STOP WILLEKEURIG VUURWERK - DIEREN ZIJN NIET DOOF !

STOP PRIVE VUURWERK ! Elk jaar met de eindejaarsdagen wordt door particulieren vuurwerk aangemaakt. Niemand staat daar bij stil dat het voor de huisdieren in de omgeving een ware marteling is. Zij horen beter dan mensen en daardoor is het voor onze honden en katten elk jaar een marteling om de nieuwjaarperiode door te maken. Angst en ware paniek heeft al geleid tot ernstige ongevallen. Honden die zich in hun vlucht verwonden of de straat op lopen en verkeersongevallen veroorzaken. Vuurwerk hoort enkel door professionelen te worden aangestoken en enkel tijdens strikt vooraf vastgelegde tijd. Er dient een verbod te komen op het aansteken van vuurwerk door particulieren uit respect voor de huisdieren. Meer dan de helft Vlamingen heeft een huisdier, hond of kat. Teken mee de petitie uit respect voor de dieren en vraag samen met ons het invoeren van een algemeen verbod voor particulier vuurwerk.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik VAN MOERBEKE TOON toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...