Stop de HEKSENJACHT op de KINDEROPVANG! Zeg NEE tegen de sluiting van Cerise!

 

Agentschap Opgroeien heeft beslist om de vergunning op te heffen van kinderdagverblijf Cerise, dit enkel en alleen maar om ADMINISTRATIEVE zaken. Wat hieronder duidelijk te lezen is in de mail van Opgroeien die verstuurd werd naar de ouders.

"Opgroeien heft de vergunning op omdat de organisator haar verantwoordelijkheden als organisator niet opneemt en de volledige werking door de VOF van een andere organisator wordt aangestuurd. Die VOF heeft echter niet de vereiste vergunning voor Cerise. "

Andere kinderdagverblijven die de veiligheid en het welzijn niet kunnen garanderen mogen zomaar openblijven. Cerise zou moeten sluiten wegens een papiertje, terwijl de veiligheid en het welzijn van de kinderen daar op en top is!

DIT MOET STOPPEN!

Wij als ouders willen zoveel mogelijk steun oproepen om STOP toe te roepen naar agentschap Opgroeien over de sluiting van Cerise!

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Gwendolina en Thomas om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OFBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...