Wanbeleid woonanker en klachten, onpartijdig toezicht en bestuur nodig!

Wij

Alle gedupeerden en sympathisanten tegen wanbeleid woonanker

 

constateren

Dakisolatie rot,nat,stuk vliegt eraf, bezetting valt eruit/eraf deurkaders los wind giert erdoor,stopcontacten komen ook erdoor los uit de muur,geen correcte epc waarde,boilers stuk dan ook geen hulp tot er oplossing,is vaak stuk elke winter min 1a2x , geen 2jaarlijksonderhoud,6j geen onderhoud gehad...betalen voor zaken die niet correct zijn kijk op u huurberekening.Onwettig document opmaken,plaatsbeschrijving verplicht moeten tekenen of op straat met verhuiswagen en kids,rechten laten opgeven omdat er stiefkids zijn en 4n slapen verboden is terwijl moeder in krak dezelfde woning woont en er allen wel gedomicilieerd staan.. wij hebben bij meer dan 4p gedomicilieerd tehebben uithuiszetting en dan fraude gepleegd zogenaamd valse verklaringen volgens hun dan..contactmet ouders is basisrecht!!! ,beschuldigd van geen 2kids tehebben nochtansalle attesten waren er van gemeente, inkomsten,invaliditeit...,binnenregenen,schimmels,water in kelders,teveel aanrekenen inhuur,bedreiging overal inhuis komen zo wnr deur tegenstaat ,buren voor verhuiszelfs u zwart bij maken,erna onze prive navragen bij buren.... uithuiszetting met talloze klachten beschuldigingen te absurd voor woorden.

 

en verzoeken aan jullie 

Aan iedereen die tegen onrecht is. Gedupeerden en sympathisanten teken en deel aub om een oplossing tekrijgen al dan niet afgedwongen sommigen zijn zeer ziek van alles ook woonsituatie en hebben de luxe niet prive tehuren. Kom aub ook massaal naar woonanker op 5december met oude schoenen,is vredige opkomst met klachten op briefje in schoen. Mondmaskers ed zeker respecteren je kunt zo ook zonder angst ivm herkenbaar tezijn loslaten. Geen angst.aub teken deel tis 1voor 12! Binnenkort is fusie rond en vallen de andere erook onder zonder onpartijdig toezicht. Koppel zijnde op 2 belangrijkste plaatsen,/functies kan NIET is ook onmogelijk onpartijdig. Hierdoor word geen enkele klacht behandeld enkel tegenover die ze eruit willen vaak zonder reden. Minister diependaele ed blijft onderzoek doen en vraagt meer bewijs van de omvang ook en soorten klachten. 

 

Kijk ook op fb  voor openbare bewijslast en kom samen in de groep tegen woonanker.

 

Komaan aub laat jullie harten zien, zorg ermee voor dat huurders,gezinnen ed mss ook degelijk toch nog de feestdagen wat kunnen vieren. TEKEN,DEEL MASSAAL AUB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Huurders,politieke personen, huisartsen,gemeenteraadsleden,ed    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Huurders,politieke personen, huisartsen,gemeenteraadsleden,ed om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...