Verbod op wildroosters op ruiterpaden!!

Wildroosters op ruiterpaden moeten niet meer kunnen! 

Dit weekend is mijn pony in een wildrooster terrechtgekomen. We reden op een verplicht ruiterpad en ze schrok ergens van waardoor ze steigerde. Daarna bokte ze en ik viel er helaas af. Toen ze wegrende kwam ze bij een wildrooster. Ze heeft nog willen stoppen maar gleed door de modder zo door met 2 benen het rooster in. 

Dit mag niet kunnen!! Dit kan en moet voorkomen worden!!

Vaak staat er bij een artikel dat het paard er zonder verwoningen vanaf gekomen is. Dat was bij mij ook het geval. Ondertussen staat mijn pony al bijna een week in de kliniek en is de rekening al opgelopen tot 2000 euro. Paardenbenen komen hier nooit zonder kleerschuren vanaf!

Verderop is gewoon een poort geplaatst. Dat zou op deze plek prima kunnen. Sterker nog, als het eerste wildrooster een poort was geweest dan had de brandweer bij mij kunnen komen. Maar het wildrooster zorgde ervoor dat de wagen de draai niet kon maken waardoor alle brandweerlieden te voet naar ons moesten. Dit zorgde voor veel vertraging helaas. 

Daarom wil ik ervoor strijden dat de wildroosters op de route van een ruiterpad vervangen worden voor hekken zodat ongelukken zoals deze de volgende keer voorkomen kunnen worden.

IMG-20200315-WA00051.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Amy van den Broek om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OFBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...