Stop malafide bewindvoerders

De naam zegt het al. Stop malafide bewindvoerders! Burgers worden monddood gemaakt en hebben niets maar ook niets meer te vertellen. Alles word ingelicht, zowel instanties, je werkgever etc.Bij sommige burgers word er géén plan van aanpak gemaakt. Sommige burgers worden bedreigd en dan krijgt men geen leefgeld omdat je iets niet goed hebt gedaan in hun ogen. Gemeentes lopen leeg omdat bewindvoerders met alles bijzondere bijstand aanvragen. Bewindvoerders willen ook niet dat je gaat werken. Het liefst houden ze je in de bijstand om gemeentes steeds te benaderen om bijzonder bijstand aan te vragen. Het is zelfs zo erg dat bewindvoerders tegen de rechters leugens verzinnen om je neer te zetten als labiel persoon die in hun financiën niet kunnen regelen. Je krijgt zelfs een stempel "Is geestelijk niet in staat om zelf de schulden op te lossen" Ik vind dat dit moet stoppen en dat er een zwarte lijst moet komen om de malafide bewindvoerders aan het licht te brengen. Ik doe dit om mijn medemens te beschermen. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Tweede kamer toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...