Teken de petitie voor wijnemoticon inclusiviteit!

Protest.png

Bottlezz wil een frisse en moderne wind door de wijnwereld laten razen en heeft als missie wijn niet te ingewikkeld te maken. In het volbrengen van deze missie zijn er meerdere barrières die doorbroken moeten worden. Rumag heeft een tijdje geleden gekscherend een post geplaatst die een pijnlijk, onderbelicht punt aankaart. In Whatsapp kan een keuze gemaakt worden uit 7 verschillende huidskleuren, 32 verschillende handgebaren, 13 verschillende weersomstandigheden, 5 verschillende medailles en 4 verschillende brievenbussen. Maar als je de wijnemoticon gebruikt, word je ineens gedwongen om voor rood te kiezen, waarmee de witte wijn- en rosédrinkers ernstig achtergesteld worden wanneer zij hun drankgerelateerde boodschappen kracht bij willen zetten. Dit probleem hebben wij voorgelegd aan onze volgers op Instagram via een poll en unaniem (100%) geeft men aan dit als zeer problematisch te zien. Korte research toont aan dat dit probleem niet zozeer bij Whatsapp of Facebook ligt, maar dat een klein machtig clubje dit bepaalt, namelijk the Unicode Consortium, een ogenschijnlijk koffie- en cocktaildrinkend gezelschap dat op subtiele wijze het wijndrinkend deel van onze Westerse wereld een hak probeert te zetten. De vraag is al een keer eerder onder de aandacht gebracht door Kendall Jackson Winery voor witte wijn, in Italie zijn ze een petitie begonnen voor Rose. Dit zijn slechts lokale, op zichzelf staande initiatieven die enkel een deel van de wijndrinkende wereldbevolking bereiken met hun boodschap. Wij gaan de barricade op voor een volledig inclusieve wijnemoticonwereld! In dit universum maakt het niet uit of je wit, rood of rose drinkt, of je misschien van meerdere wijnsoorten houdt, je juist niet wil binden aan een specifieke soort wijn of je als geboren witte wijndrinker je toch meer op je gemak voelt tijdens het drinken van rode wijn. Teken de petitie nu en help ons dit onderbelichte probleem op te lossen! Samen staan we sterk! Samen voor een inclusieve wijn-emoticonwereld!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Bottlezz om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...