VISSEN op FLIERBEEK toestaan VOOR alle LEEFTIJDEN

Sinds begin 2021 is er een visverbod voor mensen ouder dan 14 jaar voor het parkwater in de wijk Flierbeek te LICHTENVOORDE.

Juist in deze tijden is vissen een onschuldige vrijetijdsbesteding welke ongeacht de leeftijd breed gedragen zou moeten worden. 

Inmiddels zijn de burgerwachters over gegaan van toezichthouden tot pro-actieve 24uurs handhaving. Incl. onderliggende doelstelling: uitschrijven van boetes. 

Het handhaven veroorzaakt onbegrip voor de situatie en bovenal sociale onrust.

Kinderen begrijpen het niet en ouders kunnen het niet uitleggen. Deze petitie heeft als doel het visverbod in leeftijdgrens terug te draaien, zodat iedereen vrij is om met geldige VISPAS zijn visstok te pakken en te kiezen voor vis ontspanning aan de waterrand.

Dank voor het ondertekenen en uw steun!

Namens de buurt, delen wordt gewaardeerd, bedankt!IMG_4103.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik De buurt om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...