Djeno verdient een thuis, niet de dood!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Update Djeno

2016-03-04 17:45:38

Er is goed nieuws over Djeno!!

Hij heeft eindelijk zijn forever home en afgelopen weekend is hij naar zijn nieuwe eigenaar overgebracht!! Onze contactpersoon van de dierenbescherming belde ons vanmorgen hierover. De nieuwe baas is veel thuis... heeft veel ruimte om het huis....veel ervaring met grote honden, en voldoet verder ook aan het profiel wat db voor Djeno had opgesteld. De persoon die de laatste maanden veel met Djeno is bezig geweest heeft de overdracht zelf persoonlijk begeleid. De nieuwe eigenaar zal de eerste tijd contact houden met db. Er is door heel veel mensen keihard voor Djeno geknokt en we zijn heel erg blij dat dat niet voor niets is geweest! Het ga je goed Djeno!!

Met vriendelijke groet,

Stichting To the dogs, Geraldine en Henk


Stichting To the dogs

Update 3 over Djeno

2016-01-22 18:55:45

Beste Djeno-volgers,

Na het zeer goede nieuws van vorige week dat Djeno goed uit de beoordeling is gekomen, kunnen we u nu melden dat Djeno sinds vandaag daadwerkelijk ter adoptie wordt aangeboden op de website van de dierenbescherming 'Ik zoek baas'. Bent u iemand die Djeno serieus een forever home kunt bieden, en voldoet u aan het profiel wat DB nu zorgvuldig voor hem heeft opgemaakt? Neem dan contact met hen op zoals aangegeven. Bijgaand de link naar het profiel van Djeno.

Met vriendelijke groet,
 
Geraldine Steylemans, Marijke van der Storm, Henk Woldhuis, Edy Mulié en Stichting To The Dogs.

https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asiel-dieren/hond/99859/


Stichting To the dogs

Update Djeno

2016-01-13 15:28:01

Hallo iedereen,

Zoals beloofd hebben wij antwoord van de dierenbescherming gekregen. Om het antwoord te bekijken verwijzen wij u deze keer door naar onze Facebook pagina.

https://www.facebook.com/diergedrag/

Hier kunt u de nieuwe Update over Djeno Lezen. 

Met vriendelijke groet,

Geraldine, Marijke, Edy en Henk


Stichting To the dogs

Petitie Help Djeno update.

2015-12-20 23:56:02

Petitie Help Djeno  

Beste ondertekenaar,  

Heel hartelijk dank voor het ondertekenen van de petitie voor Djeno! Afgelopen week hebben de initiatiefnemers, samen met Sacha Gaus van het Martin Gaus Gedragscentrum de petitie aangeboden aan Frank Dales (algemeen directeur van de dierenbescherming). Ook mee was hond Kyra, als boegbeeld voor honden die onterecht worden ingeslapen door asielen.  

Djeno verblijft inmiddels op een geheime locatie. Daar wordt hij beoordeeld door deskundigen. De dierenbescherming verwacht dat ze in de tweede helft van januari een beslissing zullen nemen over Djeno.  

Naast de petitie met meer dan 12.000 handtekeningen hebben we ook foto’s en verklaringen over Djeno afgegeven en hebben er nogmaals op aangedrongen om Djeno een eerlijke kans op adoptie te geven.   Het is nu afwachten hoe het oordeel in januari uitvalt. We zullen daarover berichten.  

Nogmaals heel hartelijk dank voor uw steun voor Djeno!  

Met vriendelijke groet,

Geraldine, Marijke, Henk en Edy


Stichting To the dogsDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.