De Stille Beving - datum uitzending documentaire NPO

De NPO heeft 'De Stille Beving' ingepland na (!!) de verkiezingen om het Nederlandse volk te laten zien. Uiteraard ligt de situatie in Groningen politiek erg gevoelig. Daarom is deze petitie opgezet om de NPO te motiveren om 'De Stille Beving' uit te zenden VOOR de 2e kamer verkiezingen op 15 maart. 

Teken deze petitie om de Nederlanders te laten zien hoe de politiek deze regio heeft achter gelaten met de ellende van de gaswinning Groningen. De petitie zal worden gebruikt om NPO te 'dwingen' de documentaire voor 15 maart uit te zenden.

 

Situatie:

1. Hoe is het om in je huis een aardbeving mee te maken?

2. Wat voor effect heeft het op je gezinsleven, hoe veilig voel je je nog?

3. Wat als je gedwongen wordt je huis te verlaten?

4. Is je huis nog verkoopbaar en hoe gaat het met het afhandelen van de schade?

5. Hoe is het als een aardbeving je leven helemaal gaat beheersen?

Deze vragen staan centraal in het project De Stille Beving, waarbij Daniëlla Blanken (Middelstum) en Annemarie Heite (Bedum) samen met hun gezinnen gedurende 2 jaar, 24 uur per dag door camera's worden gevolgd. Het is bedacht door Piet Hein van der Hoek die het met zijn tv bedrijf Dutch Broadcasting Company uitvoert. Nos (jeugd)Journaal, Zapp Weekjournaal, Nieuwsuur en RTV Noord zijn de in De Stille Beving. Verder komt er een documentaire over het project. Voor alle deelnemers een spannende onderneming want niemand weet wanneer de volgende beving komt en hoe de documentaire gaat aflopen.

website: http://www.destillebeving.com/

 

media_xl_4320312.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Anoniem om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...