Wij eisen nieuwe verkiezingen

Formatie VVD CDA D66 CU duurt nu langer dan 190 dagen en volgens de europese wet die aangenomen is in 2015 mogen wij als burger met minimaal 300.000 handtekeningen nieuwe verkiezingen gaan eisen. Tekent u ook ?

 

Met de nieuwe verkiezingen eisen wij als burger dat er een commisie aan gesteld word, een commisie die bestaat uit burgers en mensen uit het bedrijfs leven. Die een onderzoek in moeten stellen naar het wanbeleid die deze ministers Rutte 2 hebben veroorzaakt. Zie Edit Schippers VVD het kippen schandaal, zie minister Hennis van defensie door toe doen haar fout het leven van twee soldaten is ontnomen, Neelie Smit-Kroes zittend in de europese unie en een directie baantje er op na houd in Panama, allerlei VVD corifeeën zowel als in de landelijke als in de lokale politiek herhaalde malen worden betrapt op het achterover drukken van wachtgelden, bonussen met absurde bedragen of goude handdrukken worden uitbetaald. Terwijl het volk en men praat hier over 2,7 miljoen inwoners/nederlanders waar het water aan de lippen staat, zo niet verzuipen en/of kapot gaan van de honger.

Wij eisen dat de verkiezingen van 15 maart ongeldig worden verklaard. Dit omdat in 4 provincies te weten Gelderland Noord-Brabant Zuid-Holland en Utrecht vele stembiljetten in een kliko zijn verdwenen en/of mensen in deze provincies hun stem niet uit hebben kunnen brengen door een te kort aan stembiljetten. Wat in strijd is met Artikel 1 van de grondwet.

Bij 300.000 stemmen eisend dat er nieuwe verkiezingen moeten komen zullen wij deze petitie neerleggen bij het europese hof in Brussel. TEKENT U OOK ?