Zwemles voor ieder kind

Helaas zijn er door de corona maatregelen meerdere kinderen die niet meer naar zwemles gaan omdat de ouders hun eigen kinderen niet meer binnen kunnen brengen en kunnen helpen met omkleden. Dit omdat er een geldige qr-code vereist is en niet iedereen hiervan in bezit is. 

Zwemles is zeker in ons waterrrijke Nederland essentiëel en ik ben dan ook van mening dat ieder kind naar zwemles gebracht moet kunnen worden door zijn of haar eigen ouders ongeacht het hebben van een qr-code of niet.

Aangezien hier al gerechtelijke uitspraken over zijn geweest en  gemeente Moerdijk zelf aangeeft nog geen tegenbericht te hebben gekregen over dit beleid ben ik deze petitie gestart.

Ik wil laten weten dat niet alleen ik, maar meerdere ouders niet achter het beleid staan deze qr-code 'plicht' te voeren in de zwembaden en zeker niet bij de zwemlessen.

Deelt u deze mening met mij dan nodig ik u graag uit deze petitie te tekenen

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Nadja om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )