wees onze redding

Beste, 

Wij zitten in ons laatste jaar op 't Saam Campus Aloysius. Helaas dikke pech voor ons, maar ons zesde jaar moet doorgaan in dit corona tijdperk. Bijna alle leuke activiteiten worden ons afgenomen... 

Gelukkig zijn wij in staat om dit te begrijpen, want niemand kan iets doen aan de komst van deze pandemie.

Ze willen onze examens zo normaal mogelijk laten doorgaan, omdat het zesde toch een belangrijk jaar blijft. Toen we in de klas overlegden, bleken we het allemaal eens over één iets. Namelijk dat de examens in de voormiddag moeten doorgaan. Waar en hoe maakt ons niet zoveel uit, maar aub niet in de namiddag! 

Hierbij 3 argumenten:
1. In de namiddag gaat het beter om te leren; we hebben ons examen al gehad en kunnen deftig leren voor het examen van de volgende dag.
2. Het zou voor extra stress zorgen. Wij zijn al 5 jaar de examens gewoon op die manier en de eerste jaars bijvoorbeeld niet, waardoor zij zich beter kunnen aanpassen.
3. Je moet slapen om je leerstof goed te verwerken. Dat gaat niet als je nog moet leren de voormiddag voor je examen.

Maar nu we de regeling doorgestuurd kregen om na te leven na deze verlengde vakantie zagen we iets wat ons helemaal niet aan staat. 
Nu,  je mag twee keer raden.
Inderdaad onze examens GAAN DOOR in de NAMIDDAG!😫

CONCLUSIE:

TEKEN ONZE PETITIE, WIE WEET KRIJGEN WE DAN DE KANS OM DE EXAMENS TOCH IN DE VOORMIDDAG TE MOGEN MAKEN. 

Alvast bedankt,

Groot deel van de leerlingen uit het zesde jaar

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Lore S. - zesde jaar toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...