Doe Batman postuum eer aan

Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Update

2019-09-15 13:42:19

20190915_1543261.png


M M

Teleurstelling

2019-08-04 07:08:40

Goedemorgen,

Ik moet voor het eerst zeggen dat ik enigszins teleurgesteld ben in een resultaat. We hebben met zijn allen ruim 33000 handtekeningen verzameld, maar de crowdfunding lijkt nu al te stoppen bij €1600,-

Ik weet dat ik uiteraard niet het recht heb om mensen te dwingen om geld te doneren, maar we moeten met zoveel handtekeningen toch wel meer op kunnen halen dan 1600 euro?

Het gaat uiteindelijk ook niet alleen om een eventueel beeld voor Batman maar ook om te kijken of we genoeg geld op kunnen halen om goede doelen m.b.t. dierenwelzijn een donatie te kunnen doen.

Denk a.u.b. dus nog een keer na over een donatie, mocht u dit nog niet gedaan hebben, want er is zoveel dierenleed wat gestopt moet worden dat iedere eurocent welkom is.

Michel


M M

Crowdfunding van start

2019-07-29 09:56:42

In samenwerking met de Telegraaf en de partij beter voor Rijswijk is de doneeractie voor een gedenkteken voor Batman van start gegaan. Er wordt vermeld dat eventueel overig geld naar de dierenambulance gaat, maar dit kunnen ook meerdere organisaties of doelen zijn die zich inzetten voor dierenwelzijn.

Ik hoop dat er voldoende donaties binnenkomen voor zowel een gedenkteken als een schenking aan een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn.

Bij voorbaat dank voor eventuele donaties.

Michel

 

https://www.doneeractie.nl/doe-batman-postuum-eer-aan/-37213


M M

Crowdfunding

2019-07-25 14:45:29

Goedemiddag allen,

Er worden op dit moment serieuze stappen gezet in samenwerking met een lokale Rijswijkse politieke partij om tot het plaatsen van een gedenkteken te komen, en hiervoor een crowdfunding op te starten. Morgen komt er een artikel in de Telegraaf m.b.t. de rechtzaak rond Batman, waardoor er weer extra aandacht gevraagd wordt voor het uiteindelijke doel...... hogere straffen op dierenmishandeling.

Er loopt al een crowdfunding uit naam van Batman, waar ik in eerste instantie geprobeerd heb aansluiting bij te krijgen, maar mijn verzoek daartoe werd geweigerd, waarop wij nu besloten hebben een nieuwe crowdfunding te gaan organiseren voor een gedenkteken voor Batman, en hopenlijk bij voldoende budget voor een restdonatie aan een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn als bijvoorbeeld de dierenambulance.

Deze crowdfunding gaat serieus en zichtbaar opgezet worden met een nieuw te openen rekeningnummer, niet van mij als privé persoon, omdat wij willen dat het voor iedereen duidelijk is dat dit geld puur en alleen opgehaald en besteed gaat worden aan het beschreven doel.

Ik ben bewust de samenwerking aangegaan met de Rijswijkse politiek, en mensen die hun sporen hierin verdiend hebben, omdat ik op de achtergrond wil blijven omdat deze actie om het stoppen dierenleed hoort te draaien en niet om mij als persoon. Voor de media momenten en allerhande andere zaken zal er dus een woordvoerder, of meerdere, komen om het resultaat zo optimaal mogelijk te laten worden gezien het feit dat ik niet alles in mijn eentje kan bereiken.

Zodra de link naar de crowdfunding actief is zal ik die hier uiteraard communiceren, net als andere zaken als deze eenmaal definitief zijn, en ondertussen wil ik jullie vragen om de petitie zoveel mogelijk te blijven ondertekenen en delen zodat het aantal handtekeningen blijft groeien.


M M

Crowdfunding

2019-07-23 07:44:00

Goedemorgen, ik heb morgen een gesprek met een politieke partij uit Rijswijk over Batman. De gemeente rijswijk staat misschien niet onwelwillend tegenover een monument maar dan wel in de vorm van een beeld ofzo.

Dit zal dan echter wel uit eigen middelen gefinancierd moeten worden (crowdfunding) omdat de gemeente daar geen middelen voor heeft.

Hoe staan jullie tegenover een eventuele crowdfunding actie?

Gr Michel


M M

Verzoek vanuit facebook

2019-07-15 11:18:31

Beste ondertekenaars,

Vanuit facebook heeft mij het volgende verzoek bereikt wat ik bij deze deel voor personen die daar interesse in hebben.

Een massale opkomst lijkt mij een verzoek voor hogere straffen extra kracht bijzetten.

Michel20190715_131812.png


M M

Verdere verloop

2019-07-07 05:21:34

Beste medestrijders,

De petitie blijft open staan want ook al hebben we ruim 30.000 handtekeningen, dat is bij lange na niet genoeg om de politiek te gaan bewegen iets aan de wet te gaan veranderen. Ik wil jullie dus berzoeken om bij ieder bericht wat jullie tegenkomen over dierenmishandeling, verwaarlozing of gewoonweg moord de link naar de petitie te vermelden zodat deze actueel blijft en het aantal ondertekenaars blijft groeien.

Er staat bij één van de berichten door iemand vermeld dat hij of zij geld gestort heeft voor een monument voor Batman, en wat er met dat geld gebeurd? Ik kan met de hand op mijn hart vertellen dat er absoluut nog geen rekeningnummer is hiervoor, er uit mijn naam nog geen geld gevraagd is en dit pas eventueel zou gaan gebeuren als wij toestemming hebben van de gemeente Rijswijk voor een eventueel monument (schilderij)

Michel


M M

AD

2019-07-05 17:05:40

M M

Voor de duidelijkheid

2019-07-04 10:07:53

Geachte mensen ik voel me genoodzaakt toch nog even te reageren. Ik ben NIET gestopt met mij inzetten voor deze zaak want de petitie loopt gewoon door, ik ben gestopt met de zaken rondom de petitie omdat het niemand (BN'ers, politici, dierenorganisaties) ene moer kan schelen, en omdat ik weiger nog langer dit soort reacties over me heen te krijgen (zie foto) 

MichelScreenshot_20190704-120511.pngScreenshot_20190704-120527.png


M M

Laatste aankondiging

2019-07-03 10:33:05

Beste mensen,

Ik heb besloten te stoppen met de strijd die ik tot nu toe voer. Als je je in wilt zetten tegen dierenleed wordt je aan alle kanten tegengwerkt, gedemotiveerd en beledigd want het aanspreken van politici op hun verantwoordelijkheden is blijkbaar veel erger dan het vermoorden van onschuldige dieren.

Ik heb het tot nu toe gedaan zoals dit voor mij goed voelde en sta achter elke letter en iedere daad, maar ik ben niet gekke Henkie dat ik als een Don Quichot in vrijwel mijn eentje tegen windmolens blijf vechten, terwijl het voor het merendeel van Nederland blijkbaar te veel moeite gevraagd is om meer te doen dan enkel simpel een petitie te ondertekenen.

Bedankt aan de mensen die wel achter mijn gevecht stonden en zich daar ook voor in wilde zetten, jullie reacties waren hartverwarmend.

Deze petitie blijft uiteraard open staan voor ondertekening want dat is het minste wat ik nog kan doen voor dieren als Batman die door de monsters uit onze maatschappij een gruwelijke dood zijn gestorven.

Michel


M MDeel deze petitie

Help deze petitie meer handtekeningen te krijgen.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...