Vreugdevuur zuiderpark

 

Vreugdevuur Zuiderpark wil de wijken rond het zuiderpark en daarbuiten een evenement aanbieden artiesten optreden, kinderen hun kidsplayground hebben, mensen worden voorzien van een hapje en een drankje en waar een vreugdevuur en een vuurwerkshow komen. Wij willen hiermee een feest aanbieden aan de inwoners van Den Haag zodat men gezamelijk kan genieten van deze unieke jaarwisseling. Hiermee wil de organisatie de gemeente tegemoet komen want:

Er zal minder vuurwerkoverlast zijn in de wijken. (bijv Cobras).
Er zullen minder vuren zijn in de wijken.
Er zal minder schade zijn aan straten/ stoepen en eigendommen van de gemeente.
Het uitrukken van de hulpdiensten zal ook verminderen.
Minder schade is minder kosten....
Minder overlast door groepen die in de wijken rondhangen.

Daarnaast zullen wijkbewoners zoals ouderen zich minder angstig voelen doordat het rustiger is in de straten. Mensen met huisdieren kunnen ook opgelucht adem halen omdat hun huisdieren nu ook veel minder last zullen ondervinden van het illegale vuurwerk. En men hoeft niet bang te zijn dat een vuur schade kan toebrengen aan autos of ramen door de hitte van de vuren of het illegale knalvuurwerk dat steeds gevaarlijker word.

Kortom Vreugdevuur Zuiderpark komt bewoners en gemeente tegemoet met dit fantastische plan en wij hopen dan ook dat de bewoners die ons plan steunen hier willen aangeven waarom zij dit initiatief toejuichen. Mocht u mensen kennen die ons plan steunen maar nog niet lid zijn maar wel hun mening willen delen laat ze dan hier hun verhaal doen. Wij willen dit evenement naar het zuiderpark brengen en met jullie steun laten wij de gemeente en de hulpdiensten zien dat dit plan breedgedragen word.

Gr, Team vreugdevuur zuiderpark