Veilige Reiger

Wij zijn erg nieuwsgierig naar de ervaringen rond om de verkeersveiligheid van de Reigersweg vanaf de Kayersdijk tot de 1e wormenseweg. Gezien wij zelf geregeld geconfronteerd worden met onveilige verkeerssituaties in de straat.

Vanuit het contact met de wijkagent kwam naar voren dat de wijkagent het probleem met betrekking tot de snelheid en de onveilige verkeerssituaties herkent. Hij gaf ons het advies om met meerdere buurtbewoners een collectief te vormen en vanuit dit collectief een signaal bij de gemeente af te geven. 

Wij zijn dus voornemens om een brief te sturen aan de gemeente om aandacht te vragen voor de veiligheid van de Reigersweg. Door de gesprekken die we gevoerd hebben met buurtbewooners komt naar voren dat het situatieafhankelijk is welke problemen er worden ervaren, echter komt bij iedereen de verkeerssnelheid naar voren.

Daarom willen we de brief naar de gemeente vooral richten op de snelheid in de straat. We hopen dat er daarom zoveel mogelijk mensen willen aansluiten bij dit collectief om een sterk signaal af te geven.

Naast de brief hebben we een aantal acties die we willen oppakken of al opgepakt hebben.

- 30 km stickers

- met de kinderen snelheidsmetingen uitvoeren via in de maand mei; Doe een VVN Snelheidsmeting | Veilig Verkeer Nederland

- gesprekken voeren met buurtbewoners

- handtekeningen verzamelen.

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden mail dan even naar veiligereiger@outlook.com.

Groetjes

Petra en Rianne

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat Rianne en Petra alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...