stop de AZC noodopvang marienwaard Maastricht

Zoals de gemeente Maastricht kenbaar heeft gemaakt willen ze bij de oude school Marienwaard maastricht weer een noodopvang opzetten voor vluchtelingen. Wij als bewoners van de omligende wijken zien dit niet zitten omdat wij al omringt zijn door meerdere AZC centrums. 

Tevens komt deze AZC bij een basisschool waar veel kleine kinderen zitten. Zoals iedereen weet is er geregeld onenigheid bij een AZC dit mogen opgroeiende kinderen niet mee maken. de veiligheid van onze kinderen staan voorop en niet de vluchtelingen.

Om dit tegen te gaan zullen wij handtekeningen verzamelen om dit te stoppen GENOEG IS GENOEG. wij zullen uiterlijk woensdagmiddag 20 juli om 12 uur de handtekeningen overhandigen aan de Burgemeester en wethouder van Maastricht. 

Dus willen wij jullie vragen dit masaal te delen en te tekenen zodat de BEW dit serieus gaat herzien, Zal dit niet door de BEW herzien worden dan volgen er andere vreedzame acties.

voor vragen is er een telefoonnummer beschikbaar gesteld.

0644655799

Let op je krijgt een e-mail om je handtekening te bevestigen !!!!!! 

 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Joey Koopman / genoeg AZC om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )