Voorrang COVID-19 vaccinatie vanaf 61 jaar met medische indicatie. Iedereen, ook jonger, mag tekenen!❤️

Het kabinet, OMT, en anderen "geleerden" hebben in hun wijsheid besloten mensen vanaf 61 tot en met 75 niet langer voorrang te verlenen bij het vaccinatieprogramma tegen COVID 19. Terwijl dit aanvankelijk in de conceptplannen, zeer terecht, wel de bedoeling was.

Ondanks dat deze groep een 3x grotere kans heeft op de IC terecht te komen en te overlijden, blijven ze bij hun standpunt.

Wij begrijpen dat het ook voor het kabinet etc. allemaal nieuw is, en dat daarbij fouten onvermijdelijk zijn. Maar dit is wat ons betreft onverteerbaar.

Samen staan we echter sterk, onderteken daarom alstublieft deze petitie. Dat kan door iedereen die het ermee eens en daar hoeft u niet persé 61 of ouder voor te zijn.

Wij rekenen op u!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Bas Euser toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...