Wij willen weer opmerkelijk nieuws op Teletekst 401

"Even geen opmerkelijk" stond er aan het begin van de coronacrisis plots op NOS Teletekstpagina 401. De Teletekstpagina waar het meest opmerkelijke, grappige, onzinnige, lachwekkende en vrolijkmakende nieuws van de dag te vinden was ging plotsklaps op zwart. Maandenlang was er geen enkel opmerkelijk nieuws om tegenwicht te bieden aan het alles behalve vrolijke nieuws van de dag. Pas de laatste tijd verschijnen er weer mondjesmaat opmerkelijke nieuwsberichten op #TT401, maar het is ruim onvoldoende om een vrolijke balans te brengen in het nieuws. De behoefte aan opmerkelijk nieuws is groter dan ooit, het opmerkelijke nieuwsaanbod is groot (ook van de NOS), het wordt tijd om #TT401 weer in ere te herstellen.

 

... wij verzoeken de redactie van NOS Teletekst om Teletekstpagina 401 weer serieus en regelmatig te vullen met opmerkelijk nieuws.

TT401-21.PNG

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Marcel Steeman om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...