Verkeerslichten Hulshout

In het centrum van Hulshout heeft men verkeers lichten geplaatst op het kruispunt Booischotseweg, Kerkstraat en grote baan. 

deze lichten zijn zo ingesteld dat als de Kerkstraat en Booischotseweg groen heeft dat de grote baan een oranje knipperlicht heeft. De bestuurders moeten voorrang geven op de andere richtingen en het knipperlicht geeft aan voor " een gevaarlijke situatie"

Echter wordt het oranje knipperlicht geïnterpreteerd als "groen" waardoor de bestuurders doorrijden. Dit is een gevaarlijke situatie. Regelmatig wordt er geclaxonneerd en agressief gereageerd. 

Ik stel voor om de lichten anders in te stellen: booischotse weg en Kerkstraat "groen", grote baan "rood" en omgekeerd Booischotseweg en Kerkstraat "rood" grote baan "groen"

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Kurt Cornelissen toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...