Sinterklaas en Zwarte piet moeten een traditie blijven!

Laten wij Nederlanders ons NU massaal hard gaan maken. Samen gaan we ervoor zorgen dat niemand onze traditie van Sinterklaas en Zwarte piet afpakt. Dit is en blijft onze traditie. Onderteken en deel deze petitie zodat we met onze(klein) kinderen op 5 December wel gezellig Sinterklaas mogen vieren!

Beste Nederlanders,

De VN wil in 2015 een eind maken aan het Sinterklaasfeest in Nederland....NIEMAND neemt ons dit af toch?!
Wij gaan er samen massaal voor zorgen dat niemand onze oude traditie afpakt. Hoe gaan wij het onze kinderen uitleggen dat Sinterklaas en Zwarte Piet niet meer komt?

Nederland wil het Sinterklaas feest, niemand pakt ons dat af. Massaal laten we NU onze stem eens horen! Teken en deel deze petitie en samen zijn wij sterker dan die paar individuen. Blijf van onze traditie af!

Verzoek: Wij Nederlanders willen dat Sinterklaas en de Zwarte pieten blijven. Het is een eeuwen oude traditie en die zal en moet blijven.

Of we hiermee wat bereiken? Zeker weten!, Wij Nederlanders geven massaal een signaal af en dat zal worden opgepakt!
Strijd samen mee voor onze cultuur, teken de petitie en deel dit met zoveel mogelijk mensen!

Massaal doen!--->  Deel deze petitie op uw Facebook of Twitter account met #Zwartepietmoetblijven

 https://pbs.twimg.com/media/BXMkmLgCIAAbBKa.png:large

Alvast hartelijk dank voor het tekenen en delen van deze petitie namens; Vele Nederlanders maar vooral de kinderen die hier al maanden naar uit kunnen kijken. Pak je wat van onze kinderen af, dan komen wij in actie!

Geeft u gerust een opmerking of uw mening over deze "Piet" kwestie.