WEIGER AKKOORD

IK WEIGER
energienota.jpgIK WEIGER te geloven en mee te gaan in het doemdenken van zogenaamde klimaatdeskundigen wat gebaseerd is op gebakken lucht, aannames en leugens.

IK WEIGER van het gas af te gaan.

IK WEIGER geld te investeren in "maatregelen"die door de milieumaffia via politieke vriendjes er doorgedrukt worden.

IK WEIGER als "kleine autobezitter" de subdisies te financieren voor elektrische auto's die alleen voor de rijkeren in onze samenleving financieel haalbaar zijn. 

IK WEIGER geld te lenen voor dit onhaalbare fantasie-klimaatakkoord

IK WEIGER  te stemmen op politieke partijen die dit klimaatakkoord steunen 

IK WEIGER me financieel uit te laten kleden door deze regering welke blijkbaar blindelings dit klimaatakkoord achterna loopt 

 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Hans van Heesch om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )