Stop de hoge prijzen in ´t wevertje Atrium/Zuyderland ziekenhuis

Geachte directeur,

Elke keer ergeren de mensen zich dood als ze noodgedwongen vaak ook “nuchter “ naar het ziekenhuis Atrium / Zuyderland moeten gaan.
Het probleem is namelijk dat zij na hun onderzoeken vergaan van de honger. Dit geld ook voor de begeleiders wat met hun meegaan, want voordat je het weet is een ochtend of een middag voorbij en dan heb ik het nog niet over het lange wachten op een taxi.  

Het probleem: ·De prijzen van ´t Wevertje zijn zo absurd duur dat je na je hapje van 10, - euro, nog steeds verrekt van de honger!
Dat is in “Adelante Hoensbroek“  geheel  anders, daar zijn de consumptie prijzen gelijk gesteld aan alle personeelsleden wat daar werken!  Patiënten, cliënten en Bezoekers betalen daar in hun kantine even veel als de Directeur wat daar werkt!

Wij als bezoekers, patiënten en cliënten worden compleet onterecht uitgeknepen in het Restaurant ´t Wevertje.
Terwijl alle “personeelsleden en uzelf”  voor nog minder dan de heft  van het bedrag kunnen eten in u kantine.   
Vind u dat eerlijk tegenover al die mensen die u ziekenhuis noodgedwongen om welke reden dan ook moeten bezoeken?

Dit moet niet kunnen, en dit zou door u geachte directeur, gestopt moeten worden!
Het ziekenhuis is er om mensen te helpen en niet om misbruik te maken van ziekteleed, want dit wordt momenteel gedaan.  
Wij zijn overigens niet rijker dan u gemiddeld personeelsleden en nee, het eten wordt niet betaald door onze ziekenverzekering maar door te veel smalle beursen. 

Geachten Directeur,
Wij willen U met deze petitie vragen om consumptie prijzen te verlagen naar de prijslijst van u kantine waar u zelf ook eet!
Of dat u de kantine van het ziekenhuis niet alleen maar beschikbaar stelt voor u personeelsleden maar voor alle bezoekers die u ziekenhuis bezoeken!   

Wij als Cliënten, Patiënten en bezoekers willen gelijke rechten hebben en hetzelfde bedrag Betalen voor het eten als bij u in de kantine, en niet meer het dubbelen moeten betalen in ´t Wevertje!  

Graag willen wij van u een gedegen antwoord krijgen over deze petitie.
Wij hopen dat u ons ongenoegen begrijpt en inziet dat het absurd is wat er momenteel gevraagd wordt aan Cliënten, patiënten en bezoekers.  

Kijk even naar Adelante in Hoensbroek waar alles netjes geregeld is.  

Ondertekende,  
Alle handtekeningen wat gezet zijn geworden.

S.V.P. zo veel mogelijk delen en tekenen.

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Bennie Jongenelen toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...