Stop de pedo-cultuur en de bescherming van pedo’s in nederland!

Beste medelanders,

Helaas leven wij in een land waar pedo’s die gepakt worden, beschermd worden. Zij krijgen of een lage straf of komen ermee weg (door bijvoorbeeld een hoge functie te hebben zoals Demmink).

Dit komt omdat pedofilie “normaal” is bij de elite en de kerk en men niet wilt dat zij zelf gestraft kunnen worden. Het aanpakken van een individueel persoon is daardoor moeilijk, vooral wanneer die beroemd is of een hooggeplaatste functie heeft.

Laten wij dit aanpakken en bespreekbaar maken in de 2e kamer. Hiervoor zijn 40.000 handtekeningen nodig, bij minder wordt het een verzoekschrift en is het nog maar de vraag of het besproken wordt.

Een aantal punten die tot verbetering zullen leiden:

- Goede en gepaste hulp voor pedofielen en pedoseksuelen in groepsverband en individueel

- Een chip plaatsen in pedofielen/seksuelen, zodat zij ten allen tijden gevolgd kunnen worden via bijv. GPS. Wanneer zij bepaalde gebieden binnen komen, dan gaat er een lokaal bericht uit via de nationale noodmelding SMS. Bepaalde gebieden worden ook verboden. Men mag ook het land niet meer uit.

- Gepaste straffen wanneer zij echt tot kindermisbruik over gaan. Geen lage straf en in een instelling met andere die aan het zelfde schuldig zijn. Wanneer je namelijk mensen met hetzelfde probleem ziet en mee praat (therapie), voel je je niet alleen en wordt je niet afgezonderd, wat in gevangenissen wel gebeurt. 

- Chemische Castratie

- Geen bescherming van mensen die macht, geld en kennis hebben of bekend zijn. Zelfde berechting. 

- Verbod op politieke partijen zoals de PNVD en stichtingen die pedofilie verheerlijken en willen normaliseren 

Onderteken en deel dit bericht en vraag het ook aan andere.

 

Suggesties ter aanvulling van deze tekst of aanpassingen ervan zijn welkom.