Weg met de halve studiedagen!

Wij (ouders van de leerlingen van de Columbusschool) starten deze petitie, omdat wij voor het volgend schooljaar 2024-2025 geen halve studiedagen meer willen.

Ons voorstel is een combinatie van hele studiedagen voorafgaand en/of aansluitend aan schoolvakanties samen met een CAO-week in bijvoorbeeld Juni.

Op een andere ASG school is dit reeds het geval en in onze optiek is dit een goede oplossing voor werkende ouders, maar ook voor leerkrachten en leerlingen.

Allereerst is het voor de ouders werkbaarder en duurzamer om hele studiedagen in te zetten, dit zorgt voor meer rust binnen het gezin en minder reistijd. Hierdoor hoeft er minder opvang geregeld te worden.   

Tevens is het een fijne bijkomstigheid als de hele studiedagen aan een vakantie geplakt worden en/ of weekenden. Een CAO week zorgt voor rust en is kosten besparend.

Voor leerkrachten is het minder reizen ook van toepassing.

Voor onze kinderen is het effectiever om hele lesdagen en studiedagen te hebben ipv 0830 tot 1130uur hierdoor wordt hun ritme verstoord. 

 Wij vragen jullie deze petitie zoveel mogelijk te delen👍


Ouders van de Columbusschool Almere    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat Ouders van de Columbusschool Almere alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw telefoonnummer niet openbaar online weergeven.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...