Vandalisme & geweld aan de sporthal van Niel moet stoppen!!!

Beste,

Sinds enkele maanden zijn er aan de sporthal van Niel verschillende gevallen van geweld en vandalisme gesignaleerd. Bij velen, vooral ouders met kinderen, zijn er enorm veel frustraties aan het opstapelen, wat kan leiden tot het feit dat mensen zelf gaan ingrijpen met nare gevolgen. Telkens er dergelijk voorval is geweest is de politie wel tussen gekomen maar het herhaald zich steeds weer opnieuw.

Dit willen wij als bezorgde ouders liever voorkomen en dit aankaarten bij de gemeente Niel. Sedert enkele jaren hebben zij de speeltuin compleet vernieuwd en is dit een mooie plaats geworden voor de kinderen en ouders. Nu dat de zomervakantie in aantocht is, willen vele ouders natuurlijk hier met hun kinderen wat tijd doorbrengen maar door alle onrust houdt dit vele ouders tegen om nog tot daar te komen.

Eerder dit jaar heeft dit zelfs de media gehaald zoals te lezen in onderstaand artikel.

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150506_01667942

Graag zouden we willen oproepen om deze petitie massaal te ondertekenen zodat we hiermee toch even langs de Burgemeester kunnen gaan. Zo kunnen we misschien toch nog deze zomer genieten van het mooie weer samen met onze kinderen aan de mooie speeltuin van de sporthal van Niel. Hopelijk kunnen we op veel steun rekenen.

Alvast bedankt.

Groetjes,

Bezorgde ouders.