Voetbalveld weg!

Bij ons achter de flat ligt een heel leuk voetbal veld waar ik en mij mede buren last van hebben omdat er vooral in de avond uurtjes veel lawaai ontstaat door hard trappen met de bal tegen het hek, vuurwerk word afgestoken, hard word gegild, veel rommel word achtergelaten dingen in de fik worden gestoken en ga zo maar door!

Dit is best storend niet alleen voor mij maar voor iedereen die om het voetbalveld woont!
Zelf heb ik 2 jonge dochters van 5 en 6 die vaak wakker liggen tot 22.00 uur dit is natuurlijk absurd die hebben hun rust nodig, de volgende ochtend gaat de wekker weer om half 7 en niet alleen door de herrie  liggen ze wakker maar ook door angst van vuur!
Heb zelf al vaak de politie hiervoor gebeld die komen dan kijken maar doen uiteindelijk niets... steken gewoon vuurwerk af waar ze bijstaan en zeggen er dan ook niks van.
In de zomer worden de kleine kinderen er weg gejaagd omdat hun het hele plein in bezit nemen en hebben mijn kinderen met nog meer kinderen geen speel plek waar zei in het zicht van hun ouders normaal kunnen spelen..

Begrijp best dat de jongeren ook iets moeten hebben om hun te kunnen vermaken maar er zijn genoeg plekken rondom deze wijk waar zei niet tot last zijn voor medebewoners.

De meeste jongeren die er staan komen niet eens uit deze wijk dus misschien voor hun die buiten de wijk wonen een oplossing te zoeken elders

Dit moet stoppen!
Ik en mede buren zien er liever een leuke speel plaats dan een voetbalveld voor hang jongeren die het wonen er niet prettiger op maken...want als je er wat van zegt word je bedreigd of je kinderen worden aangepakt dit is niet de samenleving waar we op teren mag ik hopen?

Helpt u mee om de gemeente hier iets aan te doen?
Mijn dank is groot!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Samantha om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...