Zwerfkatten/Kittens probleem Maaseik

Heeft u een hart voor dieren? 
Wie wil ons helpen?

Gemeente Maaseik wil ons niet toelaten om een gesprek voor uitleg, we komen zelfs niet verder dan de receptie. ... We hebben meerdere keren geprobeerd!

Wat is het probleem? 
Maaseik werkt samen met asiel Genk, perfect! Asiel Genk doet supergoed hun werk! Echter heeft Genk het ongelooflijk druk en heeft daardoor een rolbeurt. Maaseik is dus net als andere gemeentes, één keer in de zoveel weken aan de beurt. 
Dat wil dus zeggen, dat de jonge kittens inmiddels te oud zijn om gesocialiseerd te worden en vaak nog te jong om gesteriliseerd te worden waardoor deze kittens niet worden binnegehaald. 
Wij zouden de kleintjes al dolgraag eerder in ons bezit hebben, zodat wij ze kunnen socialiseren en herplaatsen. 
Die kosten hoeven dus niet door gemeente Maaseik betaald te worden. Bovendien hebben ze dan minder kittens die terug uit gezet moeten worden om weer te gaan zwerven.
Fijn voor de kittens en ook voor de omgeving van Maaseik toch? 
Bovendien kunnen wij dus sneller in actie schieten waardoor eventuele zwangere katten al kunnen worden gevangen en veilig binnen kunnen bevallen onder toezicht. De kleintjes kunnen gesocialiseerd en herplaatst worden. Minder kosten voor Maaseik en minder zwerfkatten die terug uitgezet moeten worden. Wat is dan het probleem om dit niet te doen?

We bieden het tenslotte zelf aan! 
Het kost hen niets. Zelfs geen moeite! De kosten van de da en dergelijke nemen wij op ons, zo lang als wij dit kunnen betalen, is dat voor ons geen probleem. Wij krijgen geen subsidie maar wel soms donaties.

Willen jullie dit bericht alstublieft allemaal delen? En hieronder misschien jullie naam zetten om de petitie te ondertekenen? Wie zich geroepen voelt om ons te steunen kan contact opnemen. Dat kan door vrijwilliger of opvanggezin te worden, of het overmaken van een donatie.

Help ons de kittens te helpen