Vergoeding 4de jaar bachelor verpleegkunde

Geachte mevrouw, geachte meneer
Ik schrijf deze brief namens onderstaande studenten bachelor verpleegkunde. Aan het begin van onze opleiding waren er veel beloftes. Veel stage dus veel leermomenten, een extra jaar MAAR wel onder vorm van contractstage, waardoor we dus een vergoeding zouden krijgen. Vele studenten gemotiveerd om toch de bachelor opleiding te kiezen en die 4 jaar aan te gaan, dat laatste jaar was immers niet zo erg, we zouden functioneren als echte verpleegkundigen, een vergoeding krijgen, maar toch nog dat kleine beetje begeleiding en ondersteuning krijgen. Echter nu het 4de jaar steeds dichter en dichter bij komt, heerst er steeds meer onzekerheid bij de studenten. Krijgen we daadwerkelijk een vergoeding voor onze 22 weken stage in het 4de jaar. Na 38 weken stage te doen hopen wij dat we dit inderdaad zullen krijgen. 38 weken, 5 dagen per week, 8 uur per dag stage gedaan zonder ooit maar een soort van vergoeding. We klagen er niet om, want dit zijn veel leermomenten en we wisten dat dit bij de opleiding hoorde. Maar er werd ons 1 ding beloofd 3 jaar geleden. Studenten zouden een vergoeding krijgen tijdens die contractstage in het laatste jaar. 1 belofte waarmee de kranten en de brochures van hoge scholen volstonden, de reden waarom dat studenten toch kozen om die bachelor opleiding te doen. Wij vragen u hierbij om deze vergoeding zeker in overweging te nemen. Dat we niet het loon van een afgestudeerd verpleegkundige kunnen krijgen
snappen we maar al te goed, maar een kleine vergoeding voor deze 22 weken extra stage en extra jaar is alles wat wij vragen.
Alvast bedankt
Mvg

ABD229BA-3B2B-49C0-83D2-CAD6ED15E8AD.jpeg


Verpleegkunde studenten nieuwe traject    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat Verpleegkunde studenten nieuwe traject alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...