Zeg "NEEN" tegen een "RODE" fietsstraat in Runkst, Hasselt

Wij, bewoners van Runkst (Hasselt), en specifiek de bewoners van de Spoorwegstraat, zijn zeer bezorgd ivm het aanbrengen van een rode slemlaag op het wegdek. Dit om de fietsstraten te markeren.

De huidige aanpak stoort ons. Amper 14 dagen voor de werken kregen de inwoners een informatiebrief in de bus. Amper tijd dus, om eventuele bezwaren in te dienen!

Na het aanbrengen van de rode laag op de Boomkensstraat, meldden zich reeds meerdere inwoners met schade aan eigendom door spatten en vlekken.

De rode laag heeft meerdere negatieve gevolgen;

1. Gladheid van het wegdek bij regen en/of sneeuw

2. Rode schijn binnenshuis

3. Onderhoud is vereist, dus opnieuw mogeljjke schade aan eigendommen

4. Geen esthetische waarde. De straten zien er niet uit!!

Wij staan achter het concept "fietsstraat", maar kan dit niet beter gehandhaafd worden door aangepaste verkeersborden en versmallingen en gerichte controles?

 

Teken deze petitie als je een andere aanpak wil voor onze fietsstraten, met meer inspraak van de bewoners!!

 

 

 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Jurgen Valkeneers toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...