ScoutingSintJozef

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Bedankt!

2015-05-11 08:27:42

Beste Scoutingvrienden,

Dankzij al jullie betrokkenheid hebben we vanochtend namens Scouting St. Jozef krap 800 handtekeningen overhandigd aan de Burgemeester en alle wethouders. Daarbij hebben zij een brief gekregen waarin wij onze bezwaren als jeugdwerkvereniging en directe buur kenbaar maken: De redenen waarom wij de plannen zoals ze er nu zijn als een bedreiging voor het veilig uitvoeren van ons scoutingspel zien. Wij hebben hierbij bovendien benadrukt dat wij ons gepasseerd voelen door de wethouder aangezien hij ons niet eerder geïnformeerd heeft en betrokken heeft bij overleg, het is absoluut onjuist hoe de wethouder hier heeft gehandeld. Het wordt ons namelijk steeds meer duidelijk dat deze plannen al eind 2014 bekend waren en het is ongeoorloofd dat wij hierover niet op de hoogte waren.

Naast onze online petitie heeft een gezamenlijk initiatief uit de buurt (waaronder het speelbos, de Ophovenerhof, de wijkplatforms en Scouting) een brandbrief overhandigd waarin de algemene bezwaren tegen dit plan en de besluitvorming hier rondom worden geuit. Deze brief wordt begeleid door 257 fysieke handtekeningen die in de buurt gisteren zijn verzameld.

Het is nu aan de Burgemeester en de wethouders om zich achter de oren te krabben en op zoek te gaan naar een locatie die niet rechtstreeks naast jeugdwerk, de zorgboerderij en het spelbos ligt, en die voor de cliënten van Moveoo minder prikkels en een meer overzicht biedt.

We houden jullie op de hoogte!

Vriendelijke Scoutinggroet,

Scouting St. Jozef Sittard


Scouting St. Jozef SittardDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.