Steun Pandarve om het centrum te laten bruisen

 Eetcafé Pandarve organiseert een hoop leuke evenementen in het centrum van Zeist. We begonnen met het organiseren van een jaarlijks festival tijdens Koningsdag, maar inmiddels hebben we een uitgebreide maandkalender met wekelijkse activiteiten. Zo is er een Gin&Tonic –avond geweest, de Happy Hippie markt, een Bockbierfestival, speciaalbierproeverij, Paasfestival, Pubquiz, etc. Kortom: het bruist van de gezelligheid bij eetcafé Pandarve.  

De Allergrotuin naast ons pand is een mooi stukje groen, waar van alles gebeurd. Niet alleen de activiteiten die door ons worden georganiseerd, maar ook verjaardagspartijtjes, barbecues en andere bijeenkomst. Dat er vroeg of laat gebouwd zou gaan worden op dit veld, wisten we al lange tijd en dat houden we dan ook niet tegen. In de loop van dit jaar start de bouw van Allegro, waardoor ons terras een stuk kleiner wordt en we minder ruimte overhouden voor de festiviteiten en evenementen.  

Gelukkig heeft de gemeente besloten om de Weeshuislaan busvrij te maken, waardoor we een ruimer terras kunnen creëren. Op die manier kunnen we de evenementen verplaatsen naar de Weeshuislaan, in plaats van de Allergro tuin. Daarnaast wordt de verbinding tussen de Slotlaan en het Emmaplein een mooier geheel, met meer levendigheid.  

Helaas zijn de plannen sinds de verkiezingen niet meer zeker. Er loopt zelfs een rechtszaak tegen het busvrij maken van de Weeshuislaan. Daarom roepen we de rechter en gemeente op om de huidige plannen voort te zetten. De Weeshuislaan moet bus- en autovrij worden. We hopen hiermee samen met de gemeente een bijdrage te blijven leveren aan het bruisen van ons centrum!  

 

Help ons en teken de petitie!

Team Pandarve

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Loes van Impelen om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...