de partij voor de dieren zo goed als niets doet tegen de vele vormen van dierenleed in Nederland, en als je dit wilt benoemen dan zal je Marianne Thieme moeten aanspreken en niet de zaterdag stagiaire die verantwoordelijk is voor het kopiëren van de stukken.

De tijd dat we als fatsoensridders netjes binnen alle kaders konden kleuren is voorbij want wij strijden tegen een opponent die zich aan geen enkele fatsoensnorm houdt bij het martelen en doden van onschuldige dieren. Dus als ik mensen 'teleurstel' met mijn handelswijze, so be it want ik doe dit niet voor de mens maar voor de vele onschuldige dieren die geen stem hebben in hun vaak vreselijke lot.

Als de weg naar wetgeving moet gaan over de tere ziel van politici heen dan zal ik de eerste zijn om deze weg te plaveien want politici gaan pas luisteren als het ze persoonlijk raakt.


M M

Wie zich erin kan vinden.... deel

2019-06-29 19:42:53

OPEN BRIEF AAN MARIANNE THIEME

Beste Marianne,

Toen ik nog niet zo politiek ingewijd was als nu, lees de hypocrieten nog niet van de oprechte mensen kon onderscheiden, zag ik in jou een lichtend voorbeeld voor veel mensen.
Je was een mooie frisse vrouw, wat zeg ik een lekker ding, die vanwege haar verheven idealen de politiek in ging...... jij was de Jeanne d'Arc die de bastions van de gewetenloze dierenmishandelaars zou bestormen, om ze onder de toorn van jouw rechtvaardige woede te verdelgen.

Maar zie wat politiek met je doet, je bent de zoveelste graaier geworden die de eigen exposure belangrijker vindt dan het daadwerkelijk bestrijden van de explosieve groei van dierenleed, en in je kielzog trek je je hele partij mee, wat dan nog een gevalletje van karma mag heten.

Het is jou - zat je wéér in het buitenland of was je nu een keer hier? - en de rest van de 'animal protectors' waarschijnlijk nog niet opgevallen, waarom zou het uiteraard ook bij de partij voor de dieren, maar er waren de afgelopen week weer een paar hartverscheurende gevallen van regelrechte moord op onschuldige dieren, en en passant brandde er ook weer een megastal met varkens af die uiteraard ook weer zo'n beetje allemaal omkwamen in deze brand.

Je moet werkelijk wel onder een steen gelegen hebben om niet ergens geconfronteerd te zijn met het trieste nieuws van de vondst van de hond genaamd Batman in het Rijswijkse Wilhelminapark - ik heb zelfs de petitie hiervoor doorgegeven aan je partij waarop slechts een obligaat dank voor het doorgeven en is getekend volgde - of de herdershond die ze in een dichtgetimmerde krat uit het water gevist hebben, uiteraard ook overleden.

Jouw bloed zou moeten gaan koken bij het aanschouwen van dit soort berichten Marianne, en je zou al je gewicht en de mogelijkheden van je politieke partij moeten aanwenden om bovenop dit nieuws te zitten, druk te zetten op justitie en per direct kamervragen te stellen over deze barbaarse moorden die ons land terugwerpen naar the dark ages.

Maar uiteraard zit het pluche zo lekker Marianne, en zijn je vele, vele, zéér vele tripjes naar het buitenland ter promotie van het product Marianne Thieme veel belangrijker dan een hier en daar afgeslachte hond, uitgebrande varkensstal - ook al was dat pas vandaag - of het eindelijk regelen van straffen die de daad, ook bij een dier simpelweg moord, wettelijk passen.

Weet je Marianne ik ben absoluut geen fan van Mark Rutte, de man belazerd je waar je bij staat, maar deze komt er tenminste voor uit dat hij schijt heeft aan zijn electoraat en ze naait waar hij kan, en dat is nu precies waar de Louboutin wringt bij jou, je veinst je in te zetten voor het belang van de dieren maar bent met je partij in geen velden of wegen te bekennen als onschuldige dieren jouw partij het meest nodig hebben.

Neem het mij dus niet kwalijk als ik hierbij de partij voor de dieren benoem tot hypocrieten van de, ja wat eigenlijk? dag, week, maand, jaar, eeuw? Vul het zelf maar in want ze passen allemaal naadloos bij de partij die ooit in een grijs verleden is opgericht met de intentie om zich in te zetten voor alle dieren in nood.

Als jij en je partij dus even een vergadering beleggen over het feit of het een dag, week, maand, jaar of eeuw wordt, dan ga ik met de ruim 22.000 mensen die wel gevoel voor dieren in hun lijf hebben zorgen dat onze petitie voor Batman een nog groter succes wordt zodat wij uiteindelijk de taak kunnen uitvoeren waarvoor jij ooit jouw partij hebt opgericht.

Met 'vriendelijke' groet,
Michel Mulder


M M

Lezen a.u.b

2019-06-29 15:26:18

Beste mensen,

Ik krijg veel vragen over de bevestiging van handtekeningen en of deze doirgekomen zijn, en tevens ook verzoeken van mensen om van de mededelingenlijst afgehaald te worden omdat ze niet steeds mededelingen willen ontvangen. 

Ik kan hier niets mee want ik zie net zoveel als jullie. Het is voor mij onmogelijk om door ruim 22000 handtekeningen en ruim 224 pagina's heen te spitten specifiek op zoek naar individuen of hun mailadres.

Ik kan aankondigingen doen, mijn petitie veranderen en verder zie en kan ik net zoveel als jullie. Heb hier a.u.b. begrip voor want dit is geen onwil maar onmacht.

Ik lees jullie mails en luister zeker naar de sugesties voor hulp, een monument etc en als de gemeente Rijswijk besluit dit toe te laten dan ga ik hier in overleg over het eindtesultaat want deze petitie is van ons allen.

Heb alleen wel respect voor het werk van Sabrina wat echt goed is, want reacties als ongeveer : het lijkt totaal niet (bij een voorbeeld van een volledig andere hond) en een hond op een lelijke glazen bak (wat die eigenaar gewoon wilde) getuigen niet van de spirit die we tot nu toe hebben hier.

Dank jullie

Michel


M M

Monument

2019-06-29 11:20:08

In samenwerking met Sabrina Groeneveld ben ik aan het kijken of wij een monument voor Batman kunnen maken als de gemeente Rijswijk mee wil helpen, en als we een bedrijf kunnen vinden wat een schilderij goed weerbestendig en vandalismebestendig kan maken. Het wordt een combinatie van de onderstaande tekst en een geschilderde afbeelding van Batman door Sabrina. (Zie voorbeeld)
Donaties om e.e.a. te helpen bekostigen zijn in een later stadium misschien wel gewenst.

Langzaam aan besef ik dat ze echt niet meer terug komen. Waarom? Ben ik niet altijd lief geweest? Heb ik niet altijd geluisterd als ze mij weer riepen?
Hier zo vastzittend op de grond aan de ketting van mijn langzame dood, wat eens slechts een hulpstuk was bij het fijnste moment van de dag, dringt zich vaag tot mij door dat ik iets vreselijks gedaan moet hebben waardoor ze tot deze daad zijn gekomen.

Onvoorwaardelijk was mijn trouw naar ze toe, overal waar ze maar liepen of zaten wisten ze mijn ogen op zich gericht in onvoorwaardelijke trouw en adoratie, en nooit heb ik ook maar één keer geen genegenheid voor ze gevoeld, hoe kil mijn liefde ook beantwoord werd.

Ik probeer nu zo gemakkelijk mogelijk te gaan liggen in de omhelzing van de rottende bladeren en de struiken, die als een waar lijkwade de contouren van mijn lijf al aan het verkennen zijn, en hoop dat er toch zoiets als een hemel voor mij bestaat waar mijn lijden voor altijd naar de vergetelheid verbannen zal worden.

Mijn eens zo dikke huid en mijn guitige snoet zijn verworden tot de evenknie van een kaalgelopen kleedje en de grijns op mijn gezicht vertoont gelijkenis met de ingevallen holle ogen van de slachtoffers van de holocaust, levende doden die nog een schim zijn van wat eens een mens genoemd werd.

De in de voorjaarsstormen gevallen takken prikken, gelijk martelwerktuigen, open wonden in mijn reeds vervallen karkas, en ik zou erom willen huilen maar door de uitdroging heb ik geen traanvocht meer, zelfs dat wordt mij niet meer gegund.

Ik voel dat ik door het onmenselijke proces van deze langzame dood één wordt met deze voor mij gekozen plek des doods, en de scheidslijn tussen huid, ledematen en de, ondanks de hitte, zompige grond begint meer en meer te vervagen tot één vergane massa.

De insecten die zich tegoed doen aan mijn vlees die bemerk ik al niet meer, lamgeslagen als ik ben door de uitdroging en verhongering, en het liefst zou ik mijn ogen sluiten om nooit meer wakker te worden.

Maar er is daar in mijn achterhoofd toch nog dat ene waakvlammetje dat mij telkens weer doet vragen: wat zouden ze nu aan het doen zijn? Zitten ze op de bank waar ik ook zo vaak op lag toen ze nog van mij hielden?
Staan mijn spulletjes er nog en krijgen ze dan niet even een moment spijt en komen ze mij toch weer halen?
Het is nog niet te laat, ik kan nog best wat opknappen en misschien wat langzamer lopen. Echt ik zal mijn pijn verbijten als ik maar weer met ze mee mag naar huis.

Hoor ik daar iets? Komen ze er toch aan? Ook al kost het me al mijn kracht ik zal toch alvast proberen te kwispelen om te laten zien dat ik ze vergeef........ oooh het is slechts de wind en een kraai die mij als laatste gezelschap houdt om zich na mijn dood tegoed te doen aan mijn net nog warme vlees.
Het geeft niet kraai, jou neem ik ook niets kwalijk en jij houdt mij tenminste nog gezelschap.

Voel ik daar toch nog een traan opkomen die misschien mijn gebarsten lippen kan bereiken? Nee het is slechts een dauwdruppel die valt alsof hij in mijn plaats wil huilen voor mijn lot.
Vaarwel wereld ik voel dat ik nu moet gaan maar neem jullie niets kwalijk, want hoe konden jullie weten dat sommige mensen meer beestachtig zijn dan de dieren die deze term opgeplakt krijgen.

En probeer dan nu eens voor te stellen dat dit verhaal over uw kind zou gaan. Zou u dan niet de meest zware straffen eisen voor deze gruwelijke dood?
Waarom dan niet voor de dood van Batman, en zovele hulpeloze dieren, die in hun laatste uren dezelfde pijn, angst, verdriet en gedachten ervaren als wij mensen.20190629_130909.png


M M

Geen eigen rechter spelen

2019-06-29 05:05:29

Beste ondertekenaars,

Hoewel ik de emoties begrijp is mijn petitie niet bedoeld om de gevoelens van eigen rechter spelen aan te wakkeren. Dit moet voor eens en altijd door de politiek geregeld worden door de wetgeving te veranderen, en daar zetten wij ons voor in en niet om een lynchmob te organiseren om de daders af te slachten, want wat zijn wij dan beter dan deze monsters?


M MDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...