verkeers situatie Antwerpen Kiel en directe toegangswegen /uitgangswegen

Beste Kielenaren,

U kent het probleem..

Stilstaand verkeer op toegangswegen en de straten die toegang geven naar en van het Kiel en Abdijstraat, er is geen ontkomen aan.

Hulpdiensten zoals brandweer geraken hier onmogelijk door.. vooral op zaterdag en zondag van ongeveer 12 uur tot 19uur is de hinder enorm.

Het verkeer rijdt zich echt vast in een kring rond het Kiel waardoor de hele wijk zo goed als afgesloten / onbereikbaar is.

Voetpaden worden ingenomen door moto’s, elektrische steps, scooters,enz in volle snelheid.

Maar ook de overlast die dit met zich mee brengt.. Geluidsoverlast, voortdurend toeteren, agressie (ook naar buurtbewoners toe).

Deelt u ook onze bezorgdheden?
Onderteken dan deze petitie.

Bedankt!

De bewoners van het Kiel

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik De bewoners van het Kiel om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )