Voor het behoud van onze Zwarte Piet In Maastricht

Aangezien Blm een handtekening actie heeft gehouden tegen zwarte Piet voor Maastricht.. Wil ik nu wel is weten met deze petitie hoe wij als echte maastrichtenaren denken over zwarte Piet.. Zoals wij weten Zouden wij ipv de Toverfee actie wat zeer geslaagd was in Maastricht, nu massaal onze Zwarte Piet voor het raam gaan hangen als tegengeluid voor onze kinderen en onze traditie in het zuiden des lands... Als wij maastrichtenaren (sjengen) dan ook onze stem moeten laten gelden, hoe wij er dan daadwerkelijk over denken laat wij dan ook massaal deze petitie teken & laten zien dat wij als Maastrichtenaren (sjengen) meer handtekening kunnen aanrijken dan die 3462 Blm stemmen die uit de lucht zijn komen vallen van boven de rivieren... Laat zien dat jullie trots zijn op onze traditie en onze Zwarte Piet teken bij deze massaal voor ons Maastricht zodat wij ook onze stem kunnen aanrijken aan de gemeente Maastricht... 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Fam Mullenders toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...