Tattoo- Piercing- en PMU studio's bij eerste versoepeling open!

 

93578540_707004293174360_7078375316653080576_n1.jpg

 

 

PERSBERICHT

NBTK gaat uit van gelijktijdige opening met kappers !

De Nederlandse Brancheorganisatie Tattoo Kunst vindt dat zij naast de kappers een nihil verschil maken als het gaat om de verspreiding van Corona. Hun argumenten zijn gefundeerd: fysiotherapeuten en pedicures zien al snel 12 klanten per dag. Als met de opening van kapsalons de medische noodzaak eraf gaat, kunnen tattoo- piercing en PMU studio's ook open. “Wij werken hygiënischer en doen gemiddeld 1,5 klant per artiest per dag. Geen vergelijk met de kappers, waar al snel 16 klanten per dag over de vloer komen.”, aldus een woordvoerder van de tattoo branche.

Heropening is financieel absolute noodzaak. Vanuit de overheid wordt nog altijd onvoldoende steun geboden. Er is sprake van ernstige geldnood en de maatschappij raakt ontwricht.

EINDE PERSBERICHT


Nederlandse Brancheorganisatie Tattoo Kunst    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Nederlandse Brancheorganisatie Tattoo Kunst om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...