Tegen flexwoningen Sarabande

Flexwoningen Sarabande, 

De Flexwoningen zijn een mooi initiatief. Echter zijn wij tegen de ligging van deze Flexwoningen. Screenshot_20211022-173655_Facebook.jpg

Wij zijn tegen de Flexwoningen in de Sarabande omdat:

  1. Er al beperkt parkeerplaats is. Bij slecht weer kunnen de ouders niet eens parkeren en staan er auto's in de berm. Als het noodgebouw weggaat, komen er weer meer parkeerplaatsen.
  2. Het gebouw ligt naast een school en kinderdagverblijf. Het noodgebouw heeft geen tot weinig buitenruimte, de kans is groot dat de bewoners ook gebruik gaan maken van de speelplaats van school. Dat brengt een onveilig gevoel met zich mee. 
  3. In de avond is er nu soms al onrust op de parkeerplaats Sarabande. Omwonenden zijn bang voor meer overlast en de gevolgen die dit heeft voor de wijk. 
  4. De Dorpsraad heeft een negatief advies gegeven en het college heeft dit advies naast zich neergelegd. 
  5. De verkeersveiligheid kan achteruit gaan voor kinderen en ouders die naar school fietsen wanneer er op die plek nog weer bewoners komen die ook auto/scooter zullen hebben….

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Sarabande om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...